A što bi Džeki dali da šuta penale, ako ima boljih ?
Mi se ponašamo ko da Roma postoji samo da Džeko nabija statistiku.
Frajer nije dobar izvođač penala, ne daju mu da puca i to je to.
Covjek hladno poredi slobodnjake, koje i najbolji izvodjac svijeta izvodi u procentu od mozda 20% i penale, koje najbolji izvodjac svijeta izvodi u procentu od 100%.
Kralj. Ja nisam toliko ni svoju Remzu opalio. Cuj 350.
Bajram mubarek Alpa!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Koliko je roma opasnija bez sljivotresa. Da su ga klupirali na pocetku sezone, sigurno bi bili prvaci Italije. Ista stvar je sa reprezentacijom; sljivotres koci napredak repke, bez njega bi se plasirali na najmanje jos 3 velika takmicenja i igrali bi vazne uloge na istima.
Koliko je roma opasnija bez sljivotresa. Da su ga klupirali na pocetku sezone, sigurno bi bili prvaci Italije. Ista stvar je sa reprezentacijom; sljivotres koci napredak repke, bez njega bi se plasirali na najmanje jos 3 velika takmicenja i igrali bi vazne uloge na istima.
Isti Juventus koji je izgubio od Cagliaria?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Hajd mi nadji Portugalca koji tjera Ronalda iz repke i kaze da bolje bez njega igraju? Kolike ti komplekse imas to je nerealno.