Osim13 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:12Ima kafanica fina dole, on i Asim Sarajlić redovni posjetitelji.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:09Ja Nasera viđam dole na Barama, vjerovatno dole živi negdje.
Đulagin dvor ?
Moderator/ica: insider
Osim13 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:12Ima kafanica fina dole, on i Asim Sarajlić redovni posjetitelji.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:09Ja Nasera viđam dole na Barama, vjerovatno dole živi negdje.
Pa ovakvim si se forama istim smijao, šta je to sadHusika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:07Govorim ono sta sam vidio!PovratakKralja je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:03Jesil to opet imao proljev u usta ?Husika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 13:45Dat cu vam angdotu iz Visokog prije nekih, lupam 5-6-7 god ne sjecam se tacno!
Gostuje Olja Karleusa u jednom objektu, kad vidi cuda pojavljuje se Naser u objekat kod lokalnih krimosa da mu budu domacini na koncertu gdje nastupa doticna...Da opisujem zasto se pojavio nema potrebe, mozete i sami prepostaviti...
Pojavio se sa nekim kao tjelohraniteljem, kako se sjecam onako nesto izmedju nabildanog i debelog lika(tipicni primjerak furaća)!
I dalje cu se smijati tvojim dobrim forama...Zanemaricu ovo sto si napisao, znam da si izrevoltiran jer su te napali kao vukovi u coporu!
Da preko puta robota - mercator sta je vec. I ja sam jedno vrijeme redovan bio hehehe.Osim13 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:12Ima kafanica fina dole, on i Asim Sarajlić redovni posjetitelji.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:09Ja Nasera viđam dole na Barama, vjerovatno dole živi negdje.
Naser živi na Poljinama.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:09Ja Nasera viđam dole na Barama, vjerovatno dole živi negdje.
@Husika ti iz Visoko ili si iz Zenice?
Husika 800 gr sirovog mesa iz Poljske prodaje ko kilu suhog. Pogađaj oklen je.
Znam da si nervozan zbog odgode parade u Sarajevu, necu ti pristajat na muku.
Dvije osobe koje imaju najviše šanse za kandidaturu za načelnika Starog Grada ispred SDA su Amor Mašović, dugogodišnji kadar stranke i bivši zastupnik u Skupštini KS te Elvir Švrakić, vlasnik televizije Hayat.
Jel ti u rodu taj sirovi ?Heller je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:21Husika 800 gr sirovog mesa iz Poljske prodaje ko kilu suhog. Pogađaj oklen je.
Pa vidis da sam Helleru prodao Soja Pljeskavice pod prave
Sad imaš jednake šanse kao i ja da ga pokupiš. Identične psovke i razlozi.
Pratiš li Bosnu Visoko fudbal ?Husika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 14:28Pa vidis da sam Helleru prodao Soja Pljeskavice pod prave![]()
Visoko, a ako sta zajebem bicu iz Zenice![]()
Ti si psovao sve i pisao da mi je majka kur.va idiote maloumni. Imam sliku i poslati cu adminu. Gdje je moja psovka takva ?
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 3 gosta.