FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 06 avg 2020, 07:58

TheIvicnjak je napisao/la:
06 avg 2020, 03:00
Zadnjeg veznog (sto vecina prizeljkuje) dovesti samo u slucaju da dobijemo sedmocifrenu ponudu za Djokanovica.
Bekove imamo, golmane imamo, veznih igraca imamo i viska, krila imamo za izvoza. Na bilo koju od tih pozicija bih doveo nekoga samo ako je 5 klasa iznad ovih koje trenutno imamo.
Treba nam napadac, brz i yebitacan, da postize 0,75 golova po utakmici. Sve ostalo je bacanje para.

Allah te pozivio , jesi se isprofilisao kao Djokanovic. Ti na forumu , a on na terenu :tokralju: :urnebes: :bih:

PS. Hvala svima sto pitaju za zdravlje @Samozdravlje :urnebes: Sve je udure. Nemam sta pisati,samo bi ponavljao sto Vi napisete . :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 06 avg 2020, 08:21

ovaj sto bio nosio na ledjima cirjaka de idi i probaj donijeti, manje ces pisati ovdje
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 avg 2020, 08:29

AngelDiMaria je napisao/la:
06 avg 2020, 08:21
ovaj sto bio nosio na ledjima cirjaka de idi i probaj donijeti, manje ces pisati ovdje
Nemaš godina života, koliko ih ja imam provedenih na Koševu i utakmicama Sarajeva, i ti se našao nešto pričati

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 avg 2020, 08:34

ado-hz je napisao/la:
06 avg 2020, 07:54
Odem na Kurir bzv da procitam naslove i vidim clanak o tekmi Novi Pazar - Partizan. Napisali sve ko je dao golove imena i prezimena samo zadnji odlucujuci gol napisali da je dao rezervista Resic.
Pa jesu li toliki nacionalisti da je tesko napisati ime ŠEFKIJAAAAAA!!!! FUUUJ GADE MI SE!!!

I poserem se na ovaj ss.ba koji malo malo napise kako je igrala zvezda..parzizan...dinamo...hajduk.
Nigdje ama bas nigdje u srbiji ni na jednom portalu nema da oni pisu o nama, nasoj ligi, a nasi romane pisu o njima. Glupi bošnjak ostaje vazda glup!!!
Davno sam im ja pisao o tome i dobio odgovor, da imaju puno citalaca koje zanimaju Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk...

Podanicki portal.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 avg 2020, 08:41

ElCartel11 je napisao/la:
06 avg 2020, 08:34
ado-hz je napisao/la:
Odem na Kurir bzv da procitam naslove i vidim clanak o tekmi Novi Pazar - Partizan. Napisali sve ko je dao golove imena i prezimena samo zadnji odlucujuci gol napisali da je dao rezervista Resic.
Pa jesu li toliki nacionalisti da je tesko napisati ime ŠEFKIJAAAAAA!!!! FUUUJ GADE MI SE!!!

I poserem se na ovaj ss.ba koji malo malo napise kako je igrala zvezda..parzizan...dinamo...hajduk.
Nigdje ama bas nigdje u srbiji ni na jednom portalu nema da oni pisu o nama, nasoj ligi, a nasi romane pisu o njima. Glupi bošnjak ostaje vazda glup!!!
Davno sam im ja pisao o tome i dobio odgovor, da imaju puno citalaca koje zanimaju Zvezda, Partizan, Dinamo, Hajduk...

Podanicki portal.
Hajd što toliko pišu o Zvezdi i Partizanu, bruku puta sam znao, ranije naletiti na naslov poput "Pobjeda Krunićevog Radnika".Otvoriš tekst, oni pišu "bivši igrač i trener Željezničara, Simo Krunić, zabilježio je pobjedu sa svojim Radnikom".Čovjek igrao za Želju prije rata, a trenirao ih prije 12 godina :rol:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 06 avg 2020, 09:06

Pantelija je napisao/la:
06 avg 2020, 01:38
Ma pisalo se ovdje i o vecim imenima od muamera 😂😂😂😂
Abdulkerim je veće ime od Muamer

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 06 avg 2020, 09:09

TheIvicnjak je napisao/la:
06 avg 2020, 04:29
Ja se nacugo ko zicagu i slusam ilahije. Yebo pojacanja :mrgreen:
Sramota je sam da cugaš. Davdiš kad ja zapodrem ilahiju, čisto osjetiš kako se otvaraju dženetske bašče. Svak ko me je slušo, poželio je da umre.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 avg 2020, 09:19

Puno smo zinuli... Nema realnosti sekunde....

