FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PL BiH -1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 dec 2010, 00:14

@ sekac

Na papiru je sve uredno. Nema nikakvog kriminalnog prekrsaja. I ovaj papir moze dobiti bilo ko od vas. Nisam ja Mesaja pa da ja dobijam ove papire kroz neke veze. Sve ove dokumente mozete naci u Avazu. Ja nisam neprijatelj kluba kako pojedina dijeca me ovdje vidi ili zele prikazati. Ja samo govorim ono sto znam. Meni je stalo i do Sarajeva i do Zelje. Vi ste ovdje relativno mladi tako da ste malo pratili ova dva kluba. Zeljo, Sarajevo, Borac i Velez se ne mogu mrziti. Sad sto ste vi generacija sa kojom je lako manipulisati to je druga stvar.

Pa 90% moje raje nema blage veze za koga ja navijam. A kad bih ti rekao prvu utakmicu FK Sarajeva kad sam gledao uzivo da 80% ovih opasnih forumasa nije bilo ni u planu. Ista je prica i za Zelju. A Borcevih utakmica sam se nagledao vise polovina banjalucana. Ovo nije hvala. Ja da zelim da se hvalim stavio bi svoje ime ovdje pa bih se hvalio. Samo zelim da vam kazem da vi danas zivite u iluzijama. Srca su vam ispunjena mrznjom. Meni bi PL BiH bila nezamisliva bez FK Sarajeva ili Zelje a vidim da ovdje ima onih kojima bi najdraze bilo kad bi se ovi klubovi ugasili.

Ja balavurdiji pokusavamd a dokazem da Blekic nije osoba za FKS a da je Nijaz Gracic veci kriminalac od Blekica. Nikad prijatelj kluba nece dozvoliti da se isti ugasi. Ali Gracic zeli da svoje hirove i osvete protiv ljudi koji su ostali u FKS istjeruje kroz gasenje kluba. A Blekic je rekao da ne mora vise nikad pogledati utakmicu Sarajeva. Eto koliko mu je stalo do kluba.

Na svu srecu vec se pojavilo par uspjesnih domacih privrednika koji ce pogurati FKS tako da Blekiceva i Nijazova zelja za gasenjem kluba nece biti ostvarena. Ja vam pokusavam reci da se manipulira sa navijacima i da se dijele navijace meni jedan degen napisa na privatnoj poruci svi ste vi Blekivecevci. Stavicu njegovu poruku na neku temu viceva da se smijete. Svi moji prijatelji vecinom stariji ljudi su se zgrazavali na Blekica. A imaju navijackoga staza jos od kad je Blekic na Palama radio u granapu. Zavaravate se. Mislite da sam vam neprijatelj.

Raspitajte se u klubu ko vam je bio domacin u Istambulu kad je Sarajevo igralo protiv Besiktasa. Pitajte igrace koji su igrali tu utakmicu ko ih je kod Makedonca vodio na cevape u po Istanbula. Uostalom malo vi znate a puno laprdate. Sve mangupi sve razbijaci sve neke informacija a zapravo samo suplja.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 dec 2010, 01:17

PL BiH -1 je napisao/la:@ sekac

Na papiru je sve uredno. Nema nikakvog kriminalnog prekrsaja. I ovaj papir moze dobiti bilo ko od vas. Nisam ja Mesaja pa da ja dobijam ove papire kroz neke veze. Sve ove dokumente mozete naci u Avazu. Ja nisam neprijatelj kluba kako pojedina dijeca me ovdje vidi ili zele prikazati. Ja samo govorim ono sto znam. Meni je stalo i do Sarajeva i do Zelje. Vi ste ovdje relativno mladi tako da ste malo pratili ova dva kluba. Zeljo, Sarajevo, Borac i Velez se ne mogu mrziti. Sad sto ste vi generacija sa kojom je lako manipulisati to je druga stvar.

Pa 90% moje raje nema blage veze za koga ja navijam. A kad bih ti rekao prvu utakmicu FK Sarajeva kad sam gledao uzivo da 80% ovih opasnih forumasa nije bilo ni u planu. Ista je prica i za Zelju. A Borcevih utakmica sam se nagledao vise polovina banjalucana. Ovo nije hvala. Ja da zelim da se hvalim stavio bi svoje ime ovdje pa bih se hvalio. Samo zelim da vam kazem da vi danas zivite u iluzijama. Srca su vam ispunjena mrznjom. Meni bi PL BiH bila nezamisliva bez FK Sarajeva ili Zelje a vidim da ovdje ima onih kojima bi najdraze bilo kad bi se ovi klubovi ugasili.

