Kakav praznik kosarke ce da bude ova serija, samo da svi ostanu zdravi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma bjezi tamo. Svi ste kolektivno poceli svrsavati na Boston nakon sto su uzeli Buckse prvu u playoffu. Jedini ja sam rekao da opet Milwaukee rutinski prolazi. Slobodno potrazi.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 jul 2020, 11:35Na osnovu jedne utakmice? E moj Justine , ja sam mislio da se ti malo više razumiješ...
Sjetite se samo Bostona kad je eksplodirao Tatum , kad je atmosfera u ekipi bila svi za jednog jedan za sve , svi ste ih ovdje hvalili i pisali kako će tek biti kad se vrate Irving i Hayward ...
Vratili se oni i "syebali" tu atmosferu i hemiju u ekipi , prvenstveno Irving svojim ponašanjem , a Hayward yebi ga treba i on svojih 10-15 šuteva ...
U dosta slučajeva ekipe znaju da odigraju bolje kada fale bitni igrači ...
Mislim na sezonu kada ih je LeBron izbacio u sedmoj utakmici ...Justin je napisao/la: ↑31 jul 2020, 12:02Ma bjezi tamo. Svi ste kolektivno poceli svrsavati na Boston nakon sto su uzeli Buckse prvu u playoffu. Jedini ja sam rekao da opet Milwaukee rutinski prolazi. Slobodno potrazi.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 jul 2020, 11:35Na osnovu jedne utakmice? E moj Justine , ja sam mislio da se ti malo više razumiješ...
Sjetite se samo Bostona kad je eksplodirao Tatum , kad je atmosfera u ekipi bila svi za jednog jedan za sve , svi ste ih ovdje hvalili i pisali kako će tek biti kad se vrate Irving i Hayward ...
Vratili se oni i "syebali" tu atmosferu i hemiju u ekipi , prvenstveno Irving svojim ponašanjem , a Hayward yebi ga treba i on svojih 10-15 šuteva ...
U dosta slučajeva ekipe znaju da odigraju bolje kada fale bitni igrači ...![]()
Nije samo ova utakmica vec je Bron jednostavno ostario. Covjeku brada sijeda. Pogledaj na sta lici. A onaj saigrac mu stakleni nije dovoljno dobar da predvodi ekipu do titule.![]()
Prema nba aplikaciji, tu utakmicu prenosi i BOS poslijePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:08Nije valjda da Arena ne prenosi Portland večeras? Ili išta u ovim ranim terminima?![]()
Nadam se da si u pravu. U njihovim najavama nisam ništa pronašao.JHam je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:11Prema nba aplikaciji, tu utakmicu prenosi i BOS poslijePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:08Nije valjda da Arena ne prenosi Portland večeras? Ili išta u ovim ranim terminima?![]()
Portland Memphis je najbitnija tekma,jer su direktni rivali za 8-mo mjesto,tako da ce to biti tekma za pogledati aa te strane najzanumljivija,plue povratak NurkicaEdviin je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:03Ma super utakmice, samo kompleksasi traze neke izgovore zasto se nastavlja nba, ljudi spremniji nego sto su bili na pocetku sezone jos ogroman broj igraca saniralo svoje povrede i sad su spremniji nego sto bi bili kad se je prekinula liga.
Danas 2 utamkice vrijedne gledanja, Bos-Mil i Hou-Dal, da vidimo dze su ostali Brada, Luka i Gianis![]()
Pa i Lakersima je falio Bradley i Rondo, msm manje vise Rondo ali im je Avery bas bitan, ali eto bez njeg ce morati, Dion je faktor x, sjetite se kako je odbranu igrao u okc - u
Ni ne primijeti se da nema "navijača".Defense,defense na razglas i kao da su u dvorani.Apsolutno nikakva razlika.
Ma njemu se ne gleda jer nema Stephanie. Gori je od Brontardova cak.
Valanciunas nije član ni najbolje petorke Memphisa,a kamoli da je drugo ime na rosteru.