Ma ti si od nedavno redovan na njima...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma ti si od nedavno redovan na njima...
Ni ja ne ebem ovo ni dva posto, niti me zanima s kim bi mogli, s kim ne bi, koga izbjeći itd. Zanima me samo kad dođe žrijeb i vidim ko je protivnik. Također, nemam neku euforiju sve dok ne dođe dan te tekme ili par dana prije kad krenu one ludnice oko karti, a onda i sama tekma. To baš bude doživljaj, pa raja piše nestalo ove tribine, nestalo one, još ovoliko karti i ostalo. Recimo, Celtic prošle godine je bila ludnica.miky_hz je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:46Jesam ja jedini kojeg Evropa generalno ne dotice nesto da mi je skace adrenalin prije izvlacenja i nekih prica,meni je ovo najgori dio sezone kad se krene pricati o protivnicima nekim u hiljadu nekih kombinacija .Mene Mladost fura i subota,na ovu Evropu sam valjda godinama unazad ohladio skroz valjda zbog ovih izleta nasih klubova turistickih pa i nas uz to nekako sam prema tome bas hladan postao.Jedino kad pocne takma ufati me luda a ovako nesto unaprijed me bas slabo pere ,nemam neki andrenalin na pojam Evropske tekme bar ovako unaprijed.
Zato što si Evropa navijač, ti se ne pikaš.ElCartel11 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 15:53Au brate mene Evropa pere otkad se sezona zavrsi. Vise me zanima koga cemo izvuci u nedjelju nego tekma protiv Mladosti jer nisu atraktivni nimalo![]()
Ja kuci
1218 Ibis hotels worldwide, 67 countries
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bosnas_, ErosViverosViv, Google [Bot], johntravolta123, Kaunas, Lecler, ledesma, Lokomotifa, mire971, napoleon72, plisek, propoklopac, Proximic, rimljanin90, VolimoSarajevo, Zagor i 115 gostiju.