Ja balavurdiji pokusavamd a dokazem da Blekic nije osoba za FKS a da je Nijaz Gracic veci kriminalac od Blekica. Nikad prijatelj kluba nece dozvoliti da se isti ugasi. Ali Gracic zeli da svoje hirove i osvete protiv ljudi koji su ostali u FKS istjeruje kroz gasenje kluba. A Blekic je rekao da ne mora vise nikad pogledati utakmicu Sarajeva. Eto koliko mu je stalo do kluba.

Na svu srecu vec se pojavilo par uspjesnih domacih privrednika koji ce pogurati FKS tako da Blekiceva i Nijazova zelja za gasenjem kluba nece biti ostvarena. Ja vam pokusavam reci da se manipulira sa navijacima i da se dijele navijace meni jedan degen napisa na privatnoj poruci svi ste vi Blekivecevci. Stavicu njegovu poruku na neku temu viceva da se smijete. Svi moji prijatelji vecinom stariji ljudi su se zgrazavali na Blekica. A imaju navijackoga staza jos od kad je Blekic na Palama radio u granapu. Zavaravate se. Mislite da sam vam neprijatelj.

Raspitajte se u klubu ko vam je bio domacin u Istambulu kad je Sarajevo igralo protiv Besiktasa. Pitajte igrace koji su igrali tu utakmicu ko ih je kod Makedonca vodio na cevape u po Istanbula. Uostalom malo vi znate a puno laprdate. Sve mangupi sve razbijaci sve neke informacija a zapravo samo suplja.
kao prvo nisam ja nikakav balavac niti ispranog mozga niti Blekićevac a ti-vi da barataš-te ćinjenicama znao bi da ne može Blekić napraviti za tri mjeseca i kusur dana više štete nego žvaljak i company za 18 godina.Vidi-te ja svoj staž ne želim otkrivati ali sam dugo godina uz klub .A pošto baratate ćinjenicama ništa loše nisam rekao a vi ako fakat volite Sarajevo kao što govorite onda te papire dajte SIPI a ne ovim balavcima što laprdaju ja da sam na tvom-vašem mjestu ja bi to uradio ne znam šta vas-tebe tu vrijeđa ali da ne laprdam puno, haj zdravo!
Sarajevo ljubavi moja!

coberx
Kontakt:

Post Postao/la coberx » 10 dec 2010, 01:29

prijatelju kako vidim ti si mangup i razbijac, imas dokaze, znas sve moguce... samo jedno mi nije jasno sto to mangupski izlazes ovde a ne u sipi, ako nista zato sto volis i FKS i selju i borca... kad si vec tako jak i imas dokaze pride bori se brate, neznam sta cekas, zadivi nas...

PS ovo dokazivanje iza monitora priznaj nije bas neki mangupluk...sretno ;) ;)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 dec 2010, 01:33

coberx je napisao/la:

prijatelju kako vidim ti si mangup i razbijac, imas dokaze, znas sve moguce... samo jedno mi nije jasno sto to mangupski izlazes ovde a ne u sipi, ako nista zato sto volis i FKS i selju i borca... kad si vec tako jak i imas dokaze pride bori se brate, neznam sta cekas, zadivi nas...

PS ovo dokazivanje iza monitora priznaj nije bas neki mangupluk...sretno ;) ;)
Da li vi uopce procitate kad neko nesto napise, ili samo lupate svoje ???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 10 dec 2010, 01:40

nick je napisao/la:
ekii je napisao/la:Vrati ce se Walter **** ce Vam mater! ;)
nece walter nego posta...
Plačem :lol:

Nego, momak je nevjerovatno nepismen. Napiše mrtav hladan vrati ce :lol: Predlažem da snimimo dokumentarac: Ekija vuču(ekijeva umotvorina) u školu :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 10 dec 2010, 01:46

Kakve papire da dam SIpi? Jeste li vi pismeni? Da dam papir na kome pise da Hamizic ne dobija platu? Da dam papir u kojem pise da su rashodi kluba mjesecno 175.000 KM. Da dam papir da se ne placaju komunalije? Pa nisam ja komunalno. Da dam papir da na kojem pise da je Mirza Varesanovic dobio svega 5.000 KM od kako je na klupi FKS. Da dam papir da Blekic nije ulozio 100.000 koje je pricao predamnom u jednom sarajevskom restoranu. Ima brate crno po bijelo.

