Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Imam ba bolje zovegu nego ta tvoja na avataruMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑07 avg 2020, 12:04Pa kad ih ne mozes sa svojih 150 kila ni dokuciti
Hoces da se sad odem uslikat na vagi al cu se kao i alex@ drzati rukom za nesto da pokaze manje...
Nisam ja uopste debel nego ugodno popunjen
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Husika je te mogu samo cipovat, za pranje guzova se obrati Imci. Momak ima iskustva sa sofersajbama, pa vjerujem da bi se uspio prilagodit. Samo mu dadni dvicu da moze mobilni internet nadopunit.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
A zato je ta relacija, Edip vs Epid ko se svađa taj se voli ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Taman se nameračim nešto napisati, kad mi izbaci ovo
Tačno me ćejf prođe pisati onda.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nema Imče od jutros nikako već se počinjem brinuti
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
The Imro: An Unexpected Journey
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Čekamo novi account, peti ako se ne varam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
bombaysaphire
- Kontakt:
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 15:24Nema Imče od jutros nikako već se počinjem brinuti

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
najveca briga u srednjoj 
Trenutno korisnika/ca: forgempp, VivaLaStella i 2 gosta.