Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 23:20

marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 23:17

Ne prijatelju. Razumijem da svako voli svoje, ali vi pojedinci zivite u velikoj zabludi.
Pogledaj samo izlazne transfere i gdje ti igraci danas igraju recimo Vojvodine samo naspram citave PL zajedno. To ce ti sve reci... ;)
Jest, mi živimo u zabludi, a vi došli da nam otvorite oči :thumbup: kako da ne.

Realno, koga boli qrc za izlazne transfere i gdje igraju igraci yebene Vojvodine :damn: hoces da ti nabrajam gdje igraju nekadašnji igraci npr. Želje ? jel to treba ? sad ces mi od nje ovdje praviti Barcelonu, de bgt smanji doživljaje ;)
Zadnja izmjena: let3, dana/u 29 jul 2020, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 29 jul 2020, 23:21

Vanja8 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:18
let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:11
marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 22:58

Niko ne kaze da bi se prosetali, ali da bi bili prvi favoriti za osvajanje i da bi vrlo vjerovatno uzeli ligu, bi...Ne samo to, sve 3 ekipe bi bile medju 4 na tabeli.
Hajd ne provaljuj se više bgt.
Napraviste od yebene Jelen lige ovdje Primeru, od Vojvodine Barcelonu, a od Cukarickog Real Madrid.
Vala si u pravu, buba se milionima od zarade, A taj isti Borac nabuba na Zlatiboru sve ove ekipe o kojim se bajke pricaju...
Onako prijateljski segaju se aaa...Ne pratim toliko JSL ali nasa je samo dno tako da nemamo pravo nesto pricati dok neki klub ne naoravi europski skalp,sto su njihovi klubovi ipak napravili

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 29 jul 2020, 23:22

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:15
Sad ja napišem Željo bi se prošetao Jelen ligom, nabijaj ostale po 5-0 i na kraju samouvjereno dodam "realnost umije biti bolna"...ko biva to je to :kafa:
" ја " ? $ ' $, ? ".
Не $ % " & " ? $ " " " ?. % &, " " џепа, " у џеп.
То " " " о ' & - ? $ " " $ $. ? је $.
" је то жао, јер ја " у & ? $ се ? $ на " " ' "... $ су " " - ?, " " ¥ $.
О ? $ " $ $ су ? ¥ " & ? ? ? ", а ¥ " " " Прве ? " " $ &... У $, &, Сарајево ? / не ' " " " " " $ ? " ? (", $, &, ТСЦ...)
& новца не $... " је "... " ?...
Vala si u pravu, buba se milionima od zarade, A taj isti Borac nabuba na Zlatiboru sve ove ekipe o kojim se bajke pricaju...
$ " & " "... ;)

?, " " су ".... " пуно говоре о '... " се " " "... па & & $ $ ? су $ " $, $ ?...
Zadnja izmjena: Ortega10, dana/u 29 jul 2020, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
" " $.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 29 jul 2020, 23:25

let3 je napisao/la:
marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 22:58
FoSte95 je napisao/la:
29 jul 2020, 22:53
Pidro svakako u Partizan ne bi prešao i da posalju ponudu (iz poznatih razloga). FKS je vec ranije dva puta CZ odbijso (Cimirot i Kovačević). Partizan i CZ jesu jaci od bilo kod tima kod nas to se ne spori, ali niko me ubijediti ne moze da bi se Vosa, Cuka ili TSC prosetali nasom ligom
Niko ne kaze da bi se prosetali, ali da bi bili prvi favoriti za osvajanje i da bi vrlo vjerovatno uzeli ligu, bi...Ne samo to, sve 3 ekipe bi bile medju 4 na tabeli.
Napraviste od yebene Jelen lige ovdje Primeru, od Vojvodine Barcelonu, a od Cukarickog Real Madrid.
Nisu oni Real i Barcelona, nego smo mi amateri.
Puno skolovaniji i bolji igraci igraju za Vojvodiju, TSC, Osijek, Rijeku. Bez problema bi popiisali sve nase klubove.
Mislis da je slucajno sto nasi igraci ne mogu dogurati dalje od Posljke i druge Turske lige?
Nikad nismo imali predstavnika u grupama euro takmičenja.
Najskuplji izlazni transfer lige je 1,3 miliona.
Klubovi nam redovno budu natamburani od egzotičnih ekipa u pred kvalifikacijama, pred kvalifikacija.

