Javite mi Keri da je Miletic na stadionu bio bez ikakvih zavoja u opremi. Brinem se da ga srce ne opali koliko se jadan nasikirao.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U Birtiju pa talasajte o tome 
Javite mi Keri da je Miletic na stadionu bio bez ikakvih zavoja u opremi. Brinem se da ga srce ne opali koliko se jadan nasikirao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Aha,najveci
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
zeljovac21
- Kontakt:
Da mi je vidjeti Zeca, Stilica, Alispahica i Lendrica u prvih 11 svi u top formi rodio bih se...
Mozda i vidis u Bijeljinizeljovac21 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 21:33Da mi je vidjeti Zeca, Stilica, Alispahica i Lendrica u prvih 11 svi u top formi rodio bih se...
Brko iz druge galaksije!
Nemoj Zeca na onaj teren
Doduse, kad je “prezivio” onaj jucer u Hrasnici ima nade.
Jel bilo Makedonaca prije Urdinova i Stančeskog ? Moglo bi bit kakvih 
Brko iz druge galaksije!
Daj boy ba obuzdaj se, promijenit ćemo cijelu ekipu po tebi 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Krilni
Ja bi doveo 40 novih i vratio Elsnera,Pozdera,Husića,Bevaba,Toskasa,Radinovića,Halvadžića,Šećerovića,Kramarića,Mladenovića,Zahirovića,Stokića,
Đermanovića nista puno
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 03 avg 2020, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Brko iz druge galaksije!
Ti si do sad na svim pozicijama doveo igraca a niđe nikog
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
To ja da se malo raja zagrije
Brko iz druge galaksije!
Bolji je Sadiković od Alispahića1921boy je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:51Erić - Šehić - Kosorić - Ikić - Stevanović - Tomić - Alispahić - Štilić - Zec - Juričić - Lendrić bio bi sex žešći mada mislim da nema namjeru da se vraća u našu ligu jer može dosta bolje i ako bude dolazio to će bit TC ili Svinjski jer ce ponuditi abnormalne cifre pogotvo sisoje
Tvoje mišljenje ja smatram da je Meša čvršći i jači na lopti od Dadebojamora je napisao/la: ↑03 avg 2020, 22:11Bolji je Sadiković od Alispahića1921boy je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:51Erić - Šehić - Kosorić - Ikić - Stevanović - Tomić - Alispahić - Štilić - Zec - Juričić - Lendrić bio bi sex žešći mada mislim da nema namjeru da se vraća u našu ligu jer može dosta bolje i ako bude dolazio to će bit TC ili Svinjski jer ce ponuditi abnormalne cifre pogotvo sisoje
Poštujem tvoje mišljnje
Brko iz druge galaksije!
- DrzavaZeljo
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma @ljoze brate, crno mi pred ocima kada sam cuo za povredu Miletica. Odmah mi flesevi u glavi kad je bogi morao igrati. Valjda nije nista strasno, drzimo fige. Momak je odlicno trenirao, opasan je iz prekida pravo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ubipitar je rekao da ne bi trebalo biti nista strasno hvala Bogu, a vidio si i na onoj slici da je normala bez nekih zavoja ili bilo cega. Normalno stoji naslonjen. Da je sta vise i ozbiljnije sumnjam da bi uopste dolazio na stadion danas.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 23:36Ma @ljoze brate, crno mi pred ocima kada sam cuo za povredu Miletica. Odmah mi flesevi u glavi kad je bogi morao igrati. Valjda nije nista strasno, drzimo fige. Momak je odlicno trenirao, opasan je iz prekida pravo.
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, haklamas, TefalTava i 60 gostiju.