FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Eh sad da nakupimo goste na temi, pa da se raziđemo do ponoći, valja na posao
Bez 150 gostiju, ni Comor nema dobrodoslicu a kamoli Vedator....
No sikiriki, bit će kad potpiše

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nema vise ni pravih insajderskih...samo se lupeta.
Koliko je realno da uefa bas ovo odradi; izbaci ekipu zbog politike drzave???
Koliko je realno da uefa bas ovo odradi; izbaci ekipu zbog politike drzave???
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Osttribine
- Kontakt:
Cinjenica je da nije, a vi se hajcajte do zore svaku nocAlfredNobel je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:27Ovaj ako šarne, lagano do grupne faze.
Jok nije bio blizu, daj ba..

P.S. Devet dana prije nego ce ta prica o Fatosu definitivno propasti tj prije nego ce potpisati za one poljake, sam vam pisao da od toga definitivno nema nista.
Upecaj se i ti, makar ćeš jedno vrijeme bit u transu

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Upecao sam se za Hajrovića ali tada nisam bio prijavljen na forumu sam bio do 2 ujutru...
Zadnja izmjena: hamsik, dana/u 05 avg 2020, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
FKS
-
- Kontakt:
Nema ništa od Pjanića, naši bili sve dogovorili sa njim, on izabrao Barcu. Steta idemo dalje.Osttribine je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:39Cinjenica je da nije, a vi se hajcajte do zore svaku nocAlfredNobel je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:27Ovaj ako šarne, lagano do grupne faze.
Jok nije bio blizu, daj ba..![]()
P.S. Devet dana prije nego ce ta prica o Fatosu definitivno propasti tj prije nego ce potpisati za one poljake, sam vam pisao da od toga definitivno nema nista.
Citirat cu se za devet dana da sam bio u pravu.

I ja sam tad pratio forum kao gost, samo što nisam pratio do 2 nego do 12

SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Kad Nam digne sidro, tad cu opet poceti padati na mahalske....
- egocentrik
- Kontakt:
A zašto se ljudi dragi uspjehom smatra taj play off?
Jel se on negdje piše pa ono 3 playoffa jedna grupa gratis, ne razumijem. Yebo te playoff ne želim da mi to bude argument kad se s nekim raspravljam, e mi imamo 3 playoffa a vi ne. Daj nam te grupe i veći levati su ulazili.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Treso sam se 3 sata jebote život hahaah

FKS
Nema me čitav dan i uđem ovdje i samo gluposti i ložiona glupa...

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Osttribine
- Kontakt:
I sta ovo bi kao trebalo biti smijesno, mozda jeste vama u srednjoj skoli, ovde na forumu se doslovce pisala i plata koju je kao Fatos trazio, zbog cega nas odbio, uslovi ovo ono, a nista istina nije bila, dodaj tome i ove portale koji su mu bilesi i suprugu poceli reklamiratiajdohordas je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:41Nema ništa od Pjanića, naši bili sve dogovorili sa njim, on izabrao Barcu. Steta idemo dalje.Osttribine je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:39Cinjenica je da nije, a vi se hajcajte do zore svaku nocAlfredNobel je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:27Ovaj ako šarne, lagano do grupne faze.
Jok nije bio blizu, daj ba..![]()
Citirat cu se za devet dana da sam bio u pravu.![]()

Zamislite dodjemo do play offa... Dobijemo tamo neku ligu, a ono zabrana kod njih i mi odemo u grupe
A vala, mozemo i obratno pricati al ljepse ovo gore

A vala, mozemo i obratno pricati al ljepse ovo gore

Naši klinci yebu Partizan! Savo Milošević i @škoro priključeni na aparate.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bolje gledati kako ćemo osvojiti duplu krunu a za Evrope treba nama meda... Iskren da budem treba otići još 5 igrača koji nisu za FKS i 3 zvučna imena pored Sušića e onda se možemo nadati nećemu. Za sada šta nam treba jeste napadač to već pričam 1 mjesec i ništa drugo na ostalim smo pozicijama odlično popunjeni.
FKS
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zbog koeficijentaegocentrik je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:44A zašto se ljudi dragi uspjehom smatra taj play off?
Jel se on negdje piše pa ono 3 playoffa jedna grupa gratis, ne razumijem. Yebo te playoff ne želim da mi to bude argument kad se s nekim raspravljam, e mi imamo 3 playoffa a vi ne. Daj nam te grupe i veći levati su ulazili.
1946~
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amcho1, benko21, BijeliBordo1946, boki86, Confiance, deda, ErosViverosViv, FranckRibery, Hajdeee, Hamagara, James1987, laznokrilo, meecko, mire971, mma_hz, mnon46, MokraKifla, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, riki46, skoJaa, Tarapi, Vanja8, Venom i 344 gosta.