Mi se jedino sa Crnogorcima i Makedoncima mozemo nositi.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 29 jul 2020, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 23:28

Pazi Ortegine price na ćirilici, dovode islužene igrace iz Srbije i Hrvatske...a srpski klubovi dovode sve same reprezentativce iz Španije i Njemačke, garant :lol:
Samo još fali Filip Višnjić da zagusla o Milošu, Kosovu, božurima i turcima...hajd ba, manite se mitova.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 23:30

Evander je napisao/la:
29 jul 2020, 23:25

Nisu oni Real i Barcelona, nego smo mi amateri.
Puno skolovaniji i bolji igraci igraju za Vojvodiju, TSC, Osijek, Rijeku. Bez problema bi popiisali sve nase klubove.
Mislis da je slucajno sto nasi igraci ne mogu do gurati dalje od Posljke i druge Turske lige?

Mi se jedino sa Crnogorcima i Makedoncima mozemo nositi.
Amateri su i oni, u tome je fazon.
Samo što par mitomana ovdje od njih prave Barce i Reale...valjda još nisu skontali da su Zvezda, Bari, 1991 davna prošlost koja se nikad više nece ponoviti, pa i dalje jašu na tim mitovima.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jul 2020, 23:31

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:20
marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 23:17

Ne prijatelju. Razumijem da svako voli svoje, ali vi pojedinci zivite u velikoj zabludi.
Pogledaj samo izlazne transfere i gdje ti igraci danas igraju recimo Vojvodine samo naspram citave PL zajedno. To ce ti sve reci... ;)
Jest, mi živimo u zabludi, a vi došli da nam otvorite oči :thumbup: kako da ne.

Realno, koga boli qrc za izlazne transfere i gdje igraju igraci yebene Vojvodine :damn: sad ces mi od nje ovdje praviti Barcelonu, de bgt smanji doživljaje ;)
U prethodnom postu trazis argument i kad si se isti napise, ti odgivaras koga boli qrac bla bla...
Radoja, Sergej Milinkovic, Gaćinović, Tadić...su redom igralu JSL i sad su u ligama 5. Sta je to ako ne potvrda odredjenog kvaliteta?!
Marušić je igrao u yebenim Voždovcu, Kostić u Radničkom iz Kragujevca, Milivojević dobar dio JSL karijere u Radu, Radonjić u Čukaričkom...
Daleko od toga da je JSL samo Zvezda i Partizan kako vi mislite.
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 29 jul 2020, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jul 2020, 23:32

Pa suplja prica. Drzavne repke im zive od Bsone i Hercegovine. Ovdje da drzava ulaze POLA onoga sto ulaze srbija i hr u svoj sport bili bi miljama ispred njih. Prvo po posjeti stadionima gdje smo i sad tu negdje nekad i ispred pa nadalje.

Treba li da izvlacim imena 30ak najboljih igraca hr i srb svi iz bosne a otisli su samo i samo zbog uslova koji vladaju u ovoj zemlji.
Da nenzaboravimo srb i hr kao agresori su svu infrastrukturu u nasoj zemlji pa smo 96. Krenuli od nule a znamo da kad je zemlja srusena ipak sport nije prioritet posebno neznalicama u nasoj vlasti.

Kad sve to saberes i oduzmes, niste vi nista daleko koliko ste trebali biti ;)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jul 2020, 23:36

Pantelija je napisao/la:
29 jul 2020, 23:32
Pa suplja prica. Drzavne repke im zive od Bsone i Hercegovine. Ovdje da drzava ulaze POLA onoga sto ulaze srbija i hr u svoj sport bili bi miljama ispred njih. Prvo po posjeti stadionima gdje smo i sad tu negdje nekad i ispred pa nadalje.

Treba li da izvlacim imena 30ak najboljih igraca hr i srb svi iz bosne a otisli su samo i samo zbog uslova koji vladaju u ovoj zemlji.
Da nenzaboravimo srb i hr kao agresori su svu infrastrukturu u nasoj zemlji pa smo 96. Krenuli od nule a znamo da kad je zemlja srusena ipak sport nije prioritet posebno neznalicama u nasoj vlasti.

