Nikom krampa...Hvala Bogu pa je otišaoSamozdravlje je napisao/la: ↑06 avg 2020, 10:27Kome nedostaje NEBOJSA NESO GAVRIC ?
Tzv. Duga Lopta.
Ako vama on valja e onda je ovaj svijet otišao u k...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nikom krampa...Hvala Bogu pa je otišaoSamozdravlje je napisao/la: ↑06 avg 2020, 10:27Kome nedostaje NEBOJSA NESO GAVRIC ?
Tzv. Duga Lopta.
skoroalen je napisao/la: ↑06 avg 2020, 10:02Zin'o pitaru šupak k'o fočaku kad vidi dvije marke. Yebo majku imam feeling da bi se popljuvao i Đurić kad bismo ga spomenuli. Kae kakav on, jedva u Seriji B igra, daj nam Lukakua u napad. Stvarno smo bolestan narod jbt.
@Historicar Krupa u ligi, protiv koje je Oremuš pokidao, nije nikakvo mjerilo, dok prijateljske utakmice protiv niželigaša jesu mjerilo?Da li je ikom naumpalo da smo pripreme odigrali pod kočnicom, da nam se ne bi desilo što se desilo Dudiću, da pred start sezone ostanemo bez nekog top igrača? Pričao sam nedavno sa momkom iz prve postave Goražda, igrao protiv nas, kaže da nam igrači na 30% igraju, bukvalno. Usporedbe radi, kao da dođeš s Ferrarijem na Aneks i "na crtu" ti po onim zakrpama izađe lokalni mangup sa Golf IV. I šta ako te pobijedi, je l' znači da ti je Ferrari smeće? U ligi ćemo svima pokazat ko smo i šta smo, polahko. Zadnji vezni, pored spremnog Oremuša i Đokanovića, bio bi gomilanje igrača na toj poziciji. Ne igramo kao Murinjo s tri zadnja vezna jbt.
Na ovo dodaj bekovski par Pidro - Hebibović i stoperski par Miličević - Serbecic i mislim da je to najjača ekipa. Doduše previse ofanzivna ali za zatvorenije ekipe mjera.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 10:21Oremuš Sušić
Tatar Rahmanović Fanimo
Ahmetović
Kako bi volio vidjeti ovaj sastav makar 30ak minuta protiv Mladosti.![]()
A ima li igdje kakav spisak koja drzava ima restrikcije prema BIH i prema kojim drzavama BIH ima restrikcije?THEC je napisao/la: ↑06 avg 2020, 10:33Pa nece biti ukidanja sportskih dogadja, nama problem moze biti samo ako protivnicka ekipa ne moze uci u nasu državu jer recimo prema njima postoji(tj državi iz koje dolaze)zabrana ulaska, a i obratno moze nam biti prednost ,pitanje je sad samo gdje mi sve ne možemo ici, koje države su nam uvele zabranu i ko moze sve uci Bosnu, tj da li postoji zabrana za odredjene zemlje
Ps. Sad sam onaj clanak procitao ponovo, ako bi nakon zrijeba ta neka drzava uvela restrikcije prema našoj državi mi kao gosti bi automatski prosli, ili obratno ako nakon zrijeba nasi uvedu restrikcije prema drzavi iz koje nam dolazi protivnik onda smo ga mi popusili, no ako te restrikcije postoje od prije ( to je ono sto sam ja gore pitao) onda domaćin mora naci neutralni teren za odigravanje utakmice
Zanima me, mogu li naši državljani uci u Švedsku i Bjelorusiju ?THEC je napisao/la: ↑06 avg 2020, 10:33Pa nece biti ukidanja sportskih dogadja, nama problem moze biti samo ako protivnicka ekipa ne moze uci u nasu državu jer recimo prema njima postoji(tj državi iz koje dolaze)zabrana ulaska, a i obratno moze nam biti prednost ,pitanje je sad samo gdje mi sve ne možemo ici, koje države su nam uvele zabranu i ko moze sve uci Bosnu, tj da li postoji zabrana za odredjene zemlje
