Koja je u pitanju povreda Sušića a koja je u pitanju Ahmetovića?Haver ! je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:51Pa zašto onda vodi Ahmetovića sa slomljenim rebrom ?Pantelija je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:44Al majkr mi kako ljudi ne shvataju da je vinko trener koji nece rizikovati ozljedu zarad na silu pobjede pa da onda 4 igraca izgubi. To sto je neko prije radio to pa iako Jela kaze da ne moze igrac igrati stave ga da igra, je drugi par cipela.
Na noge najveci pritidak je na listove kada je umjetna podloge i na zglobove. Zato Tino nece...
Zašto vodi nespremnog Hebibovića nakon onakve stravične povrede ?
Ne treba Sušića nazor stavljati, nije problem ova utakmica jer se znalo da ovdje sigurno neće nastupiti, al razlozi su besmisleni "on je oporavljen, al nece da rizikuje zbog umjetne trave" pa što onda vodi ovu dvojicu gore navedenih kad je već trener koji nece da rizikuje povrede. Trebao je onda i Sušić krenuti nek sjedi na klupi sa ovom dvojicom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bordo bijeli za život cijeli!!
Valjda Vinko najbolje zna ko je spreman a ko nespreman, koga je poveo onda zna zasto, na meni je da ih ispratim u prvoj pobjedi u ovoj sezoni. Budul kiksali onda cu srat.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravo tako, a i Jeleskovic to isto zna
Ali jok, forumski strucnjaci su najveci eksperti
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
I ja prvi put sam tu, kod mene ne stoji globalna, jel to ova liga gdje ima 811 timova. I ovo 3 igraca da mozes izabrati mi je beze, jedva sastavio neki timextazy je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:04Aha, FK Sarajevo globalna liga ? To mi pise pod lige, znaci tu se takmicimGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2020, 12:58Ako si izabrao tim FK Sarajevo automatski si u ovoj ligi navijaca Sarajeva
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakve veze ima vodi li ih ili ne?
Nit ce koristiti ahmeta a najvjerovatnije ni hebiba...
Nit ce koristiti ahmeta a najvjerovatnije ni hebiba...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zadnja loža Sušić - kazu u redu, nece da rizikujuBenjolos je napisao/la: ↑01 avg 2020, 14:03Koja je u pitanju povreda Sušića a koja je u pitanju Ahmetovića?Haver ! je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:51Pa zašto onda vodi Ahmetovića sa slomljenim rebrom ?Pantelija je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:44Al majkr mi kako ljudi ne shvataju da je vinko trener koji nece rizikovati ozljedu zarad na silu pobjede pa da onda 4 igraca izgubi. To sto je neko prije radio to pa iako Jela kaze da ne moze igrac igrati stave ga da igra, je drugi par cipela.
Na noge najveci pritidak je na listove kada je umjetna podloge i na zglobove. Zato Tino nece...
Ne treba Sušića nazor stavljati, nije problem ova utakmica jer se znalo da ovdje sigurno neće nastupiti, al razlozi su besmisleni "on je oporavljen, al nece da rizikuje zbog umjetne trave" pa što onda vodi ovu dvojicu gore navedenih kad je već trener koji nece da rizikuje povrede. Trebao je onda i Sušić krenuti nek sjedi na klupi sa ovom dvojicom.
Rebra Ahmetović - ne moze igrati sigurno, naredna 2 3 kola
Prvi ne ide, drugi ide sa ekipom.
Pa šta je bolje imati na klupi: spremnog igrača koji moze uskociti za ne daj Bože, ili povrijeđenog igrača koji sigurno ne može izaci na teren ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Crni je perverzija jos ako budu hlacice u bordo boji

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Crni je živa vatra.
Ma ne valjaju dresovi, fali jedna čiza sa strana....
Gle price za Susica
Zbog ovakvih, zalim Nam-a sto uopste pokusava bilo sta dobro uraditi za ovaj klub.... Koliko smo nezahvalni...
Al mora i takvih da bude....
Gle price za Susica

Zbog ovakvih, zalim Nam-a sto uopste pokusava bilo sta dobro uraditi za ovaj klub.... Koliko smo nezahvalni...
Al mora i takvih da bude....
A jbg, nije fazon da staviš prvu postavu Sarajeva. Valja cijelu ligu ispratit, ko igra, ko protiv koga itd. U tom i jest suština igre.Pitaristok je napisao/la: ↑01 avg 2020, 14:12I ja prvi put sam tu, kod mene ne stoji globalna, jel to ova liga gdje ima 811 timova. I ovo 3 igraca da mozes izabrati mi je beze, jedva sastavio neki timextazy je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:04Aha, FK Sarajevo globalna liga ? To mi pise pod lige, znaci tu se takmicimGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2020, 12:58
Ako si izabrao tim FK Sarajevo automatski si u ovoj ligi navijaca Sarajeva
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Haveru, ne znam kako do sada nisi skontao ono što ljudi pišu između redova. TSS je promašena investicija i lik koji bira koje će utakmice igrati, nešto poput Ikandea. Upala kašika u med.Haver ! je napisao/la: ↑01 avg 2020, 14:18Zadnja loža Sušić - kazu u redu, nece da rizikujuBenjolos je napisao/la: ↑01 avg 2020, 14:03Koja je u pitanju povreda Sušića a koja je u pitanju Ahmetovića?Haver ! je napisao/la: ↑01 avg 2020, 13:51
Pa zašto onda vodi Ahmetovića sa slomljenim rebrom ?
Rebra Ahmetović - ne moze igrati sigurno, naredna 2 3 kola
Prvi ne ide, drugi ide sa ekipom.
Pa šta je bolje imati na klupi: spremnog igrača koji moze uskociti za ne daj Bože, ili povrijeđenog igrača koji sigurno ne može izaci na teren ?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Važno je da osvojimo 3 boda makar i sa jednim golom razlike pa nek igra ko god hoće. Biće sutra paklena vrućina na onoj plastici. Ne treba rizikovati povrede. Uskoro će i evropa imaćemo dosta jakih utakmica. Trebaće nam svaki igrač.
Vamos Sarajevo!
Vamos Sarajevo!
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Jel se dobije novac tokom lige za naredne transfere il je to to
Izvadili Terminatoru oko i njemu ugradili...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 avg 2020, 12:02Blago nama ako si mogao zakljuciti na osnovu 70 minuta igranja da su bacene pare..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To je to, jedino se vrijednost igračima mijenja. Tipa, uzmeš sad nekog Vehabovića za 200k, on prekuca polusezonu i vrijednost mu poraste na 250k, onda ga možeš prodat i imaš 50k više za drugog igrača.Pitaristok je napisao/la: ↑01 avg 2020, 14:30Jel se dobije novac tokom lige za naredne transfere il je to to
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pa ima veze, kako ja da se.rem ovdje i ispoljavam svakodnevne frustracije iz kuće, sa posla, iz toga što u medijima čitam, kad ne bi bilo veze ko je na spisku od 20 igrača? Mora bit' veze jer se ja moram neđe istrest'. Šta je problem?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Ma boli mene briga hoce li igrati ili nece, nisam nista rekao za klub niti trenera, nego za njega kao pojedinca
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, keli, muhamedhulk, samirr i 66 gostiju.