Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
legenda reala je napisao/la: ↑22 feb 2011, 20:09
ma samo gledajte na život sa realne strane ,i ne sikirajte se i sve će biti u redu ,psiha je najbitnija , a hvala bogu psihički sam ne jak nego prejak (debele živce imam , i nisam sikirljiv)
Nullius in verba
Jel ovo husika idiot tvrdi da je atomska bacena?
Daj nastavakHeller je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:46legenda reala je napisao/la: ↑22 feb 2011, 20:09
ma samo gledajte na život sa realne strane ,i ne sikirajte se i sve će biti u redu ,psiha je najbitnija , a hvala bogu psihički sam ne jak nego prejak (debele živce imam , i nisam sikirljiv)
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jest hebo vas vise Husika u guzicu

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
zhahahahaha
-
- Kontakt:
Viki i Anđa povedite Husiku i Helča ka kanti godine
dvanaest mozgova i jedan Matan koji ima svega pa i p***e
dvanaest mozgova i jedan Matan koji ima svega pa i p***e
Derdiyok je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:49Daj nastavakHeller je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:46legenda reala je napisao/la: ↑22 feb 2011, 20:09
ever je napisao/la: ↑22 feb 2011, 20:30Tema kladionica
legenda reala je napisao/la:hajde CSKA trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,yebo vam Zlatan Muslimović materlegenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA što ga odigra ,majku mu yebemTema chat nekoliko minuta kasnijelegenda reala je napisao/la:yebem ti CSKA ,yebem ti golmana ,yebem ti Zlatana i **** ,sve vam yebem ,svima što igrate majku vam **** ,dabogda pocrkali
legenda reala je napisao/la:ma samo gledajte na život sa realne strane ,i ne sikirajte se i sve će biti u redu ,psiha je najbitnija , a hvala bogu psihički sam ne jak nego prejak (debele živce imam , i nisam sikirljiv)![]()
![]()
Nije nista zlonamjerno,nego sam samo povukao paralelu..Bas se nasmijah..Legendo,legenda si
![]()
Nullius in verba
- akisarajevo92
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
- PovratakKralja
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kasniš tebra , sinoć ja postavio legendu Edwina Ljubiću Noćas Po-a

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nisam citao prethodne stranice, ja se sokirao kad sam naletio na tu sliku kod jedne djevojke na insta storyu 

Don't believe the hype.
Poprilicno stara slika.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dobro raja, nemamo svi srecu da vidim sve stvari na internetu istog momenta, posebno kad je u pitanju ovakav covjek, mit, legenda.
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ma ubi brat šanu , strašnu kuću prema Bjelašnici napravio ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 22:58Nisam citao prethodne stranice, ja se sokirao kad sam naletio na tu sliku kod jedne djevojke na insta storyu![]()
Prošle godine sjedio sam sa njim za istim stolom , nisam ga skontao ...
Deformisao se lik pravo ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 2 gosta.