O pa sve im jjebem, mogli su vala u nedjelju. Il da objave vise taj raspored do pauze, da ko radi moRe sebi stimat
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Za clanove 20% jeftinije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
E jbg jos samo da ti se naguze..feniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:16O pa sve im jjebem, mogli su vala u nedjelju. Il da objave vise taj raspored do pauze, da ko radi moRe sebi stimat
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Utorak/srijeda je trece kolo, pa da se ima kolko tolko vremena odmoriti...feniksptica je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:16O pa sve im jjebem, mogli su vala u nedjelju. Il da objave vise taj raspored do pauze, da ko radi moRe sebi stimat
Ma najbolje dres stoji na Fanimu... Moderator na aparatima...
A mislim da treba poslati prijedlog da mi prijavimo za PL i FK Sarajevo 2...
Titula bi se rijesavala medju nama...
A mislim da treba poslati prijedlog da mi prijavimo za PL i FK Sarajevo 2...
Titula bi se rijesavala medju nama...
Bilo bi lijepo uvezat tri cetiri pobjede do Radnika...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja znam samo da je Vinko napravio NATO u odbrani 
Jos kad bi dosao Gnjatic, i da se ne urekne Hodzic
Jos kad bi dosao Gnjatic, i da se ne urekne Hodzic
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
72220 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:28https://www.transfermarkt.com/ognjen-oz ... ler/144304
Kako vam se čini ovaj?
Mahalska ili...72220 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:28https://www.transfermarkt.com/ognjen-oz ... ler/144304
Kako vam se čini ovaj?
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-------------------Ozegovic
Tatar-------------Rahmanovic--------------Fanimo
-------------TSS---------Gnjatic
Pidro---Milicevic---Serbecic--------Hodzic
-----------------------Kovacevic
Ovo ako bi ostvarili ne bi bilo jaceg u ligi, ali iskreno prvi put sam cuo za Ozegovica neki dan kad je @SarajevoJeBordo rekao da smo pregovarali s njim..
Tatar-------------Rahmanovic--------------Fanimo
-------------TSS---------Gnjatic
Pidro---Milicevic---Serbecic--------Hodzic
-----------------------Kovacevic
Ovo ako bi ostvarili ne bi bilo jaceg u ligi, ali iskreno prvi put sam cuo za Ozegovica neki dan kad je @SarajevoJeBordo rekao da smo pregovarali s njim..
Stvarno sve odlično izgleda. Jučer smo baš pokazali snagu, ono držanje lopte u nogama po 2-3 minute, kontrola igre, kontrola rezultata i trkački perfektno.
Kad se uzme u obzir naša klupa, da svaki igrač ima dostojnu zamjenu i da je pitanje da li smo slabiji ili jači poslije izmjene. Zaista strašan roster imamo. Svi redom su odradili odličan posao, od Hadžije, Marinovića, Jeliškovića pa na kraju i igrača. Samo nastavite momci tako.
Kad se uzme u obzir naša klupa, da svaki igrač ima dostojnu zamjenu i da je pitanje da li smo slabiji ili jači poslije izmjene. Zaista strašan roster imamo. Svi redom su odradili odličan posao, od Hadžije, Marinovića, Jeliškovića pa na kraju i igrača. Samo nastavite momci tako.
Ma jok, bio dobar u Vojvodini, a vidim da je sad slobodan.Hajdeee je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:33Mahalska ili...72220 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:28https://www.transfermarkt.com/ognjen-oz ... ler/144304
Kako vam se čini ovaj?
Ožegović je za Partizan protiv Young Boysa dao gol u 90 toj minuti sa kojim su prezimili u evropi. Gledao sam prije često Partizan super je igrao. Bilo bi super kad bi ga mogli dovesti obradovao bi mu se više nego Beqiraju a plus je i dosta mlađi od njega.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ne kvarite nam raspolozenje novim mahalskim pojacanjima,a cim se ovde spominje nema od njega nista
Kad budu odredjene one kao grupe , regionalne podjele koga mozemo izvuci kad ostane onih 5,6 ekipa? Jel na dan izvlačenja ili dan prije
Iznosenje lopte pod pritiskom me je dojmilo posebno...haris004 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 11:52Stvarno sve odlično izgleda. Jučer smo baš pokazali snagu, ono držanje lopte u nogama po 2-3 minute, kontrola igre, kontrola rezultata i trkački perfektno.
Nekad sam kosu cupao zbog gluposti i peljanju lopte pred 16ercom, posebno dok su kod nas bili zadnji vezni tipa zvornik i stanoje, hebib,dupovac nazad, jer to njima ne ide nikako...
Ovo juce je bilo led ledeni dodavanje pod pritiskom, precizno, lopta se gurne naprijed i odmah opasno za protivnika....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ali to su nedavno spustili, ista je cijena u početku
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ja
Vidis kako sam los insajder, i sastav znam unaprijed
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.