Mislis Štilom..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A zamislite kako bi odigrali veceras da je bila bar martovska plata?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nije loš ovaj Osim, zna ponešto o fudbalu.

da poselamim covidom ugroženog kazandžiju i ostale ashabe preko puta bbi, uz poruku ne brinite biće i gore... i nemoj da mi slučajno nestane post... u demokratičnom sjevernokorejskom duhu...
Odlicno al gorak ukus ustima, gledas maestralnu igru sve perfektno al ispred televizora. Grbavica sija a prazna, fale manijaci na jugu fali pun sjever, istok, bivsi igraci i legende na zapadu, fali 1921 ekipa i njihove kamere. Dosta stvari nedostaje al opet srce ko dzamija Zeljo pobijedio. Babuka izdominiro umisljenog trenercica i vratio hercegovce u realnost. Do groba zivota mi moga.
Velez zdra'o! Amar pojeo onog nafuranog seljaka Dudica.
Inace, **** krila, sa ovom rastrcanom 4-4-2 formacijom, koji ce nam.
Inace, **** krila, sa ovom rastrcanom 4-4-2 formacijom, koji ce nam.

Imat ce ozb razgovor u hippy klupi sta i kako pljuvat dalje, mala pauza
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ali koliko je Stilic bio pod tremom na pocetku kad su kamere prikazale klupu. Covjek se jede od treme. Jos zna da nije potpuno spreman i moguce jos bolove da ima, ali trazio da igra od prve koliko-toliko da pomogne. Bravo, Stila nas 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
U tome i jest problem sto lendric izgleda svjezije poslije 75 min nego Hajric poslije 5 minMocMahale444 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:08Kometa je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:54Eric -odlican
Stevanovic-standardno borben i defanzivno dobar
Sehic-malo trema ali je cini mi se fiz.spreman
Kosoric-rutinski
Ikic-odlican
Sadikovic-standardno odlican
Bekric-me prijatno iznenadio trkom i zalaganjem
Lendric-kao na drogama
Juricic-odlican
Mujezinovic-mozda i najbolja partija kako je dosao
Hajric-kao da je iz nocne izasao
Eric odlicana leti u prazno ko neki bizon.
Jeste odbranio ono ali opet lik nije za Zelje.
Hajric - pa komentarises lika koji je igrao 10 minuta.
Ostalo oke
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme rutinski čuvali rezultat, Ikić Maldini
Nadam se da nam ovo nije prva garnitura dresova, brate Umbro je za ovo spejs šatl
U Semberiji će biti 200 stepeni naredno kolo, i to samo pametno odigrati za dobar start

Nadam se da nam ovo nije prva garnitura dresova, brate Umbro je za ovo spejs šatl
U Semberiji će biti 200 stepeni naredno kolo, i to samo pametno odigrati za dobar start
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Ljudi, sta reci, deratizacija guzova
Vidi se da ne cita forume

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
Koliko je Lendric igrao u pripremnim a koliko Hajric? Komentariši Hajrića nakon 5og kola a ne nakon 10ak minuta u prvom koluKometa je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:17U tome i jest problem sto lendric izgleda svjezije poslije 75 min nego Hajric poslije 5 minMocMahale444 je napisao/la: ↑01 avg 2020, 23:08Kometa je napisao/la: ↑01 avg 2020, 22:54Eric -odlican
Stevanovic-standardno borben i defanzivno dobar
Sehic-malo trema ali je cini mi se fiz.spreman
Kosoric-rutinski
Ikic-odlican
Sadikovic-standardno odlican
Bekric-me prijatno iznenadio trkom i zalaganjem
Lendric-kao na drogama
Juricic-odlican
Mujezinovic-mozda i najbolja partija kako je dosao
Hajric-kao da je iz nocne izasao
Eric odlicana leti u prazno ko neki bizon.
Jeste odbranio ono ali opet lik nije za Zelje.
Hajric - pa komentarises lika koji je igrao 10 minuta.
Ostalo oke
Bilo bi divno na startu sezone nabiti i ćelavog krmka iz Bijeljine. Nabit mu onaj antifudbal njegov u guzove.
Kaze ovaj strucnjak Hajric koda je dosao iz nocne,nije decko je iz Belgijske lige dosao.I budi uvjeren da cemo za dvije godine dobro zaraditi na njemu.
Lendric, nece on nidze.
Lendric, nece on nidze.
Jedan od igrača koje je Osim kritikovao bio je Subašić, za koga je rekao da je odigrao užasno.
- Subašić je bio užasan, ne možeš se onako ponašati, moraš pokazati da te se tiče, da ti nije svejedno. Prolazi igrač kao da te nema. Ćosić je nezgodan, ali si velik, pokaži da ne može tako proći. Čovjek je igrao protiv nas. Da je stariji možda to ne bi uradio, ali je mlad i mora učiti. Dramatičan je bio njegov pristup, ali to je bilo nekažnjeno jer nema publike, objasnio je Osim.
- Subašić je bio užasan, ne možeš se onako ponašati, moraš pokazati da te se tiče, da ti nije svejedno. Prolazi igrač kao da te nema. Ćosić je nezgodan, ali si velik, pokaži da ne može tako proći. Čovjek je igrao protiv nas. Da je stariji možda to ne bi uradio, ali je mlad i mora učiti. Dramatičan je bio njegov pristup, ali to je bilo nekažnjeno jer nema publike, objasnio je Osim.
Bez Meše, Štile, Boje, Zeca, Veselog trica lagano. Beze ti je to Šefe...