FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma bit ce i tu neko iznenadjenje, ispast ce neki favorit sigurno. Bitno je da mi prodjemo prvo kolo.
-
- Kontakt:
Jel vrijedi go na strani
Zadnji sa izraelcima igala Sloboda sa Beitar Jeruzalemom, dva egal meca. Kuci 0:0, tamo bilo 1:0 za Beitar
Ma može nas i kakva luda sreća u drugom pretkolu potrefit. Mi prođemo npr Floru a Đurgarden Moldea i onda idemo na njih.
Ima dosta tu opcija, i ovi nosioci su izvedeni pod uslovom da prođu prvo pretkolo. Valjda nas nekad ispoštuje i sreća nakon nekoliko godina.
Ima dosta tu opcija, i ovi nosioci su izvedeni pod uslovom da prođu prvo pretkolo. Valjda nas nekad ispoštuje i sreća nakon nekoliko godina.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mladost dobiti tamo pa se onda okrenuti ligi prvaka, daj nam Florianu ili Klaksvik 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U 1. pretkolu može i u gostima Drita ili Linfield iz preliminarne runde, vrijeme je da se kuglice malo okrenu.
U 2. pretkolu može npr. pobjednik duela Molde-Ararat, kući
U 2. pretkolu može npr. pobjednik duela Molde-Ararat, kući

- ThrillerHz
- Kontakt:
U drugom kolu protivnika sa sto vecim koeficijentom, al da nije nepobjediv, pa ako ga prodjemo, naslijedimo njegov koeficijent i budemo nosioci u trecem pretkolu, i doslovno put u grupnu EL je zagarantovan
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Maccabi k'o da gledamThrillerHz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:48U drugom kolu protivnika sa sto vecim koeficijentom, al da nije nepobjediv, pa ako ga prodjemo, naslijedimo njegov koeficijent i budemo nosioci u trecem pretkolu, i doslovno put u grupnu EL je zagarantovan
Ako dođemo do 2. pretkola i ispadnemo, nosioci smo u trećem pretkolu svakakoThrillerHz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:48U drugom kolu protivnika sa sto vecim koeficijentom, al da nije nepobjediv, pa ako ga prodjemo, naslijedimo njegov koeficijent i budemo nosioci u trecem pretkolu, i doslovno put u grupnu EL je zagarantovan
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prođemo prvo pretkolo i onda izvučemo Maccabi u Izraelu, šutevi 12-4, posjed lopte 61-39 i onda ga Tatar nekim smotanim šutem pod rašlje zabije u 89. minuti a u Sarajevu ludilo, vatromet 

Kako nam malo fali za euforiju, mene već trnci uhvatiše kad čitam ovo

Samo da ne bude opet neke sramote i brukanja, daj nam ovu Floru i Faunu pa da izginemo

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma daj Mladost da odradimo, pa cemo onda o LP.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mene bi na respirator stavili
Ja ne znam zašto evo dosta vas pravi sebi uvertiru za poraz. Prošle godine smo od BATEa ispali samo zato što smo prije dvomeča neke stvari posložili u svojoj glavi a tome kako se doživljava taj meč ne doprinose samo igrači nego i generalna atmosfera oko kluba.
Niko nije bolji ili gori dok se to ne dokaže na terenu. I ako te pobjedi znači da je bio bolji tj. nije više. Da bi se jedna stvar dovela od početka do kraja mora se pored ostalog znati i pravilno razmišljati.
Niko nije bolji ili gori dok se to ne dokaže na terenu. I ako te pobjedi znači da je bio bolji tj. nije više. Da bi se jedna stvar dovela od početka do kraja mora se pored ostalog znati i pravilno razmišljati.
Nista necemo naslijediti, jer je izvlacenje za 3.pretkolo nakon odigrane utakmice 2.pretkola, a ne prije te utakmice.ThrillerHz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:48U drugom kolu protivnika sa sto vecim koeficijentom, al da nije nepobjediv, pa ako ga prodjemo, naslijedimo njegov koeficijent i budemo nosioci u trecem pretkolu, i doslovno put u grupnu EL je zagarantovan
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakvo prvo i drugo pretkolo? Mi smo u grupnoj fazi, upamtite ovo. Zapišite ovaj datum, dan i vrijeme i citirajte me na kraju balade.
Već vidim naslov:
(UDARNO) (HISTORIJA): Sarajevski divovi pod vodstvom maga Marinovića Vinka ušli u grupnu fazu LP na krilima Cruza i Jukića.
Već vidim naslov:
(UDARNO) (HISTORIJA): Sarajevski divovi pod vodstvom maga Marinovića Vinka ušli u grupnu fazu LP na krilima Cruza i Jukića.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:25Kakvo prvo i drugo pretkolo? Mi smo u grupnoj fazi, upamtite ovo. Zapišite ovaj datum, dan i vrijeme i citirajte me na kraju balade.
Već vidim naslov:

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Valja docekati subotu,pa onda izvlacenja.
Da je kakvo pojacanje do petka da ubije monotoniju.
Da je kakvo pojacanje do petka da ubije monotoniju.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 avg 2020, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amcho1, benko21, Chony533, enzo1, GradKamena2, Hajdeee, HZbec, keli, ledesma, mire971, muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, OldTownDistrict, SAMO BORDO, ShofaII, SilaMoc1946, soe, Tatamata1946 i 165 gostiju.