FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nadam se da ova stoka sa Arena i iz m:tela nece uzeti i europske utakmice pa da i tu zabrane, ali svakako nek momci idu sa ekipom ako bude negdje vani i naprave ako nista reportazu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Joj kod nas je narod daBog mili sacuva. Kad je telekom lopovi, uzimaju marku. Kad je mtel opet ne valja stoka. Stvarno nas narod treba samarat ulicom nema druge.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dva dana pred pocetak sezone i dalje nema infa o novim dresovima
Sve vise amaterska liga iz godine u godinu
Don't believe the hype.
“Atmosfera je dobra odavno, od početka priprema. I dok je korona trajala pozitivna atmosfera je vladala. Velež je neugodna ekipa, znamo koliko smo imali problema u zadnja dva meča sa njima. Na kraju, ispostavilo se da su nam i titulu uzeli. Nismo znali da će se liga prekinuti, ali šta je tu je. Počinje nova sezona, prva domaća utakmica. Nažalost bez navijača. To je neki novi ambijent, moramo se prilagoditi da nema navijača. Što se prije naviknemo da igramo bez publike, to će biti bolje. Mi smo Željo i moramo startati što bolje i da na domaćem terenu ne dozvolimo gubitak bodova i da startujemo pobjedom”, rekao je Damir Sadiković.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Nije mi jasno zbog cega tolika frka oko dresova.Dosli danas ili za 7 dana kakva je razlika.Ko misli kupiti svejedno .Nije do kluba vec do dobavljaca opreme. imam osjecaj da se samo trazi neka negativa .akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:38Dva dana pred pocetak sezone i dalje nema infa o novim dresovima
Vidjeli smo dvije majice idemo dalje 

Stvar je u tome da sezona počinje za 2 dana, a dresova još nema.Kometa je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:52Nije mi jasno zbog cega tolika frka oko dresova.Dosli danas ili za 7 dana kakva je razlika.Ko misli kupiti svejedno .Nije do kluba vec do dobavljaca opreme. imam osjecaj da se samo trazi neka negativa .akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:38Dva dana pred pocetak sezone i dalje nema infa o novim dresovima
Nebitno čija je greška.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
**** ga dan i dres višeFoxMulder je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:58Stvar je u tome da sezona počinje za 2 dana, a dresova još nema.Kometa je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:52Nije mi jasno zbog cega tolika frka oko dresova.Dosli danas ili za 7 dana kakva je razlika.Ko misli kupiti svejedno .Nije do kluba vec do dobavljaca opreme. imam osjecaj da se samo trazi neka negativa .akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:38Dva dana pred pocetak sezone i dalje nema infa o novim dresovima
Nebitno čija je greška.
Meni je najbolja premijera na utakmici da nas iznenade pozitivno **** dres da je kakvog sportskog rezultata izgradnje stadiona iskoraka u evrop dres je prolazan samo je jedan KLUB vječan
Borac sutra predstavlja dresove mozda ce i nasi

mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Igrom slucaja znam za ugovor koji ste sklopili sa Jurcicem,i to je dosta vise od 500 km, ima fiksnu platu od 4500 km,i svaka utakmica u kojoj bude igro a vi je dobijete ima jos 1500 km.LjoZee je napisao/la: ↑30 jul 2020, 11:50Kako sad odjednom 500 KM, a znate i pisete da Zec ima 8.000 KM mjesecno? Nesto mi velika razlika.
A prodaja igraca nije osiguravanje novca? Koji god nacin se nadje ne valja.
I za prodaju ne pita se samo klub. Lendric je dobio predobre uslove tamo i logicno je da i on je vise zagrijan da ne propusti tu ponudu kad mu se vec nudi u jeku pandemije.
Pozdrav i izvinjavam se na upadu.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Naravno da će nam smetati, ozbiljni klubovi ne ulaze u sezonu bez dresa, pa se vi ljutite koliko hoćete. Neozbiljno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Evo Sarajevo igra u istim 4 godine pa u cemu je problem.FoxMulder je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:58Stvar je u tome da sezona počinje za 2 dana, a dresova još nema.Kometa je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:52Nije mi jasno zbog cega tolika frka oko dresova.Dosli danas ili za 7 dana kakva je razlika.Ko misli kupiti svejedno .Nije do kluba vec do dobavljaca opreme. imam osjecaj da se samo trazi neka negativa .akisarajevo92 je napisao/la: ↑30 jul 2020, 15:38Dva dana pred pocetak sezone i dalje nema infa o novim dresovima
Nebitno čija je greška.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.