A evo i primjer... Nek dan je @lacosta napisao mislim za Zvonimira Kozulja, da li bi nam valjao...
Lik izyeban u najmanju ruku ko da je Denis Comor, ko da je igrac za Krupe, Mladosti, Zelje...

A lik hladno ode u Tursku Super Ligu...

Mislim, znajuci ove nase strucnjaka, turska super liga je zaqurac u odnosu na nasu....

Pozitivno je samo sto se to ovde pise, i sto se fala bogu od navijaca niko ne pita ko ce biti novi igrac i ko ce nas napustiti....

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 06 avg 2020, 09:29

gruezi je napisao/la:
06 avg 2020, 07:31
Prodaja mustafica je katastrifalna greska...do kad je sabanovic out?
Mustafić već posuđen Nitri, također Slovačka liga.
Tako smo nešto govorili i za Herića kad je otišao, i ja sam žalio za njim pogotovo što je dobro počeo u Austriji. Sad je u Slobodi a izgledao mi je već tad bolji od Mustafića. Vrijeme će reći da li je katastrofalna greška ali mislim da trebamo vjerovat struci.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 avg 2020, 09:36

Zbog Akademije, dobro je da imamo sto je vise moguce igraca sirom Evrope, po mogucnosti da se dokazu u klubovima...

Dugorocno, jako dobro radimo svoj posao.
Ukoliko ne moze igrati kod nas, bolje da ide tamo gdje ce igrati. Mlad je, a opet nam moze donijeti dobre pare ubuducnosti ukoliko dodje do vrhunskog nivoa.

Jos uvijek ima kod nas ona seljacka , plati pa cemo ti dovesti igraca/sina na probu u akademiju, pa sta bude... Al dobro, nista nije perfektno i ne treba biti...

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 06 avg 2020, 09:38

Nismo realni nikako, a za takvo stanje kriv je i nas mentalitet, kao i cinjenica da smo razmazeni dolaskom TSS i najavom mega pojacanja, iako ista nisu potekla direktno iz kluba.

Od prvog dana prizivam Fanima i eventualnog napadaca tipa Bagarica. Ne bi bilo lose vratiti Nikolica, naravno ukoliko bi ga se Olympiacos odrekao.

Imamo dobar tim, borit cemo se za titulu sa Zrinjskim i Zeljeznicarom. Ne treba ocekivati dominaciju i prednosti od 10+ bodova i sl.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 avg 2020, 09:55

ajdohordas je napisao/la:
06 avg 2020, 01:14
Osttribine je napisao/la:
05 avg 2020, 22:47

I sta ovo bi kao trebalo biti smijesno, mozda jeste vama u srednjoj skoli, ovde na forumu se doslovce pisala i plata koju je kao Fatos trazio, zbog cega nas odbio, uslovi ovo ono, a nista istina nije bila, dodaj tome i ove portale koji su mu bilesi i suprugu poceli reklamirati :D
Kome "nama u srednjoj školi" ? Ne znam šta si pokušao sa tim da kažeš ali nije ni bitno hajde.
Vas deset se javilo sa pričom da ste znali unaprijed kako neće potpisat, i to javili ste se kad je zvanično sve propalo.
Nit sam vjerovao ovim sto su platu spominjali, nit uzimam zdravo za gotovo postove svih vas koji pišete da ste znali.
Čak štaviše ja i nisam bio nešto za dovodjenje tog Fatosa jer sam misljenja da se za manje ili isto para moze dovesti igrac istog kvaliteta samo mladji.
Ako te bas interesuje procitaj kada sam vec napisao da od Fatosa nema nista, a ne da sam se javio kada je zvanicno sve propalo, jednostavno nismo bili uopste u nekim ozbiljnim pregovorima, dok se ovde pisalo tj pojedinci, kao da su sa njim za stolom sjedili i culi detalje.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 avg 2020, 10:01

Napapijri je napisao/la:
06 avg 2020, 09:38
Nismo realni nikako, a za takvo stanje kriv je i nas mentalitet, kao i cinjenica da smo razmazeni dolaskom TSS i najavom mega pojacanja, iako ista nisu potekla direktno iz kluba.

Od prvog dana prizivam Fanima i eventualnog napadaca tipa Bagarica. Ne bi bilo lose vratiti Nikolica, naravno ukoliko bi ga se Olympiacos odrekao.

