Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Sarajlije jeste se upisali u knjigu žalosti?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
50 centi ERDINGER.
VARŽE TEFTERI TERMIN ETO ME NAMAH
VARŽE TEFTERI TERMIN ETO ME NAMAH
Nullius in verba
Kad si kod niske cijene
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zimus sjedimo kod jarana i skupljamo za alkohol. I dali liku brat bratu 60 maraka. Vraća se brat kupio 50-ak dvolitri Karlovačkog na 1+1 akciji. Još zvoni da mu pomognemo u lift ubacitOtelo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:19Kad si kod niske cijeneU mojim studentskim danima u jednoj prodavnici blizu doma spustili cijenu sarajevske u limenci na pola marka jer je bilo blizu isteka roka. Sedam dana se samo to pilo, dvije gajbe svaku noć se uzimale i ulazimo nas dvojica jednu noć i vidimo nema, govorimo pa šta je ovo već nestalo, kad radnik govori ostavio sam zadnje dvije gajbe za vas, doduše u tom trenutku dan dva je prošlo od isteka roka
![]()
Nullius in verba
Vadi paletara eto pivaHeller je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:38Zimus sjedimo kod jarana i skupljamo za alkohol. I dali liku brat bratu 60 maraka. Vraća se brat kupio 50-ak dvolitri Karlovačkog na 1+1 akciji. Još zvoni da mu pomognemo u lift ubacitOtelo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:19Kad si kod niske cijeneU mojim studentskim danima u jednoj prodavnici blizu doma spustili cijenu sarajevske u limenci na pola marka jer je bilo blizu isteka roka. Sedam dana se samo to pilo, dvije gajbe svaku noć se uzimale i ulazimo nas dvojica jednu noć i vidimo nema, govorimo pa šta je ovo već nestalo, kad radnik govori ostavio sam zadnje dvije gajbe za vas, doduše u tom trenutku dan dva je prošlo od isteka roka
![]()
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Privatni market otvoriti s tim kad zafali pive drugimaHeller je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:38Zimus sjedimo kod jarana i skupljamo za alkohol. I dali liku brat bratu 60 maraka. Vraća se brat kupio 50-ak dvolitri Karlovačkog na 1+1 akciji. Još zvoni da mu pomognemo u lift ubacitOtelo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:19Kad si kod niske cijeneU mojim studentskim danima u jednoj prodavnici blizu doma spustili cijenu sarajevske u limenci na pola marka jer je bilo blizu isteka roka. Sedam dana se samo to pilo, dvije gajbe svaku noć se uzimale i ulazimo nas dvojica jednu noć i vidimo nema, govorimo pa šta je ovo već nestalo, kad radnik govori ostavio sam zadnje dvije gajbe za vas, doduše u tom trenutku dan dva je prošlo od isteka roka
![]()
![]()
Bilo je situacija da su studenti tako radili, uzmu pive kad je jeftinija ili po regularnoj cijeni i kad drugima zafali onda prodaju malo skuplje, naravno mini frižider imali i sve
Al kako je na vlast u domu došla ova provjerski okrenuta uprava sve se i syebalo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Salko Bukvarević će biti ukopan u Haremu Džindić Džamije HAHAHAHAHHA HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH HAAHAHAHAHAHABAHHSHSHSBSHS
Nullius in verba
Necu da vucem spid sa novcanicom jer je prljava a ja pazim sta stavljam u i na svoje tijelo
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Heller je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:38Zimus sjedimo kod jarana i skupljamo za alkohol. I dali liku brat bratu 60 maraka. Vraća se brat kupio 50-ak dvolitri Karlovačkog na 1+1 akciji. Još zvoni da mu pomognemo u lift ubacitOtelo je napisao/la: ↑30 jul 2020, 12:19Kad si kod niske cijeneU mojim studentskim danima u jednoj prodavnici blizu doma spustili cijenu sarajevske u limenci na pola marka jer je bilo blizu isteka roka. Sedam dana se samo to pilo, dvije gajbe svaku noć se uzimale i ulazimo nas dvojica jednu noć i vidimo nema, govorimo pa šta je ovo već nestalo, kad radnik govori ostavio sam zadnje dvije gajbe za vas, doduše u tom trenutku dan dva je prošlo od isteka roka
![]()
![]()
Ispravan potez jarana, isto bih uradio...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Da hoce litar biti 20 km volio bih vise nego ista! Treba dupelizacku stoku od naroda zgaziti kao opusak! Nema kojem okupatoru mi iz BiH nismo lizali dupe i zato zasluzujemo sve najgore...

Lijepa kisa
Koliko se ja kontam "Hiža" je kuća na Zagorskom(Prigorskom) a "Slav" je naravno slava...
Grubo receno ovo bi trebala biti neka "kućna slava" (kao kod Srba)...
Grubo receno ovo bi trebala biti neka "kućna slava" (kao kod Srba)...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.