FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
zeljovac21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da mi je vidjeti Zeca, Stilica, Alispahica i Lendrica u prvih 11 svi u top formi rodio bih se...
Mozda i vidis u Bijeljinizeljovac21 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 21:33Da mi je vidjeti Zeca, Stilica, Alispahica i Lendrica u prvih 11 svi u top formi rodio bih se...
Brko iz druge galaksije!
Nemoj Zeca na onaj teren
Doduse, kad je “prezivio” onaj jucer u Hrasnici ima nade.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jel bilo Makedonaca prije Urdinova i Stančeskog ? Moglo bi bit kakvih 
Brko iz druge galaksije!
Daj boy ba obuzdaj se, promijenit ćemo cijelu ekipu po tebi 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Krilni
Ja bi doveo 40 novih i vratio Elsnera,Pozdera,Husića,Bevaba,Toskasa,Radinovića,Halvadžića,Šećerovića,Kramarića,Mladenovića,Zahirovića,Stokića,
Đermanovića nista puno
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 03 avg 2020, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Brko iz druge galaksije!
Ti si do sad na svim pozicijama doveo igraca a niđe nikog
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
To ja da se malo raja zagrije
Brko iz druge galaksije!
Bolji je Sadiković od Alispahića1921boy je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:51Erić - Šehić - Kosorić - Ikić - Stevanović - Tomić - Alispahić - Štilić - Zec - Juričić - Lendrić bio bi sex žešći mada mislim da nema namjeru da se vraća u našu ligu jer može dosta bolje i ako bude dolazio to će bit TC ili Svinjski jer ce ponuditi abnormalne cifre pogotvo sisoje
Tvoje mišljenje ja smatram da je Meša čvršći i jači na lopti od Dadebojamora je napisao/la: ↑03 avg 2020, 22:11Bolji je Sadiković od Alispahića1921boy je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:51Erić - Šehić - Kosorić - Ikić - Stevanović - Tomić - Alispahić - Štilić - Zec - Juričić - Lendrić bio bi sex žešći mada mislim da nema namjeru da se vraća u našu ligu jer može dosta bolje i ako bude dolazio to će bit TC ili Svinjski jer ce ponuditi abnormalne cifre pogotvo sisoje
Poštujem tvoje mišljnje
Brko iz druge galaksije!
- DrzavaZeljo
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma @ljoze brate, crno mi pred ocima kada sam cuo za povredu Miletica. Odmah mi flesevi u glavi kad je bogi morao igrati. Valjda nije nista strasno, drzimo fige. Momak je odlicno trenirao, opasan je iz prekida pravo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ubipitar je rekao da ne bi trebalo biti nista strasno hvala Bogu, a vidio si i na onoj slici da je normala bez nekih zavoja ili bilo cega. Normalno stoji naslonjen. Da je sta vise i ozbiljnije sumnjam da bi uopste dolazio na stadion danas.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 23:36Ma @ljoze brate, crno mi pred ocima kada sam cuo za povredu Miletica. Odmah mi flesevi u glavi kad je bogi morao igrati. Valjda nije nista strasno, drzimo fige. Momak je odlicno trenirao, opasan je iz prekida pravo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
Manijakdolopate
- Kontakt:
Tandem veznjaka Alispahić-Sadiković funkcioniše fenomenalno, i to bi bio grijeh dirati, to ne treba raspariti dok god postoje pa čak i u situaciji da imamo novce za Tomića.
Prvi razlog - zatvaraš zasigurno pozicije Hajdaru, Boji i još nekim mladim igračma koji su najbliže prodaji.
Drugi razlog - dovodiš Tomića koji je veći majstor nego radilica, a kad sastaviš takav tim, mora biti neko da samo trči i tranziciju nadopunjuje za njega.
Najbolji primjer Zrinjski sa Curjuricem i ostalima.
Treći razlog - dovodiš igrača koji je prekucao mnogo veću ligu, nema motiva, ne kažem da ne bi bio dobar i prekucao i ovo, ali mnogo je primjera gdje oni podbace
Četvrti razlog - mnogo je pozicija gdje nemamo po 2 sigurna igrača da bi se razbacivali i dovodili šestog ili sedmog centralnog veznog.
Prvi razlog - zatvaraš zasigurno pozicije Hajdaru, Boji i još nekim mladim igračma koji su najbliže prodaji.
Drugi razlog - dovodiš Tomića koji je veći majstor nego radilica, a kad sastaviš takav tim, mora biti neko da samo trči i tranziciju nadopunjuje za njega.
Najbolji primjer Zrinjski sa Curjuricem i ostalima.
Treći razlog - dovodiš igrača koji je prekucao mnogo veću ligu, nema motiva, ne kažem da ne bi bio dobar i prekucao i ovo, ali mnogo je primjera gdje oni podbace
Četvrti razlog - mnogo je pozicija gdje nemamo po 2 sigurna igrača da bi se razbacivali i dovodili šestog ili sedmog centralnog veznog.
Igrač kola : Ivan Lendrić
Trener kola : Amar Osim
Velik si ŽELJEZNIČARE
Trener kola : Amar Osim
Velik si ŽELJEZNIČARE
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.