Kakav praznik kosarke ce da bude ova serija, samo da svi ostanu zdravi

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Ma bjezi tamo. Svi ste kolektivno poceli svrsavati na Boston nakon sto su uzeli Buckse prvu u playoffu. Jedini ja sam rekao da opet Milwaukee rutinski prolazi. Slobodno potrazi.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 jul 2020, 11:35Na osnovu jedne utakmice? E moj Justine , ja sam mislio da se ti malo više razumiješ...
Sjetite se samo Bostona kad je eksplodirao Tatum , kad je atmosfera u ekipi bila svi za jednog jedan za sve , svi ste ih ovdje hvalili i pisali kako će tek biti kad se vrate Irving i Hayward ...
Vratili se oni i "syebali" tu atmosferu i hemiju u ekipi , prvenstveno Irving svojim ponašanjem , a Hayward yebi ga treba i on svojih 10-15 šuteva ...
U dosta slučajeva ekipe znaju da odigraju bolje kada fale bitni igrači ...
Mislim na sezonu kada ih je LeBron izbacio u sedmoj utakmici ...Justin je napisao/la: ↑31 jul 2020, 12:02Ma bjezi tamo. Svi ste kolektivno poceli svrsavati na Boston nakon sto su uzeli Buckse prvu u playoffu. Jedini ja sam rekao da opet Milwaukee rutinski prolazi. Slobodno potrazi.bombaysaphire je napisao/la: ↑31 jul 2020, 11:35Na osnovu jedne utakmice? E moj Justine , ja sam mislio da se ti malo više razumiješ...
Sjetite se samo Bostona kad je eksplodirao Tatum , kad je atmosfera u ekipi bila svi za jednog jedan za sve , svi ste ih ovdje hvalili i pisali kako će tek biti kad se vrate Irving i Hayward ...
Vratili se oni i "syebali" tu atmosferu i hemiju u ekipi , prvenstveno Irving svojim ponašanjem , a Hayward yebi ga treba i on svojih 10-15 šuteva ...
U dosta slučajeva ekipe znaju da odigraju bolje kada fale bitni igrači ...![]()
Nije samo ova utakmica vec je Bron jednostavno ostario. Covjeku brada sijeda. Pogledaj na sta lici. A onaj saigrac mu stakleni nije dovoljno dobar da predvodi ekipu do titule.![]()
Prema nba aplikaciji, tu utakmicu prenosi i BOS poslijePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:08Nije valjda da Arena ne prenosi Portland večeras? Ili išta u ovim ranim terminima?![]()
Nadam se da si u pravu. U njihovim najavama nisam ništa pronašao.JHam je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:11Prema nba aplikaciji, tu utakmicu prenosi i BOS poslijePatrice_Evra_3 je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:08Nije valjda da Arena ne prenosi Portland večeras? Ili išta u ovim ranim terminima?![]()
Portland Memphis je najbitnija tekma,jer su direktni rivali za 8-mo mjesto,tako da ce to biti tekma za pogledati aa te strane najzanumljivija,plue povratak NurkicaEdviin je napisao/la: ↑31 jul 2020, 13:03Ma super utakmice, samo kompleksasi traze neke izgovore zasto se nastavlja nba, ljudi spremniji nego sto su bili na pocetku sezone jos ogroman broj igraca saniralo svoje povrede i sad su spremniji nego sto bi bili kad se je prekinula liga.
Danas 2 utamkice vrijedne gledanja, Bos-Mil i Hou-Dal, da vidimo dze su ostali Brada, Luka i Gianis![]()
Pa i Lakersima je falio Bradley i Rondo, msm manje vise Rondo ali im je Avery bas bitan, ali eto bez njeg ce morati, Dion je faktor x, sjetite se kako je odbranu igrao u okc - u
Ni ne primijeti se da nema "navijača".Defense,defense na razglas i kao da su u dvorani.Apsolutno nikakva razlika.
Ma njemu se ne gleda jer nema Stephanie. Gori je od Brontardova cak.
Valanciunas nije član ni najbolje petorke Memphisa,a kamoli da je drugo ime na rosteru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.