Al lik je teski bolesnik, svaki klub koji nema njegove igrace popljuva, a od Mribora Real Madrid napravi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima najdužu listu blokiranih na fb, niko na svijetu mu nije ravan
TheIvicnjak je napisao/la: ↑06 avg 2020, 03:00Zadnjeg veznog (sto vecina prizeljkuje) dovesti samo u slucaju da dobijemo sedmocifrenu ponudu za Djokanovica.
Bekove imamo, golmane imamo, veznih igraca imamo i viska, krila imamo za izvoza. Na bilo koju od tih pozicija bih doveo nekoga samo ako je 5 klasa iznad ovih koje trenutno imamo.
Treba nam napadac, brz i yebitacan, da postize 0,75 golova po utakmici. Sve ostalo je bacanje para.
Nemaš godina života, koliko ih ja imam provedenih na Koševu i utakmicama Sarajeva, i ti se našao nešto pričatiAngelDiMaria je napisao/la: ↑06 avg 2020, 08:21ovaj sto bio nosio na ledjima cirjaka de idi i probaj donijeti, manje ces pisati ovdje
Davno sam im ja pisao o tome i dobio odgovor, da imaju puno citalaca koje zanimaju Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk...ado-hz je napisao/la: ↑06 avg 2020, 07:54Odem na Kurir bzv da procitam naslove i vidim clanak o tekmi Novi Pazar - Partizan. Napisali sve ko je dao golove imena i prezimena samo zadnji odlucujuci gol napisali da je dao rezervista Resic.
Pa jesu li toliki nacionalisti da je tesko napisati ime ŠEFKIJAAAAAA!!!! FUUUJ GADE MI SE!!!
I poserem se na ovaj ss.ba koji malo malo napise kako je igrala zvezda..parzizan...dinamo...hajduk.
Nigdje ama bas nigdje u srbiji ni na jednom portalu nema da oni pisu o nama, nasoj ligi, a nasi romane pisu o njima. Glupi bošnjak ostaje vazda glup!!!
Hajd što toliko pišu o Zvezdi i Partizanu, bruku puta sam znao, ranije naletiti na naslov poput "Pobjeda Krunićevog Radnika".Otvoriš tekst, oni pišu "bivši igrač i trener Željezničara, Simo Krunić, zabilježio je pobjedu sa svojim Radnikom".Čovjek igrao za Želju prije rata, a trenirao ih prije 12 godinaElCartel11 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 08:34Davno sam im ja pisao o tome i dobio odgovor, da imaju puno citalaca koje zanimaju Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk...ado-hz je napisao/la: ↑06 avg 2020, 07:54Odem na Kurir bzv da procitam naslove i vidim clanak o tekmi Novi Pazar - Partizan. Napisali sve ko je dao golove imena i prezimena samo zadnji odlucujuci gol napisali da je dao rezervista Resic.
Pa jesu li toliki nacionalisti da je tesko napisati ime ŠEFKIJAAAAAA!!!! FUUUJ GADE MI SE!!!
I poserem se na ovaj ss.ba koji malo malo napise kako je igrala zvezda..parzizan...dinamo...hajduk.
Nigdje ama bas nigdje u srbiji ni na jednom portalu nema da oni pisu o nama, nasoj ligi, a nasi romane pisu o njima. Glupi bošnjak ostaje vazda glup!!!
Podanicki portal.
Sramota je sam da cugaš. Davdiš kad ja zapodrem ilahiju, čisto osjetiš kako se otvaraju dženetske bašče. Svak ko me je slušo, poželio je da umre.TheIvicnjak je napisao/la: ↑06 avg 2020, 04:29Ja se nacugo ko zicagu i slusam ilahije. Yebo pojacanja![]()
Mustafić već posuđen Nitri, također Slovačka liga.
Ako te bas interesuje procitaj kada sam vec napisao da od Fatosa nema nista, a ne da sam se javio kada je zvanicno sve propalo, jednostavno nismo bili uopste u nekim ozbiljnim pregovorima, dok se ovde pisalo tj pojedinci, kao da su sa njim za stolom sjedili i culi detalje.ajdohordas je napisao/la: ↑06 avg 2020, 01:14Kome "nama u srednjoj školi" ? Ne znam šta si pokušao sa tim da kažeš ali nije ni bitno hajde.Osttribine je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:47
I sta ovo bi kao trebalo biti smijesno, mozda jeste vama u srednjoj skoli, ovde na forumu se doslovce pisala i plata koju je kao Fatos trazio, zbog cega nas odbio, uslovi ovo ono, a nista istina nije bila, dodaj tome i ove portale koji su mu bilesi i suprugu poceli reklamirati![]()
Vas deset se javilo sa pričom da ste znali unaprijed kako neće potpisat, i to javili ste se kad je zvanično sve propalo.
Nit sam vjerovao ovim sto su platu spominjali, nit uzimam zdravo za gotovo postove svih vas koji pišete da ste znali.
Čak štaviše ja i nisam bio nešto za dovodjenje tog Fatosa jer sam misljenja da se za manje ili isto para moze dovesti igrac istog kvaliteta samo mladji.
Slažem se za Bagarića, bio bi savim pristojno i korektno pojačanje, pisao sam za njega ovdje, međutim stručnjaci sa foruma su rekli da on nije naš nivo, da mi ganjamo nešto puno jače, kapitalca nekog i da čekamo da se lige u Evropi završe, pa da ga dovedemo.Napapijri je napisao/la: ↑06 avg 2020, 09:38Nismo realni nikako, a za takvo stanje kriv je i nas mentalitet, kao i cinjenica da smo razmazeni dolaskom TSS i najavom mega pojacanja, iako ista nisu potekla direktno iz kluba.
Od prvog dana prizivam Fanima i eventualnog napadaca tipa Bagarica. Ne bi bilo lose vratiti Nikolica, naravno ukoliko bi ga se Olympiacos odrekao.
Imamo dobar tim, borit cemo se za titulu sa Zrinjskim i Zeljeznicarom. Ne treba ocekivati dominaciju i prednosti od 10+ bodova i sl.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, propoklopac i 20 gostiju.