Sramota, pa vi pricajte sta hocete
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Igraci nisu pola godine plate primili, to se najbolje moglo vidjet kad je Veseli uso, kost i koza, kazu da je otiso kod cure da zivi, nema ni za kirije vise 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"A... pehari su tu." i biti će 
Kad će taj utorak **** ga ja
Hajdar
Gasal
Štila
Juričić
Dado
Irfaneeee Fejziću najbolji golmane
Uzeti Borca i mlatnuti Mladost i Slobodu
Kad će taj utorak **** ga ja
Hajdar
Gasal
Štila
Juričić
Dado
Irfaneeee Fejziću najbolji golmane
Uzeti Borca i mlatnuti Mladost i Slobodu
Brko iz druge galaksije!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gdje nam je onaj profesor
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Brkata ubleha
Vrijeme je Amare....
Treba ovo sve rastjerati
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- mohikanac12
- Kontakt:
Dado otreso Geru.
Hladno najbolji zadnji vezni lige, za klasu. Kad se sjetim fOOtbOOl menagera i njihova znanja. Ccc
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Na stranu sva zajebancija oko Veselog, ali ako igras krilo, kriminalno je sebi dopustit da se udebljas. Ali eto.
-
Grbavica786
- Kontakt:
Šeha će u roku 2 god dogurati do repke!
Ne daj Bože za ostatak lige da momci igraju za pare
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- mohikanac12
- Kontakt:
@Ljoze. Danas dok sam tipkao prognozu, slučajno mi se pritisnulo 1-3 a ja kucao 0-2. Jesam stvarno, ne znam šta je problem i što nije prihvatilo.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Hajmo redom:
Fejzic-"Sramota da se dovodi Fejzic, izgleda da se bas nema para, covjek sjedio na klupi u Slobodi
"
Kosoric-" Kakav Kosoric, igro ozbiljan fudbal prije pet godina, nemojte vise povratnika
"
Ikic-"Igrac iz druge Slovenske lige nam je pojacanje??? E moj Zeljo...."
Sehic-" Neozbiljno je ulazit sa Sehicem kao prvim bekom, njemu treba jos jedno 4-5 godina da stasa pa mozda onda...."
Hajdarevic-"Meni je licno drag, nase dijete, ali on nema kvalitet za nas, sramota ako nikog ne dovedemo poslije povrede Boje"
Sadikovic-" Dajte ba, je li moguce da se Sadikovic dovodi, pa on ne moze startna postava biti u mrtvoj Mladosti
"
Alispahic-"Amar je pogubio konce totalno, Alispahic je davno presto sa ozbiljnim fudbalom."
Mujezinovic-"Totalna fula, bacene pare. Yoshida"
Juricic-"Dovodimo igraca iz druge lige koji nije igro godinu dana? E moj kamataru..."
Bekric-" Sramota da se dovodi rumeni, nikakav igrac
, cijepam clansku nakon ovoga"
Fejzic-"Sramota da se dovodi Fejzic, izgleda da se bas nema para, covjek sjedio na klupi u Slobodi
Kosoric-" Kakav Kosoric, igro ozbiljan fudbal prije pet godina, nemojte vise povratnika
Ikic-"Igrac iz druge Slovenske lige nam je pojacanje??? E moj Zeljo...."
Sehic-" Neozbiljno je ulazit sa Sehicem kao prvim bekom, njemu treba jos jedno 4-5 godina da stasa pa mozda onda...."
Hajdarevic-"Meni je licno drag, nase dijete, ali on nema kvalitet za nas, sramota ako nikog ne dovedemo poslije povrede Boje"
Sadikovic-" Dajte ba, je li moguce da se Sadikovic dovodi, pa on ne moze startna postava biti u mrtvoj Mladosti
Alispahic-"Amar je pogubio konce totalno, Alispahic je davno presto sa ozbiljnim fudbalom."
Mujezinovic-"Totalna fula, bacene pare. Yoshida"
Juricic-"Dovodimo igraca iz druge lige koji nije igro godinu dana? E moj kamataru..."
Bekric-" Sramota da se dovodi rumeni, nikakav igrac
- kontrasviju
- Kontakt:
Rutinski.
Imamo ubjedljivo najbolji vezni red u ligi, niko nije ni blizu.