Nema Sipa tu posla. Niko ne krade pare, jer para nema. Pojavili su se ljudi koji zele uloziti pare ali bi da su oni gazde. Ja ne podrzavam nijednu upravu. Po meni su potrebni novi ljudi. Ali to ce se tek znati u januaru. Citajte sta vam se pise. Nema korupcije jer nema para. Treba zuditi da se vrate dugovanja. Ako drzava ne prijavljuje klub Sipi zbog poreznih obaveza ne mogu ga ja prijaviti. U kojoj zemlji vi zivite? Pa ja to i da sam ustanju ne bih uradio nebi unistio klub. Prvi bi Gracic to uradio da moze.

Hajde malo naucite da citate. Ja ne pisem samo onako kako jeste. Nije situacija ni toliko crna koliko vi prepucavanjima stvarate neku uzasnu atmosferu. Ljudi su spremni da uloze novce ali su takodjer postavili i svoje uslove.

@ sekac nisam imao namjeru da te uvrijedim ovo govorim u globalu za vecinu forumasa. Evo sad uzmi ovoga ekija neka kaze ko je bio u upravi kluba 2003 godine ili 2005 evo ruka ako on nebi proveo 10 minuta na google trazeci a ovdje je najglasniji.

Malo se smirite. I pisite kad imate sta da napisete a ne samo suplja i prepucavanje.

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 10 dec 2010, 02:49

TeaM87 je napisao/la:znam da čete me vrlo brzo izbrisati ali hoču samo da vam kažem da iskreno uživam čitajući vaš forum i sramota me reći prosto da mi sama ruka krene da prvo vas kliknem živjela udba koja vas je stvorila živjelo sarajevo 1946 ura
Tek onako usput da ti kažem,iako si još balavica trebalo bi da te sramota što si nepismena......ali to je valjda kod vas trend jer se furate na onog bez-zubog idola u trenerci što drži megafon u ruci i koji je usput na tvom nivou inteligencije i pismenosti....samo tako nastavite....živio nk tramvaj.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 dec 2010, 08:37

PL BiH,
Skoro sve sto si napisao u zadnjih par postova ima velikog smisla. Pogotovo mi se svidja ovaj dio :

"Blekic nije osoba za FKS a da je Nijaz Gracic veci kriminalac od Blekica. Nikad prijatelj kluba nece dozvoliti da se isti ugasi. Ali Gracic zeli da svoje hirove i osvete protiv ljudi koji su ostali u FKS istjeruje kroz gasenje kluba. A Blekic je rekao da ne mora vise nikad pogledati utakmicu Sarajeva. Eto koliko mu je stalo do kluba."

Cudi me da ostali navijaci ignorisu pozive na gasenje kluba koje Gracic plasira. On nece da promijeni ime kluba vec da ugasi klub. A kad nesto ugasis - to NESTAJE. Nakon toga hoce da Olimpic koristi imidz koji je Sarajevo gradilo godinama. Takodje pitanje je koliko je legalno da neko registruje novi poslovni entitet koji previse nazivom podsjeca na nekog drugog recimo IBM 1921 ili Coca Cola 1921. Odavno nisam bezobrazniji prijedlog procitao tako da upravo izgleda kao da ovim hoce da jos zavadi navijace pa da lopovi slobodno rade sta hoce.

Jedino sto se ne slazem je dio "Trenutne ljude u klubu ne moze niko smijeniti".
Osim legalnih organa koji zbog politike ne reaguju, ostaju jos navijaci. Iznosenjem istine na forumu i izlaskom na ulicu kao i dizuci glas na Skupstini. Da ima imalo sloge i ove drzavne lopove se moze tako sve ukloniti. Zato su lopovima navijaci najveci problem i zato nam ponavljaju da se ne moze nista promijeniti. A moze, samo da li ce - je drugo pitanje. Skupstina moze uciniti puno iako ce politicari dovesti nove lopove (vjerovatno je PL BiH na ovo i mislio kad kaze da se ne moze, samo nisi objasnio detalje). Sve dok navijaci ne pokazu da to vise nece dozvoliti. Svi koji tvrde suprotno su lopovi sa zadnjim najmerama.

