Meni jučer bi žao što je Oremuš morao igrati onako duboko. Al' kad skontaš da će se i Tino vratiti - to mu je i jedino moguće mjesto. Bolje je i njemu nek' se navikava na tu ulogu, iako bih i ja baš volio vidjeti Oremuša na CM.bordobijeli je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:40Ne znam meni Oremus nesto ne lezi, naravno nisam ja tu ni bitan al nekako mi je ne dorecen. Nije mi ni tip Stanojevic ili Cimirot a nije mi vala ni prefinjen i brz u prijenosu kao Crepulja. Vjerujem da Vinko zna kako i gdje ga koristitiTHEC je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:47Ma mi od Oremusa ocito imamo pogresna ocekivanja ,i mene milion puta iznervira ono vraćanje lopte unazad i slično ali ocito je to njegova uloga da bude tu ispomoć štoperima i da ne ide previše naprijed, da radi onaj sto bi rekli nevidljivi posao, a to je upravo ovaj broj predjenih kilometara, presijecanje protivničkih napada,pa i pravljenje faulova na sredini terena, dok je recimo Djokanovic dobio malo vise slobode prema naprijed a i ocito je u tome bolji od Mirka, kako god treba u ekipi imati takve igrače koliko god nas možda to nerviralo i koliko god mi navijači nekad i ne vidjeli sav posao koji se na toj poziciji odradi tokom utakmice![]()
I teško da je Đokanović igrao centralnog zato što je bolji u tom od Mirka. Prije da mu Vinko ne vjeruje dovoljno.