FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hamsik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hamsik » 06 avg 2020, 10:34

Samozdravlje je napisao/la:
06 avg 2020, 10:27
Kome nedostaje NEBOJSA NESO GAVRIC ?

Tzv. Duga Lopta.
Nikom krampa...Hvala Bogu pa je otišao
Ako vama on valja e onda je ovaj svijet otišao u k...
FKS

crnehorde
Kontakt:

Post Postao/la crnehorde » 06 avg 2020, 10:39

skoroalen je napisao/la:
06 avg 2020, 10:02
Zin'o pitaru šupak k'o fočaku kad vidi dvije marke. Yebo majku imam feeling da bi se popljuvao i Đurić kad bismo ga spomenuli. Kae kakav on, jedva u Seriji B igra, daj nam Lukakua u napad. Stvarno smo bolestan narod jbt.

@Historicar Krupa u ligi, protiv koje je Oremuš pokidao, nije nikakvo mjerilo, dok prijateljske utakmice protiv niželigaša jesu mjerilo? :rol: Da li je ikom naumpalo da smo pripreme odigrali pod kočnicom, da nam se ne bi desilo što se desilo Dudiću, da pred start sezone ostanemo bez nekog top igrača? Pričao sam nedavno sa momkom iz prve postave Goražda, igrao protiv nas, kaže da nam igrači na 30% igraju, bukvalno. Usporedbe radi, kao da dođeš s Ferrarijem na Aneks i "na crtu" ti po onim zakrpama izađe lokalni mangup sa Golf IV. I šta ako te pobijedi, je l' znači da ti je Ferrari smeće? U ligi ćemo svima pokazat ko smo i šta smo, polahko. Zadnji vezni, pored spremnog Oremuša i Đokanovića, bio bi gomilanje igrača na toj poziciji. Ne igramo kao Murinjo s tri zadnja vezna jbt.

Ma da smo doveli Cirjaka i Galica ovaj bi svrsavao .... :historicar:
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 06 avg 2020, 10:42

BordoSarajevo je napisao/la:
06 avg 2020, 10:21
Oremuš Sušić
Tatar Rahmanović Fanimo
Ahmetović

Kako bi volio vidjeti ovaj sastav makar 30ak minuta protiv Mladosti. :pray:
Na ovo dodaj bekovski par Pidro - Hebibović i stoperski par Miličević - Serbecic i mislim da je to najjača ekipa. Doduše previse ofanzivna ali za zatvorenije ekipe mjera.
Sad kad razmisljas o pojačanjima teško je ovo nadogradit u našim mogućnostima. Mogla bi neka klasa istjerat Hebiba i Ahmetovica ali ta dva igrača su ključ za hemiju.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 06 avg 2020, 10:48

THEC je napisao/la:
06 avg 2020, 10:33
Zundo je napisao/la:
06 avg 2020, 10:22
Eo baš sad slučajno naletih da će se u sedmici kad se igra 1. pretkolo LP igrat neka teniska juniorska prvenstva u BIH. Znači nema još ukidanja sportskih događaja u BIH
Pa nece biti ukidanja sportskih dogadja, nama problem moze biti samo ako protivnicka ekipa ne moze uci u nasu državu jer recimo prema njima postoji(tj državi iz koje dolaze)zabrana ulaska, a i obratno moze nam biti prednost ,pitanje je sad samo gdje mi sve ne možemo ici, koje države su nam uvele zabranu i ko moze sve uci Bosnu, tj da li postoji zabrana za odredjene zemlje

Ps. Sad sam onaj clanak procitao ponovo, ako bi nakon zrijeba ta neka drzava uvela restrikcije prema našoj državi mi kao gosti bi automatski prosli, ili obratno ako nakon zrijeba nasi uvedu restrikcije prema drzavi iz koje nam dolazi protivnik onda smo ga mi popusili, no ako te restrikcije postoje od prije ( to je ono sto sam ja gore pitao) onda domaćin mora naci neutralni teren za odigravanje utakmice
A ima li igdje kakav spisak koja drzava ima restrikcije prema BIH i prema kojim drzavama BIH ima restrikcije?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 avg 2020, 10:50

