Sve je moguce, narucito zbog ove Korone, mnogi timovi su pali, uz malo srece jer ipak se jedna tekma igra sve se moze. Prvo da mi prvo kolo prodjemo, i male ekipe su nezgodne narucito zbog jedne utakmice.bodi123 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 13:01Na Koševu je svakako druga priča i ako nas usere da budemo domaćini šanse se drastično povećavaju.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 12:57Do CZV se da nekako nositi sa ovim klubovima pogotovo pošto je jedna utakmica. Ne kažem da cemo ih proci jer smo protiv svih autsajderi ali ipak vise sanse imamo protiv Makabija nego protiv Celtica ili Dinama.
Bunkerica, i na kontre preko Fanima i Tatara probat šta. Zvezdu i Dinamo ne vjerujem da ćemo moć izvući jer to UEFA obično razdvoji u ovim početnim kolima.
Al de da mi prođemo prvo kolo, a u svakom slučaju postoji i neka minimalna šansa da naš protivnik ispadne od nekih amatera iz Armenije pa da s njima igramo u 2. kolu, osim ako ne izvučemo Young Boys koji je direktno tamo![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad se određuje domaćin za 1. pretkolo, u nedjelju ili kasnije?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Zadnji je ja mislim Borac strad'o od Izraelaca,Maccabi Haifa,sto je najluđe lijepo djelovali,povedose 1-0 u gostima i onda 5-1 zavrsi,a u Banja Luci ipak Borac dobio,dobra tekma bila,2-1 ili 3-2...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Igrala je i Sloboda sa Beitarom nekim ako se ne varam.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
Ma bit ce i tu neko iznenadjenje, ispast ce neki favorit sigurno. Bitno je da mi prodjemo prvo kolo.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Jel vrijedi go na strani
Zadnji sa izraelcima igala Sloboda sa Beitar Jeruzalemom, dva egal meca. Kuci 0:0, tamo bilo 1:0 za Beitar
Ma može nas i kakva luda sreća u drugom pretkolu potrefit. Mi prođemo npr Floru a Đurgarden Moldea i onda idemo na njih.
Ima dosta tu opcija, i ovi nosioci su izvedeni pod uslovom da prođu prvo pretkolo. Valjda nas nekad ispoštuje i sreća nakon nekoliko godina.
Ima dosta tu opcija, i ovi nosioci su izvedeni pod uslovom da prođu prvo pretkolo. Valjda nas nekad ispoštuje i sreća nakon nekoliko godina.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mladost dobiti tamo pa se onda okrenuti ligi prvaka, daj nam Florianu ili Klaksvik 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U 1. pretkolu može i u gostima Drita ili Linfield iz preliminarne runde, vrijeme je da se kuglice malo okrenu.
U 2. pretkolu može npr. pobjednik duela Molde-Ararat, kući
U 2. pretkolu može npr. pobjednik duela Molde-Ararat, kući
- ThrillerHz
- Kontakt:
U drugom kolu protivnika sa sto vecim koeficijentom, al da nije nepobjediv, pa ako ga prodjemo, naslijedimo njegov koeficijent i budemo nosioci u trecem pretkolu, i doslovno put u grupnu EL je zagarantovan
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Maccabi k'o da gledamThrillerHz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:48U drugom kolu protivnika sa sto vecim koeficijentom, al da nije nepobjediv, pa ako ga prodjemo, naslijedimo njegov koeficijent i budemo nosioci u trecem pretkolu, i doslovno put u grupnu EL je zagarantovan
Ako dođemo do 2. pretkola i ispadnemo, nosioci smo u trećem pretkolu svakakoThrillerHz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 14:48U drugom kolu protivnika sa sto vecim koeficijentom, al da nije nepobjediv, pa ako ga prodjemo, naslijedimo njegov koeficijent i budemo nosioci u trecem pretkolu, i doslovno put u grupnu EL je zagarantovan
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prođemo prvo pretkolo i onda izvučemo Maccabi u Izraelu, šutevi 12-4, posjed lopte 61-39 i onda ga Tatar nekim smotanim šutem pod rašlje zabije u 89. minuti a u Sarajevu ludilo, vatromet 
Kako nam malo fali za euforiju, mene već trnci uhvatiše kad čitam ovo
Samo da ne bude opet neke sramote i brukanja, daj nam ovu Floru i Faunu pa da izginemo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma daj Mladost da odradimo, pa cemo onda o LP.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mene bi na respirator stavili
Ja ne znam zašto evo dosta vas pravi sebi uvertiru za poraz. Prošle godine smo od BATEa ispali samo zato što smo prije dvomeča neke stvari posložili u svojoj glavi a tome kako se doživljava taj meč ne doprinose samo igrači nego i generalna atmosfera oko kluba.
Niko nije bolji ili gori dok se to ne dokaže na terenu. I ako te pobjedi znači da je bio bolji tj. nije više. Da bi se jedna stvar dovela od početka do kraja mora se pored ostalog znati i pravilno razmišljati.
Niko nije bolji ili gori dok se to ne dokaže na terenu. I ako te pobjedi znači da je bio bolji tj. nije više. Da bi se jedna stvar dovela od početka do kraja mora se pored ostalog znati i pravilno razmišljati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.