Veliki strucnjak
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Veliki strucnjak
Jednim doci drugim otici?
Cini mi se...
Ili da drze razmak unutar busa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Ova pjesma "Borac,Borac" je jedna od najglupljih sto sam ikad cuo. Kao za djecu u 5. osnovne napravljena 
Prekid prvenstva najavljen za 21h
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Napredovala je PL evo po prvi put u BL nema nacinalističkog folklora niti spominjanja Turaka,Srebrenice itd.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- hordasDoboj
- Kontakt:
Zasto nema tona sa terena, evo prebacio na Partizan sve se čuje.
Možda mi više psujemo od Srbijanaca
Možda mi više psujemo od Srbijanaca
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Neki dan na Areni snimak msm iz 2016, Radnik Surdulica-Zvezda, navijaci Zvezde nekih 20 minuta pjevali N**, Z***, Srebrenica, ubij Hrvata, ubij Siptara i ostalo. Mentalna deficijencija.
Trebamo se paziti borac je **** vodi protiv Mladosti gdje je prosjek godina 20-21
Jedva cekam kad budu igrali protiv Želje,Sarajeva,Zrinjskog,Širokog i ostalih sto su prosli cjelovite pripreme
Brko iz druge galaksije!
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Naslov na sportsport.ba Bukvić uhvaćen na spavanju, e moj novinaru nije se on ni ustao izgleda
Ti si naša ljubav jedina!
Bas bih volio da mi nadjes to gdje je pjevana ova prva pjesma! Pratim Zvezdu 30 god i moozda, ali moozda je nekad pjevano,tipa dio kopa, pa ih ovi utisaju i to prije tipa 15-20.god. Nema sanse da se skoro tako nesto pjevalo,pogotovo u tom periodu prije par god...Bajramovic1999 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:53Neki dan na Areni snimak msm iz 2016, Radnik Surdulica-Zvezda, navijaci Zvezde nekih 20 minuta pjevali N**, Z***, Srebrenica, ubij Hrvata, ubij Siptara i ostalo. Mentalna deficijencija.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Zamisli kakva je ekipa MDK ni penal Borcu ne treba, ljudi bez priprema igraju sa ekipom koja bi imala problema u 3 rangu takmičenja.1921boy je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:57Upozorenje svima: Nije ni prošlo 20 minuta, a Borac izgleda silovito!
![]()
Trebamo se paziti borac je **** vodi protiv Mladosti gdje je prosjek godina 20-21
Jedva cekam kad budu igrali protiv Želje,Sarajeva,Zrinjskog,Širokog i ostalih sto su prosli cjelovite pripreme
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ovaj Bukvić je jednak (ako ne i gori od njeg) onom amateru koji je prošle godine branio za Zvijezdu.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ono nije amater, ono je bilo dijete od 16 god.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Onaj zvijezdin je imao 16.g
Ludi Stanisic
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Možeš zamisliti, kako će protiv vaših staraca igrati.1921boy je napisao/la: ↑01 avg 2020, 18:57Upozorenje svima: Nije ni prošlo 20 minuta, a Borac izgleda silovito!
![]()
Kad se Subic i Zec porokaju stakama 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.