Kojih igraca iz BiH?! Imas Jovića i Gaćinovića koji imaju mjesta u 23 i to je to. Gudelj BiH nije ocima vidio, momak rodjen u Bgu.
Ko jos?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 23:37

marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 23:31

U prethodnom postu trazis argument i kad si se isti napise, ti odgivaras koga boli qrac bla bla...
Radoja, Sergej Milinkovic, Gaćinović, Tadić...su redom igralu JSL i sad su u ligama 5. Sta je to ako ne potvrda odredjenog kvaliteta?!
Marušić je igrao u yebenim Voždovcu, Kostić u Radničkom iz Kruševca, Milivojević dobar dio JSL karijere u Radu, Radonjić u Čukaričkom...
Dakeko od toga da je JSL samo Zvezda i Partizan kako vi mislite.
Nisam ja tražio nikakav argument u prethodnim postovima, prenijelo te nešto.
Samo ne mogu šuplje price.

I sad si ti nabacao neka prezimena nekih anonimusa (znam samo za Milinkovića) i šta sad ja trebam ? da padnem na dupe jer si mi pomenuo nekog Marušića :tokralju: a znaš li gdje je Džeko igrao u BIH? je li ostavario vecu karijeru, nego svi ti zajedno ? pa falim li se ja sad sa tim ? dižem li Želju i citavu PLBIH u nebesa zbog toga ? ne pada mi na pamet.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jul 2020, 23:38

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:37
marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 23:31

Marušić je igrao u yebenim Voždovcu, Kostić u Radničkom iz Kruševca, Milivojević dobar dio JSL karijere u Radu, Radonjić u Čukaričkom...
Dakeko od toga da je JSL samo Zvezda i Partizan kako vi mislite.
Nisam ja tražio nikakav argument u prethodnim postovima, prenijelo te nešto.
Samo ne mogu šuplje price.

I sad si ti nabacao neka prezimena nekih anonimusa (znam samo za Milinkovića) i šta sad ja trebam ? da padnem na dupe jer si mi pomenuo nekog Marušića :tokralju: a znaš li gdje je Džeko igrao u BIH? je li ostavario vecu karijeru, nego svi ti zajedno ? pa falim li se ja sad sa tim ? dižem li Želju i citavu PLBIH u nebesa zbog toga ? ne pada mi na pamet.
:mrgreen:

Fin si djecko :kafa:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jul 2020, 23:39

Vjeverica777 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:21
Vanja8 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:18
let3 je napisao/la:

Onako prijateljski segaju se aaa...Ne pratim toliko JSL ali nasa je samo dno tako da nemamo pravo nesto pricati dok neki klub ne naoravi europski skalp,sto su njihovi klubovi ipak napravili
Jel ko osim Zvezde i Partizana igrao play off nekog euro takmicenja jer sam zaboravio?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 29 jul 2020, 23:40

marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 23:36
Pantelija je napisao/la:

Kojih igraca iz BiH?! Imas Jovića i Gaćinovića koji imaju mjesta u 23 i to je to. Gudelj BiH nije ocima vidio, momak rodjen u Bgu.
Ko jos?
Ofalilo a? Cim smo se malo uozbiljili.

Pricam od rata pa vamo... ;)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 jul 2020, 23:42

@Marconato

Nisam ja fin, naprotiv, ali ne možeš meni jarane od Jelen lige ovdje praviti Primeru ;) ni Zvezda ni Partizan nisu ni desetina od onih klubova nekad, a kamoli yebeni Cukaricki ili Vojvodina...pusti to ba, mani se ćorava posla i ti i onaj Ortega ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jul 2020, 23:45

Pantelija je napisao/la:
29 jul 2020, 23:40
marconato je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:

Ko jos?

Procitaj sta si napisao, 30 najboljih igraca Srbije poticu iz BiH i da reprezebtacija zivi od tih igraca ,a zapravo ih ima mozda ukupno 10-ak od rata koji su bili faktor, od kojih se svakako izdvajaju Milošević, Krstajić i Subotić.

Po cemu ste se uozbiljili, sto se svakodnevno molite da neki dijasporac zaigra za reprezentaciju?!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 29 jul 2020, 23:46

Ortega10 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:22
let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:15
Sad ja napišem Željo bi se prošetao Jelen ligom, nabijaj ostale po 5-0 i na kraju samouvjereno dodam "realnost umije biti bolna"...ko biva to je to :kafa:
" ја " ? $ ' $, ? ".
Не $ % " & " ? $ " " " ?. % &, " " џепа, " у џеп.
То " " " о ' & - ? $ " " $ $. ? је $.
" је то жао, јер ја " у & ? $ се ? $ на " " ' "... $ су " " - ?, " " ¥ $.
О ? $ " $ $ су ? ¥ " & ? ? ? ", а ¥ " " " Прве ? " " $ &... У $, &, Сарајево ? / не ' " " " " " $ ? " ? (", $, &, ТСЦ...)
& новца не $... " је "... " ?...
$ " & " "... ;)