Imamo dobar tim, borit cemo se za titulu sa Zrinjskim i Zeljeznicarom. Ne treba ocekivati dominaciju i prednosti od 10+ bodova i sl.
Slažem se za Bagarića, bio bi savim pristojno i korektno pojačanje, pisao sam za njega ovdje, međutim stručnjaci sa foruma su rekli da on nije naš nivo, da mi ganjamo nešto puno jače, kapitalca nekog i da čekamo da se lige u Evropi završe, pa da ga dovedemo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 06 avg 2020, 10:02

Zin'o pitaru šupak k'o fočaku kad vidi dvije marke. Yebo majku imam feeling da bi se popljuvao i Đurić kad bismo ga spomenuli. Kae kakav on, jedva u Seriji B igra, daj nam Lukakua u napad. Stvarno smo bolestan narod jbt.

@Historicar Krupa u ligi, protiv koje je Oremuš pokidao, nije nikakvo mjerilo, dok prijateljske utakmice protiv niželigaša jesu mjerilo? :rol: Da li je ikom naumpalo da smo pripreme odigrali pod kočnicom, da nam se ne bi desilo što se desilo Dudiću, da pred start sezone ostanemo bez nekog top igrača? Pričao sam nedavno sa momkom iz prve postave Goražda, igrao protiv nas, kaže da nam igrači na 30% igraju, bukvalno. Usporedbe radi, kao da dođeš s Ferrarijem na Aneks i "na crtu" ti po onim zakrpama izađe lokalni mangup sa Golf IV. I šta ako te pobijedi, je l' znači da ti je Ferrari smeće? U ligi ćemo svima pokazat ko smo i šta smo, polahko. Zadnji vezni, pored spremnog Oremuša i Đokanovića, bio bi gomilanje igrača na toj poziciji. Ne igramo kao Murinjo s tri zadnja vezna jbt.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 avg 2020, 10:21

Oremuš Sušić
Tatar Rahmanović Fanimo
Ahmetović

Kako bi volio vidjeti ovaj sastav makar 30ak minuta protiv Mladosti. :pray:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 06 avg 2020, 10:22

Eo baš sad slučajno naletih da će se u sedmici kad se igra 1. pretkolo LP igrat neka teniska juniorska prvenstva u BIH. Znači nema još ukidanja sportskih događaja u BIH
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 06 avg 2020, 10:22

ado-hz je napisao/la:

Nemoj tako sad ce uletiti onaj neki da te napadne,,sto je pisao ovdje kako je u srbiji 90 % gospoda sve,,vole bosnu i slicno 🙃 a ovi u pazaru nacionalisti, vehabije i tako dalje..

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 06 avg 2020, 10:24

BordoSarajevo je napisao/la:
06 avg 2020, 10:21
Oremuš Sušić
Tatar Rahmanović Fanimo
Ahmetović

Kako bi volio vidjeti ovaj sastav makar 30ak minuta protiv Mladosti. :pray:
djokanovic- susic 😉

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 avg 2020, 10:27

Kome nedostaje NEBOJSA NESO GAVRIC ?

Tzv. Duga Lopta.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 avg 2020, 10:33

Zundo je napisao/la:
06 avg 2020, 10:22
Eo baš sad slučajno naletih da će se u sedmici kad se igra 1. pretkolo LP igrat neka teniska juniorska prvenstva u BIH. Znači nema još ukidanja sportskih događaja u BIH
Pa nece biti ukidanja sportskih dogadja, nama problem moze biti samo ako protivnicka ekipa ne moze uci u nasu državu jer recimo prema njima postoji(tj državi iz koje dolaze)zabrana ulaska, a i obratno moze nam biti prednost ,pitanje je sad samo gdje mi sve ne možemo ici, koje države su nam uvele zabranu i ko moze sve uci Bosnu, tj da li postoji zabrana za odredjene zemlje

Ps. Sad sam onaj clanak procitao ponovo, ako bi nakon zrijeba ta neka drzava uvela restrikcije prema našoj državi mi kao gosti bi automatski prosli, ili obratno ako nakon zrijeba nasi uvedu restrikcije prema drzavi iz koje nam dolazi protivnik onda smo ga mi popusili, no ako te restrikcije postoje od prije ( to je ono sto sam ja gore pitao) onda domaćin mora naci neutralni teren za odigravanje utakmice
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 06 avg 2020, 10:37, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kontra, mnon46 i 41 gost.