Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Taman se nameračim nešto napisati, kad mi izbaci ovo
Tačno me ćejf prođe pisati onda.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nema Imče od jutros nikako već se počinjem brinuti
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
The Imro: An Unexpected Journey
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Čekamo novi account, peti ako se ne varam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 15:24Nema Imče od jutros nikako već se počinjem brinuti

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
najveca briga u srednjoj 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ostade glup bez glupljeg 

Heller je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:57Jes Hemičar iz BG je trebao upozoriti levate u Bejrutu da ne drže amonij nitrat đe stignu.Husika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 17:54![]()
![]()
![]()
Administracija treba prvojeriti duple naloge, definitivno mirise da par osoba imaju 5-6 naloga!
---------------
Dize mi se kosa od ovih strucnjaka koji odmah znaju kako, zasto i zbog cega je doslo do explozije...
Ovo je u rangu onih Ekonomskih analiticara koji odmah sve znaju zbog cega je doslo do neke krize a nikad ne upozorei da do nje ne dodje...
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 18:18Ima li teorija zavjere u koju ti ne vjeruješ bokte
Husika je napisao/la: ↑06 avg 2020, 18:23Ubjedi me da je puklo slucajno!BoixosNois1899 je napisao/la: ↑06 avg 2020, 18:18Ima li teorija zavjere u koju ti ne vjeruješ bokte![]()
Bujrum, izvoli!
"75 godina od nezamislivog užasa atomskih bombi u Hirošimi i Nagasakiju"
"6. augusta 1945. jedna je atomska bomba uništila naš grad. Tada se govorilo da ovdje ništa neće rasti u idućih 75 godina, a ipak Hiroshima se oporavila i postala simbol mira “, rekao je gradonačelnik Kazumi Matsui."
https://bhrt.ba/1197323/obiljezena-75-o ... -hirosimu/
EDIT: Ako ti nije tesko da mi objasnis sta je to Teorija Zavjere, ja to ne znam, pitam kao neko znatizeljan! Hvala!
Ovo iznad verbalno njesra najbolje opisje naziv filma "Kako je poceo rat na mom otoku"
------------------------------------------
MIŠEL AUN
>>Predsjednik Libana: Postoji mogućnost da je uzrok eksplozije u Bejrutu raketa ili bomba!<<
"Mišel Aun je u petak lokalnim medijima rekao da "uzrok još nije utvrđen"
https://****/globus/svijet/586624/pr ... -ili-bomba
Strucnjak iz Beograda odmah tacno zna sta se desilo kao i expertni tim SS.ba ali zato precjednik zemlje u kojoj se desilo jos ne zna

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.