Jest, mi živimo u zabludi, a vi došli da nam otvorite oči

Realno, koga boli qrc za izlazne transfere i gdje igraju igraci yebene Vojvodine

Jest, mi živimo u zabludi, a vi došli da nam otvorite oči
Onako prijateljski segaju se aaa...Ne pratim toliko JSL ali nasa je samo dno tako da nemamo pravo nesto pricati dok neki klub ne naoravi europski skalp,sto su njihovi klubovi ipak napraviliVanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:18Vala si u pravu, buba se milionima od zarade, A taj isti Borac nabuba na Zlatiboru sve ove ekipe o kojim se bajke pricaju...
" ја " ? $ ' $, ? ".
$ " & " "...Vala si u pravu, buba se milionima od zarade, A taj isti Borac nabuba na Zlatiboru sve ove ekipe o kojim se bajke pricaju...
Nisu oni Real i Barcelona, nego smo mi amateri.let3 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:11Hajd ne provaljuj se više bgt.marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:58Niko ne kaze da bi se prosetali, ali da bi bili prvi favoriti za osvajanje i da bi vrlo vjerovatno uzeli ligu, bi...Ne samo to, sve 3 ekipe bi bile medju 4 na tabeli.FoSte95 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 22:53Pidro svakako u Partizan ne bi prešao i da posalju ponudu (iz poznatih razloga). FKS je vec ranije dva puta CZ odbijso (Cimirot i Kovačević). Partizan i CZ jesu jaci od bilo kod tima kod nas to se ne spori, ali niko me ubijediti ne moze da bi se Vosa, Cuka ili TSC prosetali nasom ligom
Napraviste od yebene Jelen lige ovdje Primeru, od Vojvodine Barcelonu, a od Cukarickog Real Madrid.
Amateri su i oni, u tome je fazon.Evander je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:25
Nisu oni Real i Barcelona, nego smo mi amateri.
Puno skolovaniji i bolji igraci igraju za Vojvodiju, TSC, Osijek, Rijeku. Bez problema bi popiisali sve nase klubove.
Mislis da je slucajno sto nasi igraci ne mogu do gurati dalje od Posljke i druge Turske lige?
Mi se jedino sa Crnogorcima i Makedoncima mozemo nositi.
U prethodnom postu trazis argument i kad si se isti napise, ti odgivaras koga boli qrac bla bla...
Kojih igraca iz BiH?! Imas Jovića i Gaćinovića koji imaju mjesta u 23 i to je to. Gudelj BiH nije ocima vidio, momak rodjen u Bgu.Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:32Pa suplja prica. Drzavne repke im zive od Bsone i Hercegovine. Ovdje da drzava ulaze POLA onoga sto ulaze srbija i hr u svoj sport bili bi miljama ispred njih. Prvo po posjeti stadionima gdje smo i sad tu negdje nekad i ispred pa nadalje.
Treba li da izvlacim imena 30ak najboljih igraca hr i srb svi iz bosne a otisli su samo i samo zbog uslova koji vladaju u ovoj zemlji.
Da nenzaboravimo srb i hr kao agresori su svu infrastrukturu u nasoj zemlji pa smo 96. Krenuli od nule a znamo da kad je zemlja srusena ipak sport nije prioritet posebno neznalicama u nasoj vlasti.
Kad sve to saberes i oduzmes, niste vi nista daleko koliko ste trebali biti![]()
Nisam ja tražio nikakav argument u prethodnim postovima, prenijelo te nešto.marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:31
U prethodnom postu trazis argument i kad si se isti napise, ti odgivaras koga boli qrac bla bla...
Radoja, Sergej Milinkovic, Gaćinović, Tadić...su redom igralu JSL i sad su u ligama 5. Sta je to ako ne potvrda odredjenog kvaliteta?!
Marušić je igrao u yebenim Voždovcu, Kostić u Radničkom iz Kruševca, Milivojević dobar dio JSL karijere u Radu, Radonjić u Čukaričkom...
Dakeko od toga da je JSL samo Zvezda i Partizan kako vi mislite.
let3 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:37Nisam ja tražio nikakav argument u prethodnim postovima, prenijelo te nešto.marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:31
Radoja, Sergej Milinkovic, Gaćinović, Tadić...su redom igralu JSL i sad su u ligama 5. Sta je to ako ne potvrda odredjenog kvaliteta?!
Marušić je igrao u yebenim Voždovcu, Kostić u Radničkom iz Kruševca, Milivojević dobar dio JSL karijere u Radu, Radonjić u Čukaričkom...
Dakeko od toga da je JSL samo Zvezda i Partizan kako vi mislite.
Samo ne mogu šuplje price.
I sad si ti nabacao neka prezimena nekih anonimusa (znam samo za Milinkovića) i šta sad ja trebam ? da padnem na dupe jer si mi pomenuo nekog Marušićaa znaš li gdje je Džeko igrao u BIH? je li ostavario vecu karijeru, nego svi ti zajedno ? pa falim li se ja sad sa tim ? dižem li Želju i citavu PLBIH u nebesa zbog toga ? ne pada mi na pamet.
