tako je
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A ako se povrijedi Djokanovic mozes sjesti i plakati..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Đokanović svakako neće igrat u prvoj kad TSS bude 100% spreman, mada bih ja volio da igraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 avg 2020, 16:42A ako se povrijedi Djokanovic mozes sjesti i plakati..
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Posle utakmice u Krupi Marinovic kaze svaki nam je igrac potreban , pored prvensva ide Evropa i kup BIH.
Upravu je bice gust raspored igrat ce se svaka tri dana,a bice tad povreda zutih, a sirina nam treba znamo kako posle Evrope nasi klubovi padaju posebno fizicki. Posle Seltica nisno sebi mogli doci.
Upravu je bice gust raspored igrat ce se svaka tri dana,a bice tad povreda zutih, a sirina nam treba znamo kako posle Evrope nasi klubovi padaju posebno fizicki. Posle Seltica nisno sebi mogli doci.
Stanoje je danas u sarajevu, jucer bio u mostaru, jos je jucer spominjao nekakvo ludilo u sarajevu.
Tako je, nismo priznali Kosovo, nemoguće odigrat utakmicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Ima oremus ondaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 avg 2020, 16:42A ako se povrijedi Djokanovic mozes sjesti i plakati..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zezam se, ne palite se bezveze. Došao na odmor.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
Pitaristok
- Kontakt:
Nije niko odgovorio
Jel vrijedi go na strani
mislim logicki ne, al sta ja znam
Jel vrijedi go na strani
Ne bi trebao vrijeditiPitaristok je napisao/la: ↑04 avg 2020, 17:53Nije niko odgovorio
Jel vrijedi go na strani
ISTINA ZA VEDRANA!
Kako, kada se igra 1 utakmica?Pitaristok je napisao/la: ↑04 avg 2020, 17:53Nije niko odgovorio
Jel vrijedi go na strani
- ThrillerHz
- Kontakt:
Al basfks74 je napisao/la: ↑04 avg 2020, 18:37Kako, kada se igra 1 utakmica?Pitaristok je napisao/la: ↑04 avg 2020, 17:53Nije niko odgovorio
Jel vrijedi go na strani
1946~
Vazi go na strani..u tom slucaju bi nam odgovaro bilo kakav nerjesen rezultat sa postignutim golom

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
On voli Saraj'vo, pravi je hordaš, Vinko Marinović jedan je od nas
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Juniori Olimpika izborili su prolaz dalje u Kupu BiH. Tim Samira Mekića na jedanaesterce (3:2) slavili su protiv starijeg “brata” s Koševa.
Olimpik je odigrao svoju najbolju utakmicu. Sarajevo, koje vodi trofejni trener s Koševa Dženan Uščuplić, slovio je kao izraziti favorit, ali se to na terenu nije vidjelo. Olimpik je već u prvom poluvremenu poveo golom nezadrživog Amara Džuderije, koji je kod Mekića došao upravo s Koševa. Početkom drugog dijela Sarajevo je izjednačilo. Činilo se da će bordo rim rutinski slaviti, ali se pobjednik odlučio na jedanaesterce. Junak “penala” bio je sjajni golman Šehović koji je “skinuo” tri jedanaesterca.
Utakmici, u prekrasnom sportskom kompleksu na Ilidži, prisustvovali su Dino Osmanović, Vinko Marinović, Darko Vojvodić, Dino Džurbuzović, Emir Hadžić i mnogi drugi sportski radnici.
Olimpik je odigrao svoju najbolju utakmicu. Sarajevo, koje vodi trofejni trener s Koševa Dženan Uščuplić, slovio je kao izraziti favorit, ali se to na terenu nije vidjelo. Olimpik je već u prvom poluvremenu poveo golom nezadrživog Amara Džuderije, koji je kod Mekića došao upravo s Koševa. Početkom drugog dijela Sarajevo je izjednačilo. Činilo se da će bordo rim rutinski slaviti, ali se pobjednik odlučio na jedanaesterce. Junak “penala” bio je sjajni golman Šehović koji je “skinuo” tri jedanaesterca.
Utakmici, u prekrasnom sportskom kompleksu na Ilidži, prisustvovali su Dino Osmanović, Vinko Marinović, Darko Vojvodić, Dino Džurbuzović, Emir Hadžić i mnogi drugi sportski radnici.