Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Odoše studence kući
nek je Sarma tu 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Kako onaj na 1 57 gleda hahah
IDEalan GAS?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Što se ljepote i uređenosti tiče. Zenica > Sarajevo. 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Dobrinja > SarajevoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 09:28Što se ljepote i uređenosti tiče. Zenica > Sarajevo.![]()

Ako kad izvršim samoubistvo to će biti samo zbog muškaraca u sandalama.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sarajlije jeste se upisali u knjigu žalosti?
Nullius in verba
50 centi ERDINGER.
VARŽE TEFTERI TERMIN ETO ME NAMAH
VARŽE TEFTERI TERMIN ETO ME NAMAH
Nullius in verba
Kad si kod niske cijene

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zimus sjedimo kod jarana i skupljamo za alkohol. I dali liku brat bratu 60 maraka. Vraća se brat kupio 50-ak dvolitri Karlovačkog na 1+1 akciji. Još zvoni da mu pomognemo u lift ubacitOtelo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:19Kad si kod niske cijeneU mojim studentskim danima u jednoj prodavnici blizu doma spustili cijenu sarajevske u limenci na pola marka jer je bilo blizu isteka roka. Sedam dana se samo to pilo, dvije gajbe svaku noć se uzimale i ulazimo nas dvojica jednu noć i vidimo nema, govorimo pa šta je ovo već nestalo, kad radnik govori ostavio sam zadnje dvije gajbe za vas, doduše u tom trenutku dan dva je prošlo od isteka roka
![]()

Nullius in verba
Vadi paletara eto pivaHeller je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:38Zimus sjedimo kod jarana i skupljamo za alkohol. I dali liku brat bratu 60 maraka. Vraća se brat kupio 50-ak dvolitri Karlovačkog na 1+1 akciji. Još zvoni da mu pomognemo u lift ubacitOtelo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:19Kad si kod niske cijeneU mojim studentskim danima u jednoj prodavnici blizu doma spustili cijenu sarajevske u limenci na pola marka jer je bilo blizu isteka roka. Sedam dana se samo to pilo, dvije gajbe svaku noć se uzimale i ulazimo nas dvojica jednu noć i vidimo nema, govorimo pa šta je ovo već nestalo, kad radnik govori ostavio sam zadnje dvije gajbe za vas, doduše u tom trenutku dan dva je prošlo od isteka roka
![]()
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Privatni market otvoriti s tim kad zafali pive drugimaHeller je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:38Zimus sjedimo kod jarana i skupljamo za alkohol. I dali liku brat bratu 60 maraka. Vraća se brat kupio 50-ak dvolitri Karlovačkog na 1+1 akciji. Još zvoni da mu pomognemo u lift ubacitOtelo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:19Kad si kod niske cijeneU mojim studentskim danima u jednoj prodavnici blizu doma spustili cijenu sarajevske u limenci na pola marka jer je bilo blizu isteka roka. Sedam dana se samo to pilo, dvije gajbe svaku noć se uzimale i ulazimo nas dvojica jednu noć i vidimo nema, govorimo pa šta je ovo već nestalo, kad radnik govori ostavio sam zadnje dvije gajbe za vas, doduše u tom trenutku dan dva je prošlo od isteka roka
![]()
![]()

Bilo je situacija da su studenti tako radili, uzmu pive kad je jeftinija ili po regularnoj cijeni i kad drugima zafali onda prodaju malo skuplje, naravno mini frižider imali i sve

Al kako je na vlast u domu došla ova provjerski okrenuta uprava sve se i syebalo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 6 gostiju.