Jel ko osim Zvezde i Partizana igrao play off nekog euro takmicenja jer sam zaboravio?Vjeverica777 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:21Onako prijateljski segaju se aaa...Ne pratim toliko JSL ali nasa je samo dno tako da nemamo pravo nesto pricati dok neki klub ne naoravi europski skalp,sto su njihovi klubovi ipak napravili
Ofalilo a? Cim smo se malo uozbiljili.marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:36Kojih igraca iz BiH?! Imas Jovića i Gaćinovića koji imaju mjesta u 23 i to je to. Gudelj BiH nije ocima vidio, momak rodjen u Bgu.Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:32Pa suplja prica. Drzavne repke im zive od Bsone i Hercegovine. Ovdje da drzava ulaze POLA onoga sto ulaze srbija i hr u svoj sport bili bi miljama ispred njih. Prvo po posjeti stadionima gdje smo i sad tu negdje nekad i ispred pa nadalje.
Treba li da izvlacim imena 30ak najboljih igraca hr i srb svi iz bosne a otisli su samo i samo zbog uslova koji vladaju u ovoj zemlji.
Da nenzaboravimo srb i hr kao agresori su svu infrastrukturu u nasoj zemlji pa smo 96. Krenuli od nule a znamo da kad je zemlja srusena ipak sport nije prioritet posebno neznalicama u nasoj vlasti.
Kad sve to saberes i oduzmes, niste vi nista daleko koliko ste trebali biti![]()
Ko jos?
Procitaj sta si napisao, 30 najboljih igraca Srbije poticu iz BiH i da reprezebtacija zivi od tih igraca ,a zapravo ih ima mozda ukupno 10-ak od rata koji su bili faktor, od kojih se svakako izdvajaju Milošević, Krstajić i Subotić.Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:40Ofalilo a? Cim smo se malo uozbiljili.marconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:36Kojih igraca iz BiH?! Imas Jovića i Gaćinovića koji imaju mjesta u 23 i to je to. Gudelj BiH nije ocima vidio, momak rodjen u Bgu.Pantelija je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:32Pa suplja prica. Drzavne repke im zive od Bsone i Hercegovine. Ovdje da drzava ulaze POLA onoga sto ulaze srbija i hr u svoj sport bili bi miljama ispred njih. Prvo po posjeti stadionima gdje smo i sad tu negdje nekad i ispred pa nadalje.
Ko jos?
Pricam od rata pa vamo...![]()
Pa dobro , onda ona sinoc tekma zapravo je varka Borca pred pocetak Premijer lige...Prijateljske se nebitne, tako da je Borac igrao sa 15% snage...Ortega10 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:22" ја " ? $ ' $, ? ".
Не $ % " & " ? $ " " " ?. % &, " " џепа, " у џеп.
То " " " о ' & - ? $ " " $ $. ? је $.
" је то жао, јер ја " у & ? $ се ? $ на " " ' "... $ су " " - ?, " " ¥ $.
О ? $ " $ $ су ? ¥ " & ? ? ? ", а ¥ " " " Прве ? " " $ &... У $, &, Сарајево ? / не ' " " " " " $ ? " ? (", $, &, ТСЦ...)
& новца не $... " је "... " ?...
$ " & " "...Vala si u pravu, buba se milionima od zarade, A taj isti Borac nabuba na Zlatiboru sve ove ekipe o kojim se bajke pricaju...![]()
?, " " су ".... " пуно говоре о '... " се " " "... па & & $ $ ? су $ " $, $ ?...
Naravno da nisu, ali nijedan klub iz BiH nije ni pedesetina od prijeratnih ekipa, ako ove dvije nisu desetina!
Kao da gledam 2068 godina,da nije bilo rata u nas bili bi najbolji na planetiPantelija je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:32Pa suplja prica. Drzavne repke im zive od Bsone i Hercegovine. Ovdje da drzava ulaze POLA onoga sto ulaze srbija i hr u svoj sport bili bi miljama ispred njih. Prvo po posjeti stadionima gdje smo i sad tu negdje nekad i ispred pa nadalje.
Твоја $ " пуно " о ' " $ "... ? $...let3 je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:28Pazi Ortegine price na ćirilici, dovode islužene igrace iz Srbije i Hrvatske...a srpski klubovi dovode sve same reprezentativce iz Španije i Njemačke, garant![]()
Samo još fali Filip Višnjić da zagusla o Milošu, Kosovu, božurima i turcima...hajd ba, manite se mitova.
Nema BIH stanovnika ko Srbija,masu ljudi je za vrijeme rata izbjeglo takodje i sad odlaze. Krajina je skoro pusta sve vani otislo i normalno da cemo nasu djecu tj dijasporce trazit. Evo ja sam prvi vani i normalno da bi djete gurao da igra za nasu repku nista cudno,jer mu sigurno nije isto da trenira u Partizanu gdje je zestok kriminal il Borusiji,Bayernu itdmarconato je napisao/la: ↑29 jul 2020, 23:45Procitaj sta si napisao, 30 najboljih igraca Srbije poticu iz BiH i da reprezebtacija zivi od tih igraca ,a zapravo ih ima mozda ukupno 10-ak od rata koji su bili faktor, od kojih se svakako izdvajaju Milošević, Krstajić i Subotić.
Po cemu ste se uozbiljili, sto se svakodnevno molite da neki dijasporac zaigra za reprezentaciju?!