Hahaha Bgm nije daleko specijalna

Moderator/ica: GracanicaAA
to ce biti forumska loza @Iceplayer, @Bihacit, ti i ja smo vec rezervisali svaki ucesnik je duzan donijeti rekvizite i gorivo da ne budemo zedni na mene neka ide hrana i cuvamo mjesto za brata bradnoju @hardenanebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:27Svi cemo izgleda na zid hahah ja sam planirao gore kod lovackog ako kako mognem
InatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:51zaboravih bracu @BihacSN i @Llorisa sve nasi forumasi mozda nam igraca ima od svakud al forum je sve domaci![]()
Mogao bi biti rostilj na utakmici ko nekadInatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:48to ce biti forumska loza @Iceplayer, @Bihacit, ti i ja smo vec rezervisali svaki ucesnik je duzan donijeti rekvizite i gorivo da ne budemo zedni na mene neka ide hrana i cuvamo mjesto za brata bradnoju @hardenanebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:27Svi cemo izgleda na zid hahah ja sam planirao gore kod lovackog ako kako mognem
ma to je to zovnemo i brata Fajica od mene ima 2 krila i 10 cevapa, to je zadnja ponuda mozemo eventualno jos jedan batak dodati ipak imam 33 masnoca skaceharden je napisao/la: ↑30 jul 2020, 00:12Mogao bi biti rostilj na utakmici ko nekadInatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:48to ce biti forumska loza @Iceplayer, @Bihacit, ti i ja smo vec rezervisali svaki ucesnik je duzan donijeti rekvizite i gorivo da ne budemo zedni na mene neka ide hrana i cuvamo mjesto za brata bradnoju @hardenanebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:27Svi cemo izgleda na zid hahah ja sam planirao gore kod lovackog ako kako mognem![]()
Hahaha od mene piće i donesem roštilj. Kad se iskupimo možemo igrati startnih 11, uzimamo 3 boda glatInatSilniBosanski je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:48to ce biti forumska loza @Iceplayer, @Bihacit, ti i ja smo vec rezervisali svaki ucesnik je duzan donijeti rekvizite i gorivo da ne budemo zedni na mene neka ide hrana i cuvamo mjesto za brata bradnoju @hardenanebeskasila je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:27Svi cemo izgleda na zid hahah ja sam planirao gore kod lovackog ako kako mognem
kakva arena sport dajte ljudi realnosti malo, oni imaju pravo na prijenos a da li ce prenositi to je njihova stvar
Pise li to negdje da je zvanicno da ce arena prenositi utakmice 1 lige?nebeskasila je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:37Po tome i prvo i drugo kolo bi trebali nas prenositi pa sad vidjecemo sta je za reci
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.