FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Udjes na fanshop stranicu kluba,i registrujes se sa svojim clanskim i automatski ti pokazuje cjenu 20% jeftiniju za clanove.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 03 avg 2020, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dvojno državljanstvo, rođen je u BiHjohntravolta123 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 12:20Otisao bi pjeske po Ozegovica i donio bi ga u naramku![]()
Nesto sam skeptican da bi on igrao u nasoj ligi...
Ja kako znam on ima BH papire ili grijesim ?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Na utakmici protiv FK Krupa najviše su pretrčali Benjamin Tatar, Mirko Oremuš i Besim Šerbečić.
U prosjeku naši igrači jučer su pretrčali 10.328 metara, a najveću brzinu ostvario je Dušan Hodžić u vrijednosti od 32.92 km/h.
#catapult
Jel moguće ovo za Holeta?
U prosjeku naši igrači jučer su pretrčali 10.328 metara, a najveću brzinu ostvario je Dušan Hodžić u vrijednosti od 32.92 km/h.
Jel moguće ovo za Holeta?

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:06Na utakmici protiv FK Krupa najviše su pretrčali Benjamin Tatar, Mirko Oremuš i Besim Šerbečić.
U prosjeku naši igrači jučer su pretrčali 10.328 metara, a najveću brzinu ostvario je Dušan Hodžić u vrijednosti od 32.92 km/h.#catapult
Jel moguće ovo za Holeta?![]()

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Samo clanovi i mogu kupit
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jeste, uvijek je tako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko im je bazdario catapult hahahahBordoSarajevo je napisao/la: ↑03 avg 2020, 14:06Na utakmici protiv FK Krupa najviše su pretrčali Benjamin Tatar, Mirko Oremuš i Besim Šerbečić.
U prosjeku naši igrači jučer su pretrčali 10.328 metara, a najveću brzinu ostvario je Dušan Hodžić u vrijednosti od 32.92 km/h.#catapult
Jel moguće ovo za Holeta?![]()

Al je strasan prodor imao u drugom poluvremenu..."demarage" sto bi rekli Francuzi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Joj tatara ... Napisah ja juce kad su ga pljuvali
da je odradio strasan posao bez lopte. Prestrasan

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ta si ti reko ta si ti reko, eto sve si ti prvi reko
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nemoj Oremuša spominjati, oči mi krvare kad vidim komentare o njemu. Kaže neko sinoć 'hajde što je loš, ali što je trom i nije borben'. 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Oremus u 2 poluvremenu pravo dobar bio..Salcin isto tako veoma solidno odigrao
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Oficiale
Slobodan Milanović u Olimpiku: Sarajevo posudilo krilo komšijama s Otoke
Slobodan Milanović će provesti narednih pola godine na posudbi u sarajevskom Olimpiku.
Krilni napadač Sarajeva nije u planovima šefa stručnog štaba Vinka Marinovića i najbolja opcija za obje strane je posudba koja se i desila.
Milanović će priliku za debi u dresu Vukova imati u duelu 2. kola Premijer lige BiH kada Olimpik dočekuje Široki Brijeg.
Zanimljivo, ekipa s Otoke bi na krilnim pozicijama u prvoj postavi u narednih pola godine mogla imati dva dojučerašnja igrača Sarajeva nakon što je ranije s Koševa prešao Aladin Šišić.
Slobodan Milanović u Olimpiku: Sarajevo posudilo krilo komšijama s Otoke
Slobodan Milanović će provesti narednih pola godine na posudbi u sarajevskom Olimpiku.
Krilni napadač Sarajeva nije u planovima šefa stručnog štaba Vinka Marinovića i najbolja opcija za obje strane je posudba koja se i desila.
Milanović će priliku za debi u dresu Vukova imati u duelu 2. kola Premijer lige BiH kada Olimpik dočekuje Široki Brijeg.
Zanimljivo, ekipa s Otoke bi na krilnim pozicijama u prvoj postavi u narednih pola godine mogla imati dva dojučerašnja igrača Sarajeva nakon što je ranije s Koševa prešao Aladin Šišić.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, N3R3D, Varijantas8 i 106 gostiju.