Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
A što bi Džeki dali da šuta penale, ako ima boljih ?
Mi se ponašamo ko da Roma postoji samo da Džeko nabija statistiku.
Frajer nije dobar izvođač penala, ne daju mu da puca i to je to.
Mi se ponašamo ko da Roma postoji samo da Džeko nabija statistiku.
Frajer nije dobar izvođač penala, ne daju mu da puca i to je to.
Covjek hladno poredi slobodnjake, koje i najbolji izvodjac svijeta izvodi u procentu od mozda 20% i penale, koje najbolji izvodjac svijeta izvodi u procentu od 100%. 
Mosa Juve Roma je odradzena.
2 gola su nikakav uzorak. Ne znam šta ste se vezali penala, ne ide mu, svjestan je toga i ćao.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kralj. Ja nisam toliko ni svoju Remzu opalio. Cuj 350.
Bajram mubarek Alpa!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
I tebi brate Bajrambarecula.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Koliko je roma opasnija bez sljivotresa. Da su ga klupirali na pocetku sezone, sigurno bi bili prvaci Italije. Ista stvar je sa reprezentacijom; sljivotres koci napredak repke, bez njega bi se plasirali na najmanje jos 3 velika takmicenja i igrali bi vazne uloge na istima.
Nisam gledao utamicu, ali LOL! Roma uz jos par pojacanja moze do Skudeta.
Pedro dolazi...
Pedro dolazi...
Sta reci koju poruku poslati.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Isti Juventus koji je izgubio od Cagliaria?TheIvicnjak je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:36Koliko je roma opasnija bez sljivotresa. Da su ga klupirali na pocetku sezone, sigurno bi bili prvaci Italije. Ista stvar je sa reprezentacijom; sljivotres koci napredak repke, bez njega bi se plasirali na najmanje jos 3 velika takmicenja i igrali bi vazne uloge na istima.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Juve ne moze meda bez Mireta
Fakt.
Fakt.
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Hajd mi nadji Portugalca koji tjera Ronalda iz repke i kaze da bolje bez njega igraju? Kolike ti komplekse imas to je nerealno.TheIvicnjak je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:36Koliko je roma opasnija bez sljivotresa. Da su ga klupirali na pocetku sezone, sigurno bi bili prvaci Italije. Ista stvar je sa reprezentacijom; sljivotres koci napredak repke, bez njega bi se plasirali na najmanje jos 3 velika takmicenja i igrali bi vazne uloge na istima.
Sramotis normalne navijace Sarajeva.
Kao da je juce bilo... Nedostaje mi ovaj City
Dzeko-Aguero. Inject it into my veins
Nadam se da si trollTheIvicnjak je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:36Koliko je roma opasnija bez sljivotresa. Da su ga klupirali na pocetku sezone, sigurno bi bili prvaci Italije. Ista stvar je sa reprezentacijom; sljivotres koci napredak repke, bez njega bi se plasirali na najmanje jos 3 velika takmicenja i igrali bi vazne uloge na istima.
"We need to suffer. And we need to fight."
Veceras go penal nad njim i zuti karton.
Ulazem milju Dzeko ce razvalit Sevilju. Pokidacu sa prsa lance Dzeko ce razvalit Spance. Remzo naspi mi kalje Roma ide veceras dalje.
Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, Atlanta, Beduin, bosnas_, CHR, Cwirek, dedo26, dena24, Djedo, EdinjoBos, ELDIABLO20, Fudo, Futbol, General505, GrbavicaHrammm, Hansestadt, HariTz, Helemnejse, hurem, inzomni, Kaunas, Kljukusar, Konzerva, Lokomotifa, Majstorinho, mercurial, MostarNeretva, Nakata, napapijri1987, PeppermintSA, random11, Rio12345, rossonero85, seha77, soccerfan, StevieG8, Venom i 279 gostiju.