Evo ovaj decko je za vise para prodat nego svi ovi igraci koje je Pile naveo!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pare smo dobili od njega i agencije koja ga zastupa i bio mu je istekao ugovorpadobranac1978 je napisao/la:BRAVO,pa to samo moze zeljo...uzeti pare na igracu koji nema ugovor,imas smislaekii je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/fudbal/103 ... atsku.html. Obestecenje koje je Sarajevo dobilo je 300 hiljada Eura!
nema sta
pile87 je napisao/la:pare smo dobili od njega i agencije koja ga zastupa i bio mu je istekao ugovorpadobranac1978 je napisao/la:BRAVO,pa to samo moze zeljo...uzeti pare na igracu koji nema ugovor,imas smislaekii je napisao/la:http://www.24sata.info/sport/fudbal/103 ... atsku.html. Obestecenje koje je Sarajevo dobilo je 300 hiljada Eura!
nema sta
a ne od kluba u koji je otisao a i od njih cemo dobiti odstetu za treniranje ...
Nisam ja rekao da nije al da bude hajd pa pravda uzeli smo mi vise za stilicaja sam rekao da nemate u ovom trenutku takvih igraca kao sto je mali Pandza...
1921 je napisao/la:Koliko ovo Željo ima tema ? Gdje god uđem priča se o Želji..opsesija!
Nijedan od ovih igrača nije otišao u vrijeme ni Osima ni Nijaza...Cocalić je od ranije imao potpisan ugovor koji je Amar naslijedio.ekii je napisao/la: Zeljo nikad nije uzeo pare kakve je realno mogao od igrace ekstra klase tipa Dzeke,Hasagica,Stilica,pa i Bekrica i da ne nabrajam vise,a najvise zbog velike pohlepe Amara i Nijaza, ali ne samo njih vec i ostalih u upravi koji su imali svoje klanove, pa su mnogi igraci tipa Hasagica,Cocalica,Jahica,Stilica,Dzeke otisli gotovo za mizeriju koliko se moglo uzeti! Mozda ce navijacima Zelje ovo biti atak na sveti klub i na Amara i upravu,ali ovo je istina i svi iole koji su upoznati u situaciju u klubu ce vam ovo potvrditi! Slijedeci slucaj ce vam se desiti sa Sehom,Kerla je vec razgulio,a i Visca ne pomislja na produzenje ugovora !
Post mi stane u jedan red i ti ga opet ne skontašekii je napisao/la:1921 je napisao/la:Koliko ovo Željo ima tema ? Gdje god uđem priča se o Želji..opsesija!
Ha,ha dobar je cuj opsesija a na temi Sarajeva,gluho bilo!
Esii TM87 je napisao/la:Vi ne mozete ni skupstinu kluba odrzati bez neke veze sa politikom.Cuj u sali opstine centar
I na Vrelaku trebaju markice nemere dzabaekii je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Vi ne mozete ni skupstinu kluba odrzati bez neke veze sa politikom.Cuj u sali opstine centar
To su tako glupe i banalne stvari koje ti gledas da covjek ne moze svariti,pa da smo zakazali skupstinu recimo na livadi Vrela-Bosne vi bi imali nesto dodati
,i vi pricate o kompleksima
.Niko ne kaze sto u Sloveniji ide vise propali politicara SDA nego vasi igraca zajedno sa strucnim stabom
, i znas koliko me **** boli za Vas i SDA !
Esii TM87 je napisao/la:I na Vrelaku trebaju markice nemere dzabaekii je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Vi ne mozete ni skupstinu kluba odrzati bez neke veze sa politikom.Cuj u sali opstine centar
To su tako glupe i banalne stvari koje ti gledas da covjek ne moze svariti,pa da smo zakazali skupstinu recimo na livadi Vrela-Bosne vi bi imali nesto dodati
.Niko ne kaze sto u Sloveniji ide vise propali politicara SDA nego vasi igraca zajedno sa strucnim stabom
Za ovo boldirano.Odvadi malo
...pa na ovom boldiranom fale samo dva H,a za ovo ostalo je u pravuEsii TM87 je napisao/la:I na Vrelaku trebaju markice nemere dzabaekii je napisao/la:Esii TM87 je napisao/la:Vi ne mozete ni skupstinu kluba odrzati bez neke veze sa politikom.Cuj u sali opstine centar
Za ovo boldirano.Odvadi malo
Kad imaš taj papir i barataš ćinjenicama ti bi sa tim dokazima bio idealan svjedok pa to pokaži SIPI a ne nama kakva nam fajda i da je istina to što govoriš.Čuj kupovo navijače, dokaz i pravac murija!HAJ zdravo!PL BiH -1 je napisao/la:Horde Zla trebaju da shvate da im neprijatelji nisu njihove komsije Manijaci, ni Amar Osim, ni Ivica Osim ni Zujo itd. Horde Zla su izmanipulirane. Pojedini ljudi koji sebe smatraju vodjama HZ su bili na "platnom spisku" (imam papir nudio sam vam ga 2. Decembra) kluba. Placao ih je Blekic a nije placao igrace.
Ona suplja prica oko bojkotovanja derbija je remek dijelo Zijada Blekica. Uz 10-tak kupljenih ljudi medju navijacima on je upravo pokrenuo bojkot. To znaju obje uprave i Zelje i Sarajeva i to se Amaru nedavno omaklo u jednoj tv emesiji. Kada je i sam rekao da su za bojkot krivi ljudi iz uprave FKS. Blekic je povalio Horde Zla. Iskoristio je Zelju da bi uspjeo komandovati njhovom mrznjom. I tu mrznju je preusmjerio na trenera Mirzu Varesanovica za kojeg ja prvi kazem da nije dobar trener ali da ima rezultate i sve dok ih ima mora se postovati.