Mi imamo ozbiljnih problema a vi se prepucavate sa strumfovima oko stadiona i bezveznih detalja. To su samo trolovi koje treba ignorisati.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 dec 2010, 08:47

@ PLBiH, opet ponavljam tvoj najveci problem je sto si lazov - da izvines na izrazu - i manipulator. Sve sto si rekao i sto navodis moglo se procitati i u novinama. Ja pameti :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 dec 2010, 09:22

kengur je napisao/la: Mi imamo ozbiljnih problema a vi se prepucavate sa strumfovima oko stadiona i bezveznih detalja. To su samo trolovi koje treba ignorisati.
Dok postoje ovaj UPS i slični koji vise na temi o Želji, prepusavanja neće prestati. Van pameti mi je da se neki navijač FKS u ovakvim trenucima bavi Željom i eventualnim stadionom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 10 dec 2010, 09:23

UPS je napisao/la:@ PLBiH, opet ponavljam tvoj najveci problem je sto si lazov - da izvines na izrazu - i manipulator. Sve sto si rekao i sto navodis moglo se procitati i u novinama. Ja pameti :lol: :lol:
Previse zatrovan Blekicevim glupostima i lazima sad kivan na cijeli svijet, Blekic u pravu, svi ostali nisu, mozda je neki rod Blekica, il mu dobro placa :lol: moj UPS, dok je "navijaca" kao vi, dobro je.
Big club, great history, Nottm Forest.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 dec 2010, 09:48

PL BiH -1 je napisao/la:Kakve papire da dam SIpi? Jeste li vi pismeni? Da dam papir na kome pise da Hamizic ne dobija platu? Da dam papir u kojem pise da su rashodi kluba mjesecno 175.000 KM. Da dam papir da se ne placaju komunalije? Pa nisam ja komunalno. Da dam papir da na kojem pise da je Mirza Varesanovic dobio svega 5.000 KM od kako je na klupi FKS. Da dam papir da Blekic nije ulozio 100.000 koje je pricao predamnom u jednom sarajevskom restoranu. Ima brate crno po bijelo.

Nema Sipa tu posla. Niko ne krade pare, jer para nema. Pojavili su se ljudi koji zele uloziti pare ali bi da su oni gazde. Ja ne podrzavam nijednu upravu. Po meni su potrebni novi ljudi. Ali to ce se tek znati u januaru. Citajte sta vam se pise. Nema korupcije jer nema para. Treba zuditi da se vrate dugovanja. Ako drzava ne prijavljuje klub Sipi zbog poreznih obaveza ne mogu ga ja prijaviti. U kojoj zemlji vi zivite? Pa ja to i da sam ustanju ne bih uradio nebi unistio klub. Prvi bi Gracic to uradio da moze.

Hajde malo naucite da citate. Ja ne pisem samo onako kako jeste. Nije situacija ni toliko crna koliko vi prepucavanjima stvarate neku uzasnu atmosferu. Ljudi su spremni da uloze novce ali su takodjer postavili i svoje uslove.
@ sekac nisam imao namjeru da te uvrijedim ovo govorim u globalu za vecinu forumasa. Evo sad uzmi ovoga ekija neka kaze ko je bio u upravi kluba 2003 godine ili 2005 evo ruka ako on nebi proveo 10 minuta na google trazeci a ovdje je najglasniji.