Ps. Sad sam onaj clanak procitao ponovo, ako bi nakon zrijeba ta neka drzava uvela restrikcije prema našoj državi mi kao gosti bi automatski prosli, ili obratno ako nakon zrijeba nasi uvedu restrikcije prema drzavi iz koje nam dolazi protivnik onda smo ga mi popusili, no ako te restrikcije postoje od prije ( to je ono sto sam ja gore pitao) onda domaćin mora naci neutralni teren za odigravanje utakmice
Gledajuci takticki i kako pokriva teren, hodzic je duplo bolji kao bek od hebibovica... Nadam se da ce tako i ostatiharis004 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 10:42Na ovo dodaj bekovski par Pidro - Hebibović i stoperski par Miličević - Serbecic i mislim da je to najjača ekipa. Doduše previse ofanzivna ali za zatvorenije ekipe mjera.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 10:21Oremuš Sušić
Tatar Rahmanović Fanimo
Ahmetović
Kako bi volio vidjeti ovaj sastav makar 30ak minuta protiv Mladosti.![]()
Sad kad razmisljas o pojačanjima teško je ovo nadogradit u našim mogućnostima. Mogla bi neka klasa istjerat Hebiba i Ahmetovica ali ta dva igrača su ključ za hemiju.
Jes al cim je sobio crveni u sirokom slijedilo je hladjenje i kako je ovo ili ono. Ja vi sve igrace sa 18 i 19 max 20 slao na posudbe...osim ekstra talenata tipa djokanovc gdje jasno vidis da moze igrati. Odigraj sezonu dvije i vrati se, dobijes sezonu da se dokazes mozes ili ne.michplatini je napisao/la: ↑06 avg 2020, 11:55Kurdić je dečko koji je uvijek posjedovao kvalitet.Nije neko ko se eksponirao čak šta više i previše je miran na terenu što mu je možda i bila mana.
Što se tiće kafakteristika ja sam siguran da nema fudbalski inteligentnijeg stopera u ekipi.Mujakiću upravo nedostaje njegova mirnoća na lopti i to čitanje igre da bi ostao u Belgiji i napravio dalji napredak.Numanu će odlično doći ova pozajmica a nadam se da će otvoriti oči mnogima.
Potpuno se slažem sa tobom,nekada su igrači i postajali kad se kale i sazrijevaju kroz igru u manjoj sredini.Pantelija je napisao/la: ↑06 avg 2020, 11:58Jes al cim je sobio crveni u sirokom slijedilo je hladjenje i kako je ovo ili ono. Ja vi sve igrace sa 18 i 19 max 20 slao na posudbe...osim ekstra talenata tipa djokanovc gdje jasno vidis da moze igrati. Odigraj sezonu dvije i vrati se, dobijes sezonu da se dokazes mozes ili ne.michplatini je napisao/la: ↑06 avg 2020, 11:55Kurdić je dečko koji je uvijek posjedovao kvalitet.Nije neko ko se eksponirao čak šta više i previše je miran na terenu što mu je možda i bila mana.
Što se tiće kafakteristika ja sam siguran da nema fudbalski inteligentnijeg stopera u ekipi.Mujakiću upravo nedostaje njegova mirnoća na lopti i to čitanje igre da bi ostao u Belgiji i napravio dalji napredak.Numanu će odlično doći ova pozajmica a nadam se da će otvoriti oči mnogima.
Steta je da presjede najbolje godine za adaptaciju. 17 18 19 20....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ado-hz, adoado, ajdohordas, Amidzaa, ANamelessGhoul, aqarius, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, bordobijeli, bosnas_, Google Adsense [Bot], HyperOS, insimadop, J1897, James1987, johntravolta123, kanarinac, Kockoglavi, Lecler, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, mire971, misstianopenaldo, MojaMalenkost, MokraKifla, NazorUso, Oerde, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, Sinfoc1986, spezial, stokastoka23, strahmeipomisliti, Tarapi, USB, vedinjo98, Venom, Vrhbosnian, WeekendOffender, zagorski i 351 gost.