Blekic je od Sarajevske raje (hz) napravio provincijalce. Da se ono skandira Ivici Osimu to je za povracati. Pa tako mu se nije skandiralo kada je igrao protiv Sarajeva niti kada je kao trener pobjedjivao Sarajevo. Blekic je manipulirao vecinom omladinom. Hvatao se za spolni organ a ovdje sam citao kako se pojedinci ponose sa njime. Zasto? Zato sto ih je kupio rivalitetom. Razlog zasto Zijad nije dosao na Grbavicu je taj sto mu je Dzelo Muharemovic obecao jos 15 ekstra karata a nije imao muda da mu ih da jer bi ga Amar i Zujo pojeli. A ne za to da bi sa Hordama navijao na Kosevu. A ja sam dobio jednu od tih karata koju je Zijo trebao dobiti. Eto nek se zna.
Dugovi kluba ukoliko klub nastavi sa radom a nadam se da hoce ce do iduce godine u ova doba mozda i preci cifru od 6 miliona. Vjerovali ili ne. Koristenje stadiona se odavno ne placa. Plata za radnike i igrace nema. Tu su i rezije od klupskih prostorija do komunalija. Blekic vas je zajebao. A da ima placenike potvrdjuje cinjenica da je u prvoj utakmici nakon sto je on otisao na Kosevu bilo jedva 2000 navijaca a po prodaji karata papiri pokazuju da ni 1000 nije prodata.
Sad se pojavio Nijaz Gracic. Svaka cast na svemu sto je uradio do sada ali on je sada neprijatelj a ne prijatelj kako tvrdi. On zeli da promjeni ime klubu koji egzistira 65 godina. To nije prijatelj to je neprijatelj. Ali ne vas je Blekic naucio da su vam komsije neprijatelji. I mahao je parama po studiju. Gracic i Blekic su raja ako to niste znali. Trenutne ljude u klubu ne moze niko smijeniti. Zato Gracic daje prijedlog da se klub ugasi fakticki tako da bi on uspio otjerati ove sa kojima Blekic nije mogao raditi i da onda on digne klub na noge svojim parama bez Mirze i ostalih u upravi ali da on izvlaci profit iz kluba. Ja bi mu ovo dozvolio samo pod jednim uslovo ne mjenjaj ime otplati dug i evo ti koncesija na 10 godina pa vrati svoje pare i sve sto zaradis tvoje je.
Gracic je dao ovu izjavu samo da bi napucao raju. Da bi podjelio horde i pitare jos vise. Ovo se nece i ne moze realizovati ali je fantasticna izjava da se unese nemir.
Sreca u svoj ovoj nesreci je sto igraci jos ne odlaze. Ali kako stvari stoje para nece biti ni ovaj mjesec.
I ja se yebem po forumu u ove sitne sate.
Nije 40 miliona nego 40 miliona EURA pa ti skontaj.Kako je dole lijepo med i mlijeko otiđi malo da te prosvijetle možda progledaš jer po njihovim postovima mi smo glupi,slijepi ,podmićeni,kupljeni, jadni itd......a oni imaju da se razbacuju a pitaj ko im otvori struju neki dan kad su im isključili ili je li nađen sponzor da se ofarbaju reflektori?burek pita je napisao/la:meni samo nije jasno odakle zelji 40 miliona pa hoce da prave stadion a mi nemozemo da skontamo 4 miliona da vratimo dugove...valjda ce ovo izaci na dobro
50.000 eura od Panioniosa, 25.000 eura od Coce i oko 25.000 KM oprosta dugova. I 15% od narednog transfera. Znači minimalno 175.000 KM. Transfer k'o Štilićev, a potencijalno i jači. Za igrača bez ugovora.pile87 je napisao/la:Visca ima jos godinu i pol ugovora, za cocu smo uzeli pare negdje oko 100 000 KM a bio je igrac sa slobodnim papirima, Jahic nikad nije bio fula a kamber je u trenutku kada je igrao za Zelju bio jedan od najboljih ako ne i najbolji i u madjarskoj je kljucni igrac svoje ekipepadobranac1978 je napisao/la:
ali samo reci po kojem kriterijumu trenutno zeljo ima bolje igrace od sarajeva na kojima moze zaraditi?
sehicu i visci ugovor traje jos pola godine i ako ih ne stusite vec sada u januarskom roku odose i oni kao kerla i cocalic,a jahica ste morali prodati iz druge jer prvi put je bila fula,![]()
I CUJ MOLIM TE KAMBER
![]()
uzivaj
niko nije reko da ceMO mi napravit stadion,bajern ga ne napravi sam sebi...ima koncesija das na koristenje nesto za nesto,mi nemamo pare imamo lokaciju na dobrom mjestu i naseljenom neko mozda u tome vidi profit i niko to nece napravit zelji zato sto ga voli jednostavno biznis ako imaju interesa pravit ce ako nemaju jbg nece, recimo merkator na dobrinji za dozvolu moro napravit dvoranu itd itd...sekac je napisao/la:Nije 40 miliona nego 40 miliona EURA pa ti skontaj.Kako je dole lijepo med i mlijeko otiđi malo da te prosvijetle možda progledaš jer po njihovim postovima mi smo glupi,slijepi ,podmićeni,kupljeni, jadni itd......a oni imaju da se razbacuju a pitaj ko im otvori struju neki dan kad su im isključili ili je li nađen sponzor da se ofarbaju reflektori?burek pita je napisao/la:meni samo nije jasno odakle zelji 40 miliona pa hoce da prave stadion a mi nemozemo da skontamo 4 miliona da vratimo dugove...valjda ce ovo izaci na dobro