Malo se smirite. I pisite kad imate sta da napisete a ne samo suplja i prepucavanje.
Što se ti brate zamaras sa ovakvim navijacima.Po meni sve što ti pricas ima smisla.Ja iz provjerenih izvora znam kako stvari stoje u Sarajevu.POkusao sam da kazem ljudima,ali dobijao sam iste komentare.
Mene samo zanima kako to sekac kao jedan stari navijac,pun razumijevanja i normalnih postova,pogotovo iz perioda kada je bacen suzavac na kosevu,postaje neko o je u rangu jednog balavca.
Svidjelo mi se sta je covjek pisao tada,kako je sramota,kako sa sinom ne moze na utakmicu,sta treba da mu neko dijete povrijedi,sto razumno razmisljanje,a onda citam njegove postove u zadnje vrijeme i mogu samo da zaljucim,da je covjek popio svu pamet svijeta,i ti vise nemas pravo bilo sta da napises.Postao covjek slijepac,a glavni argumenti su mu a kako je kod vas ,a sta vi hocete ili pak dijeli ove zdravice i izigrava flegmana a ziv se pojede.
Ne znam sto je problem ako ljudi ,pa bili to i navijaci Zelje ,kazu neke realne stvari .Drugo su provokatori,a drugo ljudi koje hoce realno da pricaju.Zasto covjek sebi daje zapravo da svima sere,bez obzira sta ljudi pisali.
Stvarno ne razumijem ljude,kada vam se govorilo da je Blekic gulamfer kada je tek dosao ,aman istu ste pricu pricali,ljubomorni ste ,ovako onako.Sada kada se sve to obistinilo nakon 2 mjeseca rada,sada opet ista prica.Mi ljubomorni,pametujemo vam.Ljudi govorili ono sto su znali tada,i sto znaju sada.Ne mozes za sve kriminalne stvari imati papir,ali mozes znati da su takve,a njih najbolje vrijeme pokaze.
Opusti se malo jarane,niko se ne nasladjuje,samo pricamo forum je .Ti isto tako kazes stvari vezane za Zelju,i ja nemam razloga da tine vjerujem,da i kod nas nije sjajno,da ima problema.
Ali postoji jedna stvar,koju vi ne mozete da svarite,a to je da pored svih tih problema, mi imamo covjeka koji ne zali svoje pare dati da bi Zeljo opstao,za razliku od Blekica,koji je od vas skupljao i zelio dati igracima i onda uzeo i te pare i razgulio.Ja i vama zelim da imate takve ljude,situacija jeste teska,ali samo treba imati prave ljude na celu.Zato ne branite Blekica da bi samo nama kontru tjerali,nego ba otvorite oci i postanite malo realni.VIdis u sta si se ti pretvorio,a mislio dam da si covjek koji ima sta pametno reci,a ti samo haj zdravo .Malo je brate ....

Naravno ova prica se odnosi na sekaca,a ne na tebe brate.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 dec 2010, 13:20

Pa ja nezz cija je ovo tema vise jer je vise postova navijaca Zeljeznicara nego Sarajeva ,pa sta ti ljudi hoce visee kao da nemaju temu o svom klubu da pisuu ,pa odvadite malo ljudi i nije kao prije da mozda 2 do 3 forumasa da su redovna na temi fK SARAJEVO nego ih je sve vise koji dolaze da smaraju valjda misle da su im komentari zanmiljivi il korisni.Istina ima i od komsija normalnih komentara kao i od ovog PL BIH vidi se da covjek koliko toliko poznaje mateeriju i probleme u FKS al isto tako mora da zna da i pored informacija koje on plasira ima i ostale raje kojima netrebaju info o tome ko krade klub ko je los,a ko dobar jer ako iole malo prate klub znaju ko su i odakle dolaze najvece stetocine.Inace pravo je cudo kako svi osim navijaca Sarajeva na ovom forumu sve razumiju i znaju bolje nego oni a sve po principu mahalskih priica obavezno napisu provjerena info i lazu i truju ostalu rajuu i onda se o tome vode debate na 5 stranica dajte ba vise prestanite i ne pravite duplle profile da bi sto vise mogli da serete i kenjate po ovo forumu pacenici a ovaj zadnji je glavni ovaj plava grbavica eee to je neki mozak koji se prijavio samo da provocira ne da bi vodio normalne diskusije al hajde ne mozemo svi biti koliko toliko normalni ehhhe al sigurno da niko od navijaca nije bio na platnom spisku blekica to ko imalo prati rad udruzenja i momke moze to potvrditi jer oni niti su kriminalci niti napadaci na kineske radnje to su momci ciji su roditelji profesori,bankari itd itd nbt ko zna zna da tim momcima netrebaju pare i da vole fks aa hebo i blekica i baljka i sve mislim bleks je pokusao probao nije uspjeo idemo daljee samo bez baljka i ekipe naravno.A najjaci su komentari tipa sta se zamaras s ovakvim navijacima pa kakvi su to navijaci koji nemisle kao nekii ii nisu iditi da vjeruju vise nekome na rijec nego svojim ocimaaa.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 dec 2010, 13:56

