Reci to Enveru Šiljku.VolimTz je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:47Šta je to ?
Slabo koga su Švabe dirale, najviše krvi je palo u plemenskim borbama ovdašnje stoke. Jedina greška Rajha za mene je što Bosni nisu dali autonomiju, iako su je Bošnjaci tražili. Švabe su bili jedini okupator koji nije dirao Bošnjake, od 1463. do danas.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajev ... /200806056
SDA obilježava i slavi vjerovatno najveću sramotu i vjerovatno najveći slučaj korupcije unutar ARBiH. Uvijek im je bilo i ostalo bitno samo Sarajevo. Da se opet zarati, dali bi čitavu Federaciju samo da Sarajevo ostane njihovo.
SDA obilježava i slavi vjerovatno najveću sramotu i vjerovatno najveći slučaj korupcije unutar ARBiH. Uvijek im je bilo i ostalo bitno samo Sarajevo. Da se opet zarati, dali bi čitavu Federaciju samo da Sarajevo ostane njihovo.
- PovratakKralja
- Kontakt:
Joj dode mi sad djevojka iz eroneta da nudi pretplatu. Znaci ne mozeš se kotarisati nema hljeba. Brat bratu, 10 minuta sam je odbijao i ništa. Na kraju kad ne znam više kako da odbijem, kažem da necu da uzimam eronet iz drugih razloga i da hocu da jacam bh privredu
Kaze ona pa i eronet je Bosna iz Mostara. Reko jest al iz zapadnog
Progovori još dvije tri i kaze necu da raspravljam i ode ko popišana.

„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- PovratakKralja
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
Jesil to opet imao proljev u usta ?Husika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:45Dat cu vam angdotu iz Visokog prije nekih, lupam 5-6-7 god ne sjecam se tacno!
Gostuje Olja Karleusa u jednom objektu, kad vidi cuda pojavljuje se Naser u objekat kod lokalnih krimosa da mu budu domacini na koncertu gdje nastupa doticna...Da opisujem zasto se pojavio nema potrebe, mozete i sami prepostaviti...
Pojavio se sa nekim kao tjelohraniteljem, kako se sjecam onako nesto izmedju nabildanog i debelog lika(tipicni primjerak furaća)!
Govorim ono sta sam vidio!PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:03Jesil to opet imao proljev u usta ?Husika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:45Dat cu vam angdotu iz Visokog prije nekih, lupam 5-6-7 god ne sjecam se tacno!
Gostuje Olja Karleusa u jednom objektu, kad vidi cuda pojavljuje se Naser u objekat kod lokalnih krimosa da mu budu domacini na koncertu gdje nastupa doticna...Da opisujem zasto se pojavio nema potrebe, mozete i sami prepostaviti...
Pojavio se sa nekim kao tjelohraniteljem, kako se sjecam onako nesto izmedju nabildanog i debelog lika(tipicni primjerak furaća)!
I dalje cu se smijati tvojim dobrim forama...Zanemaricu ovo sto si napisao, znam da si izrevoltiran jer su te napali kao vukovi u coporu!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- JarnoTrulli
Anegdota je vrsta književnosti koji se temelji na izvanrednom događaju obično iz života neke osobe. U svakodnevnom jeziku anegdota se odnosi na priču (uglavnom usmenu) koja opisuje čudan, neobičan ili smiješan događaj.
Naser u kaficu sa krimosima i pjevaljkama:
a) cudno
b) neobicno
c) smijesno
d) nista od navedenog
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ja Nasera viđam dole na Barama, vjerovatno dole živi negdje.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Posvađaše se Visočki Dr.House i Glogovski Pablo Escobar
Nullius in verba
Ima kafanica fina dole, on i Asim Sarajlić redovni posjetitelji.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:09Ja Nasera viđam dole na Barama, vjerovatno dole živi negdje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- PovratakKralja
- Kontakt:
Iskreno da ti kažem, boli me neka stvar hoce li se neko smijati ili ne. Jel treba da ti se cmarim da bi dobio tvoju potporu ? Vidio sam i ja nlo na nebu.
-
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:12Ima kafanica fina dole, on i Asim Sarajlić redovni posjetitelji.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:09Ja Nasera viđam dole na Barama, vjerovatno dole živi negdje.
Đulagin dvor ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa ovakvim si se forama istim smijao, šta je to sadHusika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:07Govorim ono sta sam vidio!PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:03Jesil to opet imao proljev u usta ?Husika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:45Dat cu vam angdotu iz Visokog prije nekih, lupam 5-6-7 god ne sjecam se tacno!
I dalje cu se smijati tvojim dobrim forama...Zanemaricu ovo sto si napisao, znam da si izrevoltiran jer su te napali kao vukovi u coporu!

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da preko puta robota - mercator sta je vec. I ja sam jedno vrijeme redovan bio hehehe.Osim13 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:12Ima kafanica fina dole, on i Asim Sarajlić redovni posjetitelji.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:09Ja Nasera viđam dole na Barama, vjerovatno dole živi negdje.
⚜️~⚜️~⚜️
- PovratakKralja
- Kontakt:
Naser živi na Poljinama.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:09Ja Nasera viđam dole na Barama, vjerovatno dole živi negdje.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
@Husika ti iz Visoko ili si iz Zenice?
⚜️~⚜️~⚜️
Husika 800 gr sirovog mesa iz Poljske prodaje ko kilu suhog. Pogađaj oklen je.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.