Imamo ubjedljivo najbolji vezni red u ligi, niko nije ni blizu.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 07 avg 2020, 19:20, ukupno mijenjano 2 puta.
1921
Citirajte slobodno insajderaBezideja je napisao/la: ↑07 avg 2020, 10:55Koje to pesimistican da bi se tako predstavilo? Tako nije, niti ce ikad biti. Posebno neko selo i seoski klub.Newgeneration1921 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 09:22Obično zakucamo tekme kad nas omalovažavaju i kad smo koliko toliko pesimistični, pa neka tako bude i danas uz Božiju pomoć, HAJDE ŽELJOOOOO
Danas glat 0:2
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Citava ekipa je odlicna bila pogotovo Juricic treba pohvalit gasala i mujezinovica momak dao u dvije utakmice isto golova nego veseli prosle citave sezone a istu poziciju igraju hahahahahaha
Veseli mora shvatit da je profesionalni fudbaler covjek lici na lolu u kafani a ne na fudbalera u najboljem klubu u bih, stomacina i vjedva hoda bzs
Veseli mora shvatit da je profesionalni fudbaler covjek lici na lolu u kafani a ne na fudbalera u najboljem klubu u bih, stomacina i vjedva hoda bzs
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
- Mahalac1987
- Kontakt:
Stalno citam forum, ali rijetko kad sta pisem, smatrajuci da ovdje ima puno vise ljudi koji imaju puno zrelija razmisljanja i komentare... Nakon danasnje igre, potvrde onog iz prosle utakmice, te obzirom na to da nas Zeljo igra sezonu u kojoj docekuje stogodisnjicu, a mi trenutno nemamo puno nacina za pruzanje podrske, osjecam potrebu da ipak kazem ovo, sto svi zaboravljamo i bacamo za ledja... SRAMOTA ZA SVE NAS JE DA NEMAMO MINIMALNO 10.000 AKTIVNIH CLANSKIH KARTICA I MINIMALNO 1.000 PRODATIH GODISNJIH ULAZNICA!
Zar stvarno ne postoji nacin da mi navijaci pokrenemo neku akciju, barem putem drustvenih mreza, na fazon nominacija i tagovanja, gdje bi barem produzili trajanje clanske, a oni koji su u boljoj financiskoj situaciji potpomogli Klub i sa kupovinom sezonske ulaznice? Da ne bude kako sam jedan od onih koji samo pametuju i piskaraju, sezonsku ulaznicu za istocnu tribinu sam kupio jos prije pocetka sezone...
Zar stvarno ne postoji nacin da mi navijaci pokrenemo neku akciju, barem putem drustvenih mreza, na fazon nominacija i tagovanja, gdje bi barem produzili trajanje clanske, a oni koji su u boljoj financiskoj situaciji potpomogli Klub i sa kupovinom sezonske ulaznice? Da ne bude kako sam jedan od onih koji samo pametuju i piskaraju, sezonsku ulaznicu za istocnu tribinu sam kupio jos prije pocetka sezone...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
- mohikanac12
- Kontakt:
Da malo probam pojasniti za Zeca. Igrat će kada Amar kaže, ne prije. Zato ne razbijajte glave bezveze, što ovo, što ono, to su interne stvari kluba o kojima se ne bi trebalo naglabati na forumu, prije svega jer se ne pitamo ama baš niti jedan promil.
Isto tako i Veseli. Igra kako igra i biće tip top kada Amar kaže, zato predlažem da nađemo novu zayebanciju a Veselog ispoštujemo kao i ove što su sada u formi. Jer sutra će to biti upravo Veseli
Mislim da sam ovo jasno i glasno rekao, ko hoće da shvati.
Isto tako i Veseli. Igra kako igra i biće tip top kada Amar kaže, zato predlažem da nađemo novu zayebanciju a Veselog ispoštujemo kao i ove što su sada u formi. Jer sutra će to biti upravo Veseli
Mislim da sam ovo jasno i glasno rekao, ko hoće da shvati.
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Bravo Zeljo. Saljite Areni proteste , za ovog pitarskog ****.Persona non grata .Bitanga.
Celo najjaci sejle mi...lik metar od njega celo ne moze dodat, al zato s trojicom ledjima kontrolise loptu ko mesi
Svaka cast loCe bori se ko lav
Svaka cast loCe bori se ko lav
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.