Zasto mi ne mozemo/ne smijemo/ne trebamo komentarisati na temi FK Sarajevo??
Ne kontam vas nikako, imamo pravo komentarisati i FK Barcelona i FK Vrbanjusa i bilo koji drugi sportski kolektiv.
Ako se sada kod vas desavaju neke stvari (a desavaju se), sasvim je normalno da svi navijaci i simpatizeri iz BiH budu na neki nacin ukljuceni, citanjem ili komentarisanjem.
Ako postujem pravila foruma, a postujem, meni niko ne moze zabraniti da ostavim komentar na bilo kojoj temi. Zato prestanite vise sa tim bezveznim pricama kako mi imamo svoju temu, kako nam ovdje nije mjesto, bla bla bla.

Svaka tema na ovom forumu je i MOJA i TVOJA!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 10 dec 2010, 14:01

vec danima necu nista da pisem,samo citam i valjam se od smjeha.....maleni vise na temi a prave stadion od 40 000 000 eura!
prave transfere skoro pa milionske za igrace bez ugovora a opet pisu vise ovdje nego na svojoj temi.....

PL@
da cujemo onda koji su to biznismmeni koji ce da uloze te pare....
sta bi sa mirzinom ostavko,jel sjjecas sta sam ti napisao POOLA SATA nakon sto je isti rekao da ODLAZI POSLIJE UTAKMICE SA VELEZOM.....
napisah ti fino da je LAZOV koji ce zbog 140 000 km da pogazi obraz (kojeg nema) i da ce dogovoriti utakmicu sa velezom da moze reci JA POBJEDIO....(Prije sirokog se pila pivica u mostaru sa pikom)
kako god okrenes , ti sve znas,evo daj meni posalji sliku tog papira na mail da vidim koji su to navijaci placanni jer je ih 99,9% znam sve licno pa ako vidim da je to istina ........................... a nadam se i mislim da nije.....
eto budi od rijeci pa mi posalji na PP.......bas me intersuje....takodjer vidim navalio sai na blekica (koji je iskreno malo uradio) a nigdje ne spominjes one koji 20 godina ruse klub i oone koji su bili DIREKTORI sarajeva kada je bilo 16. mjesto , pa su sad bez dana trenerskog staza na KLUPI ISTOG kluba , uz ugovor na 4 GODINE i platu enormno veliku za svoj NERAD.....vidio si i sam da je igrace izmanipulisao , licno on MIRZA VARESANOVIC i dva starohana na terenu IHTIJAREVIC I AVDIC.....ja jos nisam vidio nekoga bez PARA koji voza golfa 4 pije dvije litre jack danielsa u najskupljim lokalima, i visi na FACEBOOKU po cijeli dan, ito BEZ STRUJE (zajebao je nikolu teslu) ...............ako zeis jos sta reci slobodno,forum je ,imena se nevide.....slobodno udri ... i nadam se tvojoj PP

SAMO ZELJO@
PA tamo kada ja napisem prvi post nakon 4 mjeseca, ito NAJNORMALNIJI be ijedne lose rijeci ,ispod ima 10 odgovora tipa
MARS NA SVOJU TEMU,STA TI HOCES , OVO ONO .....i ti se nasao pametan ovdje sad ovo pisati....najzad 90% vasih postova je spam.....i neozbiljno....krajnje...svaka cast nekolicini koja ima normalne postove ostalo je zalosno....eto ...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 10 dec 2010, 14:06

dve ce biti super 28mog uhljepa vise neceb biti dobit cemo zrelu uprravu dobrog direktora aBd dugovi ce sesmanjit prema igracima otjjerat mirzu ko da gledam... aBd novi trener husref 3 4 pojacanja i pohod na titulu i mi horde braca na sjever da bodrimo nase SARAJEVO ...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 dec 2010, 14:27