?, " " су ".... " пуно говоре о '... " се " " "... па & & $ $ ? су $ " $, $ ?...
Pa dobro , onda ona sinoc tekma zapravo je varka Borca pred pocetak Premijer lige...Prijateljske se nebitne, tako da je Borac igrao sa 15% snage...
Nista ne filozofiram , vec idem tvojom logikom...
Napravili jesu iskorak u Evropi, ali da je samo dio toga uložen od strane BiH u neku nasu ekipu onda bi bila druga prica...
Koliko se ulaže u državne projekte najbolje rece Marconato Zvezda zaradila preko 100 milki od LŠ, a opet u dubiozi od 30 miliona i normalno se takmici...
Znaci za dvije godine sjužili toliku lovu i ne zna niko gdje je...
Pogledaj u Njemackoj, Slovackoj, Hrvatskoj sa koliko se manje duga klubovi prakticno gase...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 29 jul 2020, 23:49

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:42
@Marconato

Nisam ja fin, naprotiv, ali ne možeš meni jarane od Jelen lige ovdje praviti Primeru ;) ni Zvezda ni Partizan nisu ni desetina od onih klubova nekad, a kamoli yebeni Cukaricki ili Vojvodina...pusti to ba, mani se ćorava posla i ti i onaj Ortega ;)
Naravno da nisu, ali nijedan klub iz BiH nije ni pedesetina od prijeratnih ekipa, ako ove dvije nisu desetina!

JSL je 19. liga evrope, a PL BiH 40.
Ne znam o cemu se uopste prica ovde... ;)

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 29 jul 2020, 23:49

Pantelija je napisao/la:

Kao da gledam 2068 godina,da nije bilo rata u nas bili bi najbolji na planeti

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 29 jul 2020, 23:55

let3 je napisao/la:
29 jul 2020, 23:28
Pazi Ortegine price na ćirilici, dovode islužene igrace iz Srbije i Hrvatske...a srpski klubovi dovode sve same reprezentativce iz Španije i Njemačke, garant :lol:
Samo još fali Filip Višnjić da zagusla o Milošu, Kosovu, božurima i turcima...hajd ba, manite se mitova.
Твоја $ " пуно " о ' " $ "... ? $...

% се " "... ? % (?) ? " "? ' ? " " на прсте $ &?

" ?-а, & " $ " " " за А & " У 21 " " " су $ ? за у21 " /... ($ 23+, " % ") $, " ? ($ " $)...

& ($)
$ (?)
& (")
Саного (? ?)
" (? У21)
& (Гана)
& (&)
& (&)
" (Црна Гора)
" (Црна Гора)
Натхо (?)
Асано (Јапан)
' (")
$ (Црна Гора)
" (Црна Гора)
" (Црна Гора)
? (Црна Гора)
? (?)
$ ($ У21)
' (&)
$ (")
& (& у21)
& (&)

$, ' ' (" "), ?, Француза (? " у ")... ? $ " & $ " са " " за " ? "?
" " $.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 29 jul 2020, 23:58

marconato je napisao/la:
29 jul 2020, 23:45
Pantelija je napisao/la:
29 jul 2020, 23:40
marconato je napisao/la:

Ko jos?

Procitaj sta si napisao, 30 najboljih igraca Srbije poticu iz BiH i da reprezebtacija zivi od tih igraca ,a zapravo ih ima mozda ukupno 10-ak od rata koji su bili faktor, od kojih se svakako izdvajaju Milošević, Krstajić i Subotić.

Po cemu ste se uozbiljili, sto se svakodnevno molite da neki dijasporac zaigra za reprezentaciju?!
Nema BIH stanovnika ko Srbija,masu ljudi je za vrijeme rata izbjeglo takodje i sad odlaze. Krajina je skoro pusta sve vani otislo i normalno da cemo nasu djecu tj dijasporce trazit. Evo ja sam prvi vani i normalno da bi djete gurao da igra za nasu repku nista cudno,jer mu sigurno nije isto da trenira u Partizanu gdje je zestok kriminal il Borusiji,Bayernu itd

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rigoletto i 30 gostiju.