Hahaha Bgm nije daleko specijalna
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Svi cemo izgleda na zid hahah ja sam planirao gore kod lovackog ako kako mognem
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
to ce biti forumska loza @Iceplayer, @Bihacit, ti i ja smo vec rezervisali svaki ucesnik je duzan donijeti rekvizite i gorivo da ne budemo zedni na mene neka ide hrana i cuvamo mjesto za brata bradnoju @hardenanebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:27Svi cemo izgleda na zid hahah ja sam planirao gore kod lovackog ako kako mognem
Zadnja izmjena: InatSilniBosanski, dana/u 29 jul 2020, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
zaboravih bracu @BihacSN i @Llorisa sve nasi forumasi mozda nam igraca ima od svakud al forum je sve domaci 
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:51zaboravih bracu @BihacSN i @Llorisa sve nasi forumasi mozda nam igraca ima od svakud al forum je sve domaci![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Mogao bi biti rostilj na utakmici ko nekadInatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:48to ce biti forumska loza @Iceplayer, @Bihacit, ti i ja smo vec rezervisali svaki ucesnik je duzan donijeti rekvizite i gorivo da ne budemo zedni na mene neka ide hrana i cuvamo mjesto za brata bradnoju @hardenanebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:27Svi cemo izgleda na zid hahah ja sam planirao gore kod lovackog ako kako mognem
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ma to je to zovnemo i brata Fajica od mene ima 2 krila i 10 cevapa, to je zadnja ponuda mozemo eventualno jos jedan batak dodati ipak imam 33 masnoca skaceharden je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:12Mogao bi biti rostilj na utakmici ko nekadInatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:48to ce biti forumska loza @Iceplayer, @Bihacit, ti i ja smo vec rezervisali svaki ucesnik je duzan donijeti rekvizite i gorivo da ne budemo zedni na mene neka ide hrana i cuvamo mjesto za brata bradnoju @hardenanebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:27Svi cemo izgleda na zid hahah ja sam planirao gore kod lovackog ako kako mognem![]()
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Hahaha od mene piće i donesem roštilj. Kad se iskupimo možemo igrati startnih 11, uzimamo 3 boda glatInatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:48to ce biti forumska loza @Iceplayer, @Bihacit, ti i ja smo vec rezervisali svaki ucesnik je duzan donijeti rekvizite i gorivo da ne budemo zedni na mene neka ide hrana i cuvamo mjesto za brata bradnoju @hardenanebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:27Svi cemo izgleda na zid hahah ja sam planirao gore kod lovackog ako kako mognem
Ma iznajmiti sobu sa balkonom na IPF-u, svakako sad nema studenata 
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Bice ovo dobro ako stamby uspije organizovati live na youtube svaku domacu i gostujucu tekmu.
Pogotovo za nas baustelce. Poznavajuci stambija to ce sigurno biti profesionalno!
Pogotovo za nas baustelce. Poznavajuci stambija to ce sigurno biti profesionalno!
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
25.08.2018. Jedinstvo-Velez...
Ako će Arena Sport prenositi utakmice Prve lige FBiH, onda će zasigurno prenositi i prva dva kola utakmice iz Bihaća, jer se radi o derbijima na neki način. Ali svakako je dobra ideja oficijelni youtube kanal koji može služiti i za druge stvari.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
kakva arena sport dajte ljudi realnosti malo, oni imaju pravo na prijenos a da li ce prenositi to je njihova stvar
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Navodno bit će jedna utakmica na Areni, a jedna na nekoj drugoj Tv, prominje se Federalna i FACE. Po toj nekoj priči bit će dvije utakmice svakog kola na tv-u.
Ostaje da vidimo sta ima od toga
Ostaje da vidimo sta ima od toga
-
nebeskasila
- Kontakt:
Po tome i prvo i drugo kolo bi trebali nas prenositi pa sad vidjecemo sta je za reci
-
Bihacit1937
- Kontakt:
Pise li to negdje da je zvanicno da ce arena prenositi utakmice 1 lige?nebeskasila je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:37Po tome i prvo i drugo kolo bi trebali nas prenositi pa sad vidjecemo sta je za reci
.....Sidje li sunce na luke dole....
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
Ma nema od toga nista.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I ja mislim da od toga nista nema, iskreno bi volio ali tesko.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Vjerovatno će City TV prenositi , a bila je naportalima negdje vijest o prenosu utakmica prve lige federacije
Edit
https://sportsport.ba/fudbal/prve-lige- ... ima/369562
Edit
https://sportsport.ba/fudbal/prve-lige- ... ima/369562
Hoce li se moci u subotu uci na stadion?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.