FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da hoce proglasit policijski sat pa da se na spavam ko covjek a ne ovako guli nocne jednu za drugom
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba ovim sto hajcaju ban lupiti
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
On nije te pare imo u herti a da ima u nakoj bosni, mozda sa bonusima. Dosta mu 25k €
Pogledaj njegov intervju nakon one utakmice sa SCG, lik plače.Denchi je napisao/la: ↑05 avg 2020, 20:39frajer je imo ljevicu extra, slobodne izvodio koliko se sjećam, u repci je igroimo je među prvima neki visok broj 89 ili tako nešto, čudno bilo za stopera
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Milenkovic je haman nakon svake tekme dres davao navijacima, dobar igrac bio, al se malo zadrzao kod nas kolko se sjecam.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pa zar nemaš dozvolu iz perioda kad je onda uveden policijski sat

® GONGASHI POWERHOUSE ®
mislim pola sezone da je bio.. Ma on je inače promjenio veliki broj klubova.. sigurno preko 10 klubova da je igrao..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Jel neko upučen, koji je pravi razlog prelaska malog Hamze Gasala, iz Akademije u Želju ? Navijači Želje, pričaju mi da je mali čudo, jucer zabio golčinu u prijateljskoj, a na treninzima kažu, pravi budalom ove starije.
-
- Kontakt:
Zaguzvo sa taldzijomHistoricar je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:28Jel neko upučen, koji je pravi razlog prelaska malog Hamze Gasala, iz Akademije u Želju ? Navijači Želje, pričaju mi da je mali čudo, jucer zabio golčinu u prijateljskoj, a na treninzima kažu, pravi budalom ove starije.
-
- Kontakt:
Jasta je, za 3 godine potpisat ce ugovor zivota sa igmanom iz konjicaHistoricar je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:28Jel neko upučen, koji je pravi razlog prelaska malog Hamze Gasala, iz Akademije u Želju ? Navijači Želje, pričaju mi da je mali čudo, jucer zabio golčinu u prijateljskoj, a na treninzima kažu, pravi budalom ove starije.
Prica se da ga prste skauti reala i juventusa a iz prikrajka vrebaju borusija i atalanta...Historicar je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:28Jel neko upučen, koji je pravi razlog prelaska malog Hamze Gasala, iz Akademije u Želju ? Navijači Želje, pričaju mi da je mali čudo, jucer zabio golčinu u prijateljskoj, a na treninzima kažu, pravi budalom ove starije.
Kuce od cokolade krov od marmelade i sve zelje i pozdravi kona.
Je li iko spomenuo tog momka do prije 2 dana kada je u nekoj prijateljskoj dao gol iz slobodnog? Nije
A od 2018. Je kod njih koliko se sjecam.
Andrej djokanovic mislim godinu da je stariji i vec pola evrope zna za njega.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Doduse u ono vrijeme je zalutao i u klub i u ligu bio.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ma oni sad hoce da prodaju priču kroz mahalu i preko portala kako je to wunderkid koji je kao izabrao njih, dabogda citav zivot igrao kod njih nigdje ne otisao.
Tad je neka trampa bila oni nama dali Hasanovica(sto je u Olimpiku sad na posudbi) a mi njima Gasala.Ako se dobro sjecam a mislim da se sjecam.Historicar je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:28Jel neko upučen, koji je pravi razlog prelaska malog Hamze Gasala, iz Akademije u Želju ? Navijači Želje, pričaju mi da je mali čudo, jucer zabio golčinu u prijateljskoj, a na treninzima kažu, pravi budalom ove starije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jos 5 minuta.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Fakat ako nasi kontaju sta dovoditi, sta vise cekaju.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bit ce aBd
Ma nije nam tolika zurba..po meni trebali bi to rijesiti u narednih 4-5 dana da pojacanja budu spremna za prvo pretkolo..
A mozda niko ni ne dodje, sta znas..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Davno ispričana priča al ako te već zanima.Gasal ti je bio najbolji igrac il bolje reći najveći potencijal generacije 2002 u Akademiji.Ali,kako mu niko nije mogao obećati sigurno mjesto i igru sa generacijom 2001(koja je mozda i najbolja bila u Akademiji tada,Đokanovic,Islamović,Dizdarević,Nikolić...) njegovi savjetnici ga odvedu kod komšija.Nije on nikakav spektakularan talenat(niskog rasta i težišta,odlične brzine i lijeve noge,sve drugo prosjek i izuzetno loša desna noga.Daleko je on od nekog spektakularnog talenta i potencijala.Historicar je napisao/la: ↑05 avg 2020, 23:28Jel neko upučen, koji je pravi razlog prelaska malog Hamze Gasala, iz Akademije u Želju ? Navijači Želje, pričaju mi da je mali čudo, jucer zabio golčinu u prijateljskoj, a na treninzima kažu, pravi budalom ove starije.
Gasal nije htio i da igra i da pare prima, to je jedina prava istina, pustite se mahalskih.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ajdohordas, benko21, Bordo10, Bordotim, broj6, Burberry46, DzemoSmjecanin, ErosViverosViv, GradKamena2, greenwood, Hajdeee, Haksss, head88, JavierBosnia, JuricaSpindl, Lavcina, misstianopenaldo, mnon46, Morpheus, MostarReds22, muhamedhulk, Oerde, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, relativizam, rukometubih23, sassari, Sazg, Tarapi, Tatamata1946, umrobihzbogtebe1946, Velaxsa, VolimBiH96, zagorski i 225 gostiju.