Evo ako nije on, ja cu.
1:10
glupsi
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Evo ako nije on, ja cu.
hvala brate iako sam ja objavio nek vidi i video dokaz hahahaKapitenK je napisao/la: ↑03 avg 2020, 23:42Evo ako nije on, ja cu.
glupsi
Vidim 3 sekunde u gepeku stoji sistem....KapitenK je napisao/la: ↑03 avg 2020, 23:42Evo ako nije on, ja cu.
glupsi
jesi ti paglu il samo bezobrazan ono stavljeni GPS moduli onako u kućištu na pokaz bravo denchi kompjuteru
ha ja treba se ugledati covjek na vas četiri godine u sustini isti dres nosite i tad nikakve potrebe za cekanjem ne bi bilo perpetuum mobile na pitarski nacinfeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:14Kaze personalizirana oprema ne moze stic, al obicna s istog mjesta moze stic...Ne mogu Zelji napravit zbog korone drugim mogu.
Pa nas barem niko nas ne laze i ne zavlaci, znamo kakav je ugovor i koliko moramo cekat da se promjeni i cekamo. Mislim nemam nista protiv vasih dresova j.ebe mi se, nego onako pisem jer mi to smrdi na neki lopovluk kalsicni bosanski jbga. Neke stvari se ne poklapaju i jucer il prekuce postavi jedan psot na ovoj temi bez provociranja da mi neko odgovori svi sute. Jer ni vi ne znate sigurno bas. A kad malo provociram znam da cete odgovorit i samo to sam htio provjerit.Robust je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:20ha ja treba se ugledati covjek na vas četiri godine u sustini isti dres nosite i tad nikakve potrebe za cekanjem ne bi bilo perpetuum mobile na pitarski nacinfeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:14Kaze personalizirana oprema ne moze stic, al obicna s istog mjesta moze stic...Ne mogu Zelji napravit zbog korone drugim mogu.![]()
![]()
pa logicno je da su ovi brze dosli jer su lagerski dresovi u pitanju i da su ih vec imali na stanju i npr. neku noc je zvezda nove od macrona predstavila gdje su dobili samo novi dres a sorc i stucne ostale od prethodne godine gdje su cekali bukvalno do zadnjeg trenutka da im dres dodje npr zelji je dosla sva oprema samo jos ti dresovi fale i koji ce biti objavljeni prvo na macronovim sluzbenim stranicama pa tek na zvanicnojfeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:24Pa nas barem niko nas ne laze i ne zavlaci, znamo kakav je ugovor i koliko moramo cekat da se promjeni i cekamo. Mislim nemam nista protiv vasih dresova j.ebe mi se, nego onako pisem jer mi to smrdi na neki lopovluk kalsicni bosanski jbga. Neke stvari se ne poklapaju i jucer il prekuce postavi jedan psot na ovoj temi bez provociranja da mi neko odgovori svi sute. Jer ni vi ne znate sigurno bas. A kad malo provociram znam da cete odgovorit i samo to sam htio provjerit.Robust je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:20ha ja treba se ugledati covjek na vas četiri godine u sustini isti dres nosite i tad nikakve potrebe za cekanjem ne bi bilo perpetuum mobile na pitarski nacinfeniksptica je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:14Kaze personalizirana oprema ne moze stic, al obicna s istog mjesta moze stic...Ne mogu Zelji napravit zbog korone drugim mogu.![]()
![]()

Srpska kluba? Ma ja nije ni cudo. Kad sam cuo da frajer mrtav hladan na tvu rece da su gradu Leipzigu srbi dali ime po lipama sve mi je bilo jasno.
Treba obratiti paznju gdje je sudija i matrix polozaj igraca Krupe.dejavu je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:50Moja Handza, lik ti ko iz matrixa priso sa ispruzenim rukama i ti ga opet u prsa pogodistutankamon1905 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 08:49Ruka u prirodnom polozaju, kako ce bit penal![]()
Sta pokazuje ova slika ustvari? Gdje lopta zavrsila poslije ovog, gdje udarila, apsolutno se nista ne vidi
![]()
Ne mogu da vjerujem da u 2 godine navodnog koristenja nemate nijednu sliku igraca koji stavlja, nosi, skida sistem???Robust je napisao/la: ↑04 avg 2020, 00:05]
jesi ti paglu il samo bezobrazan ono stavljeni GPS moduli onako u kućištu na pokaz bravo denchi kompjuteru![]()
sta mislis odakle dolaze podaci koliko je tko pretrcao nakon tekme sto se mogu pronaći
od vidovite dzemile mozda jer tvoj mozak sigurno tako razmislja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.