johnnyHZ je napisao/la:SAMO ZELJO@
PA tamo kada ja napisem prvi post nakon 4 mjeseca, ito NAJNORMALNIJI be ijedne lose rijeci ,ispod ima 10 odgovora tipa
MARS NA SVOJU TEMU,STA TI HOCES , OVO ONO .....i ti se nasao pametan ovdje sad ovo pisati....najzad 90% vasih postova je spam.....i neozbiljno....krajnje...svaka cast nekolicini koja ima normalne postove ostalo je zalosno....eto ...
Ovo je portal i forum za sve navijace. Znaci, svi mi vrlo dobro znamo da smo ovdje svi i da imamo pravo komentarisati na bilo kojoj temi.
Sta bi bilo da je moj nick npr. SamoBarcelona i ostavljam komentar na ovoj temi?? Niko ne zna za koga navijam. Tada bi znaci imao pravo jer se ne zna ko sam ili bolje receno, za koga sam u BiH. SMIJESNO i PRIMITIVNO je da neko sebi uzima za pravo odredjivati ko gdje i kako treba komentarisati.
Ako/kad me budu zanimala pojacanja u FK Sarajevo, ja cu i to komentarisati. Zasto ne? To je isto kao kad sretnes komsiju na ulici i on te pita (zeza) kakvu ste ono lopatu doveli? Ili kaze, svaka cast, onaj mali zna igrati!

Ova tema je moja isto koliko i tvoja (vazi i za temu FK Zeljeznicar). Tvoja stvar je gdje ces, koliko i kako komentarisati. Ja cu gdje budem htio i niko od navijaca ovih ili onih mi nece i ne moze zabraniti. Nek i ne pokusava, nece uspjeti ako se meni stvarno bude diskutovalo. :)

Ja vec duugo vremena citam teme (i nase i vase) i UMORISE me ljudi koji drugima konstantno ponavljaju: STA CES TI OVDJE, HAJDE SA TEME, NIJE OVO ZA TEBE.... bla bla bla. NEVJEROVATNO!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 dec 2010, 14:58

SamoZeljo,
Totalno si promasio poentu ali si tvrdoglavo zapeo za to. Svaka normalna diskusija, komentar ili pilanje je apsolutno dobrodoslo ali ne trolovanje i debatiranje koliko kosta Grbavica i koliko kostaju Zeljini igraci. Najmanje je bitno za koga navijas - bitno je sta kazes. Pusti se price o ugrozenosti jer nema smisla. Navijac Zelje kao Dino jl je imao odlican komentar a ima ih jos dosta strumfova koji su prava raja i komentari su im super. Problem je kad pojedinci krenu namjerno plasirati lazi i skretati temu na sporedne stvari.

Virtu4l,
Znam da vam nije lako sa UPS-om, ali on na zalost ostavlja jos i vise komentara ovdje, tako da je nama ipak gore. On je Blekicev rob. Da je Bogdo strumf. Slazem se sa tobom ali ima vasih koji su bas maliciozni u trolanju i supljoj pa i u dezinformacijama. Tvoji teniski komentari su klasa za sebe - svaka cast.

johnnyHZ,
PL nije ni na jednoj strani, bar se meni tako cini. Spominje Blekica jer ga neki brane kao da je svetac. A jako si u pravu za lopove koji godinama pljackaju nas klub a sada se i ne spominju. To je nas trenutno najveci problem, jer niko normalan nece doci dok su paraziti tu.

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 10 dec 2010, 15:00

hajde ba samozeljo nemoj ni ti provocirati. ok normala da svi mogu svugdje pisati na svakoj temi, ali mojne provokacija.

sto se sarajeva tiče, mora ta skupstina donmijeti odgovore i smjenu fazlagica i kompanije. dok su ovi ljudi u klubu nema nama spasa i realnost nam će biti 4-5 mjesto i nema evrope. tek kad se njih kutarišemo možemo krenuti naprijed.

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 10 dec 2010, 15:02

Svi mogu pisati na svakoj temi, bez obzira na to za koga navijali i o tome neće biti rasprave.

@SamoZeljo i ja se slazem da u tvojim postovima ima provokacija, pa neka ovo bude javna opomena, nešto kao žuti karton
;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Bejker, bvsic, Dave, gh0stHZ, Haksss, mosarajvosa83, nedimmmm1337, skoJaa, Tarapi i 55 gostiju.