THEC je napisao/la:
06 avg 2020, 10:33
Zundo je napisao/la:
06 avg 2020, 10:22
Eo baš sad slučajno naletih da će se u sedmici kad se igra 1. pretkolo LP igrat neka teniska juniorska prvenstva u BIH. Znači nema još ukidanja sportskih događaja u BIH
Pa nece biti ukidanja sportskih dogadja, nama problem moze biti samo ako protivnicka ekipa ne moze uci u nasu državu jer recimo prema njima postoji(tj državi iz koje dolaze)zabrana ulaska, a i obratno moze nam biti prednost ,pitanje je sad samo gdje mi sve ne možemo ici, koje države su nam uvele zabranu i ko moze sve uci Bosnu, tj da li postoji zabrana za odredjene zemlje

Ps. Sad sam onaj clanak procitao ponovo, ako bi nakon zrijeba ta neka drzava uvela restrikcije prema našoj državi mi kao gosti bi automatski prosli, ili obratno ako nakon zrijeba nasi uvedu restrikcije prema drzavi iz koje nam dolazi protivnik onda smo ga mi popusili, no ako te restrikcije postoje od prije ( to je ono sto sam ja gore pitao) onda domaćin mora naci neutralni teren za odigravanje utakmice
Zanima me, mogu li naši državljani uci u Švedsku i Bjelorusiju ?

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 06 avg 2020, 10:57

Sto se tice Svedske, kolega mi je prije mozda sedmicu pricao da mu je rodjak neki mislim bio ovdje na godisnjem ali nije ga iskoristio citavog nego je otišao nazad jer se boji da ne bi u uveli zabranu tako da ako se nije sta promijenilo u zadnjih 10ak dana u Svedsku mozemo kao i oni ovamo, za ostale zemlje pojma nemam, mislim problem moze biti i eventualno traženje karantena od 14 dana, ne mora nužno postojati zabrana, jer u nedjelju je izvlacenje a 10ak dana poslije se igra
Pyro is not a crime !

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 avg 2020, 10:59

Oleooo leoo Partizan je selo, Šefkija je bolji od Sume.... :opaopa: :mrgreen:

Kurdića su zavoljeli kao da je sto godina kod njih, a Resić je već dobio i pjesmu :mrgreen:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 avg 2020, 11:16

haris004 je napisao/la:
06 avg 2020, 10:42
BordoSarajevo je napisao/la:
06 avg 2020, 10:21
Oremuš Sušić
Tatar Rahmanović Fanimo
Ahmetović

Kako bi volio vidjeti ovaj sastav makar 30ak minuta protiv Mladosti. :pray:
Na ovo dodaj bekovski par Pidro - Hebibović i stoperski par Miličević - Serbecic i mislim da je to najjača ekipa. Doduše previse ofanzivna ali za zatvorenije ekipe mjera.
Sad kad razmisljas o pojačanjima teško je ovo nadogradit u našim mogućnostima. Mogla bi neka klasa istjerat Hebiba i Ahmetovica ali ta dva igrača su ključ za hemiju.
Gledajuci takticki i kako pokriva teren, hodzic je duplo bolji kao bek od hebibovica... Nadam se da ce tako i ostati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 06 avg 2020, 11:20

A ima li igdje kakav spisak koja drzava ima restrikcije prema BIH i prema kojim drzavama BIH ima restrikcije?
[/quote]

To svaka zemlja za sebe pravi spisak,koga oni smatraju da treba na crnu listu tako i urade,,e sad kakva je situcija kod nas rijetke su zemlje koje nam nisu stavile zabrane.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 avg 2020, 11:33

Ma moći ćemo ići bilo gdje a i nama će moći doći bilo ko, u to nema dileme.
Mi trebamo samo "izolovat" igrače u ovom periodu pred evropu i zabraniti im izlaske u masu bar sljedećih par sedmica kako bi izbjegli ono najgore jer lahko se zaraziti pogotovo sad kad je najviše slučajeva. Vjerujem da su ozbiljno tome pristupili u klubu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 06 avg 2020, 11:40

slika
Kurdija doktore !
12. igrač kluba iz Titove 38b

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 avg 2020, 11:42

Tomić u Admiri a Kozulj u Gaziantepu. Završene i te priče. :D
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 avg 2020, 11:55

Cuj ne smiju se pisat licne zelje i misljena za klub, pa na forumu smo Bog vam pomogo. Gdje cemo ako necemo ovdje jebbbemu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 06 avg 2020, 11:55

Kurdić je dečko koji je uvijek posjedovao kvalitet.Nije neko ko se eksponirao čak šta više i previše je miran na terenu što mu je možda i bila mana.
Što se tiće kafakteristika ja sam siguran da nema fudbalski inteligentnijeg stopera u ekipi.Mujakiću upravo nedostaje njegova mirnoća na lopti i to čitanje igre da bi ostao u Belgiji i napravio dalji napredak.Numanu će odlično doći ova pozajmica a nadam se da će otvoriti oči mnogima.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 avg 2020, 11:58

michplatini je napisao/la:
06 avg 2020, 11:55
Kurdić je dečko koji je uvijek posjedovao kvalitet.Nije neko ko se eksponirao čak šta više i previše je miran na terenu što mu je možda i bila mana.
Što se tiće kafakteristika ja sam siguran da nema fudbalski inteligentnijeg stopera u ekipi.Mujakiću upravo nedostaje njegova mirnoća na lopti i to čitanje igre da bi ostao u Belgiji i napravio dalji napredak.Numanu će odlično doći ova pozajmica a nadam se da će otvoriti oči mnogima.
Jes al cim je sobio crveni u sirokom slijedilo je hladjenje i kako je ovo ili ono. Ja vi sve igrace sa 18 i 19 max 20 slao na posudbe...osim ekstra talenata tipa djokanovc gdje jasno vidis da moze igrati. Odigraj sezonu dvije i vrati se, dobijes sezonu da se dokazes mozes ili ne.
Steta je da presjede najbolje godine za adaptaciju. 17 18 19 20....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 06 avg 2020, 12:00

Ne znam je li neko gledao ovo? Kakav pas ima i pregled igre a igrača čeka ne srlja na loptu ko ovan.I ja ga vidim iduće sezone sa Beskom u prvoj
12. igrač kluba iz Titove 38b

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 avg 2020, 12:02

Ono sto je kod nas igro uvijek je bilo korektno, ne mozes rec Nesta, al nije imo gresaka, obavio je poso nista losije od ostalih. Saad ako se pokaze u NP imat cemo stvarno dobro popunjenu poziciju za buducnost, te bi se mogli svim silama okrenut da otkupimo Besima
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 06 avg 2020, 12:04

Polako ljudi tek je dvije utakmice odigrao. Ima potencijala ali ne treba Maldinija pravit od njega. Ako bude pametan, sutio i radio na sebi, kvalitet ce sigurno isplivat na vidjelo. Za sad je na dobrom putu, samo da nastavi. :clap:

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 06 avg 2020, 12:05

Kurdić, duplo bolja verzija Zukića

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 06 avg 2020, 12:05

Pantelija je napisao/la:
06 avg 2020, 11:58
michplatini je napisao/la:
06 avg 2020, 11:55
Jes al cim je sobio crveni u sirokom slijedilo je hladjenje i kako je ovo ili ono. Ja vi sve igrace sa 18 i 19 max 20 slao na posudbe...osim ekstra talenata tipa djokanovc gdje jasno vidis da moze igrati. Odigraj sezonu dvije i vrati se, dobijes sezonu da se dokazes mozes ili ne.
Steta je da presjede najbolje godine za adaptaciju. 17 18 19 20....
Potpuno se slažem sa tobom,nekada su igrači i postajali kad se kale i sazrijevaju kroz igru u manjoj sredini.
Ja za Đokanovića to pričam od pocetka al i to mnogi ne vide.I on će imati još varijacija ali to je ocigledan potencijal koji se mora istrpiti a ne gušiti.
Isto tako,Pidro je sazreo za onu jednu sezonu pozajmice i odmah je donjeo kvalitet.Ja sam mišljenje da je i za Salčina bolje bilo da se kalio na polušpicu i dizao kvalitet nego ovo na lijevom beku(mislim da nikad neće biti top nivo) .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”