FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- PravacPlavo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jedna taktički sjajna utakmica. Amarovska onako. Kretnje veznog reda gdje je često djelovalo da imamo igrača više, kretnje ofanzivne linije gdje su izvlačili maksimum iz jako lošeg terena,koji je bio naš glavni protivnik danas. Manje je kombinatorike više tih nekih dugih lopti bilo, jednostavno na onakvom terenu pas se često skrati , bilo bi više greški. Zadnju liniju ne zelim ni komentarisati, skoro savršeno odrađeno. I naravno sve zasluge Tucetu koji se onako skromno ubaci zadnje minute 

Ima li kakvih izjava sa tekme???
Dajte email od arene da napisemo da nismo zadovoljni komentatorom.
Ako u Srbiji Zvezda i Partizan imaju svoje komentatore, onda i ovdje treba biti takva situacija, a ne da dva deklarirana pitara komentarisu.
Dajte email od arene da napisemo da nismo zadovoljni komentatorom.
Ako u Srbiji Zvezda i Partizan imaju svoje komentatore, onda i ovdje treba biti takva situacija, a ne da dva deklarirana pitara komentarisu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Dajte mail svi da pisemo sto vise nas
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
i
Komentator
Sudija
Prenos Arene
+4 kg na zadnjem vaganju,i manje kondicionih treninga odradio od Zeca.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑ Na stranu sva zajebancija oko Veselog, ali ako igras krilo, kriminalno je sebi dopustit da se udebljas. Ali eto.
Komentator

Sudija

Prenos Arene

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- lijevapolutka
- Kontakt:
Mahalac1987 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 19:16Stalno citam forum, ali rijetko kad sta pisem, smatrajuci da ovdje ima puno vise ljudi koji imaju puno zrelija razmisljanja i komentare... Nakon danasnje igre, potvrde onog iz prosle utakmice, te obzirom na to da nas Zeljo igra sezonu u kojoj docekuje stogodisnjicu, a mi trenutno nemamo puno nacina za pruzanje podrske, osjecam potrebu da ipak kazem ovo, sto svi zaboravljamo i bacamo za ledja... SRAMOTA ZA SVE NAS JE DA NEMAMO MINIMALNO 10.000 AKTIVNIH CLANSKIH KARTICA I MINIMALNO 1.000 PRODATIH GODISNJIH ULAZNICA!
Zar stvarno ne postoji nacin da mi navijaci pokrenemo neku akciju, barem putem drustvenih mreza, na fazon nominacija i tagovanja, gdje bi barem produzili trajanje clanske, a oni koji su u boljoj financiskoj situaciji potpomogli Klub i sa kupovinom sezonske ulaznice? Da ne bude kako sam jedan od onih koji samo pametuju i piskaraju, sezonsku ulaznicu za istocnu tribinu sam kupio jos prije pocetka sezone...
Hoćemo da klub izbaci karte protiv borca
moSa ljoŽe
Ćelo je beton, biće pravi pogodak. Nije to džaba Plavac za pulena uzeo odma bez minute odigrane.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- mohikanac12
- Kontakt:
Poštovani
Ukoliko ne sklonite ono pristrasno pitarsko smeće sa komentatorske pozicije na utakmicama FK Željezničar, ubićemo ga k'o vola u kupusu jer je šup.ak. Hvala, vaš vjerni gledalac koji plaća dodatnih 12 maraka za sve Arene.
Šaljite svi

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Vrhunskimohikanac12 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 19:32
Poštovani
Ukoliko ne sklonite ono pristrasno pitarsko smeće sa komentatorske pozicije na utakmicama FK Željezničar, ubićemo ga k'o vola u kupusu jer je šup.ak. Hvala, vaš vjerni gledalac koji plaća dodatnih 12 maraka za sve Arene.
Šaljite svi![]()

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- mohikanac12
- Kontakt:
Mahalac1987 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 19:16Stalno citam forum, ali rijetko kad sta pisem, smatrajuci da ovdje ima puno vise ljudi koji imaju puno zrelija razmisljanja i komentare... Nakon danasnje igre, potvrde onog iz prosle utakmice, te obzirom na to da nas Zeljo igra sezonu u kojoj docekuje stogodisnjicu, a mi trenutno nemamo puno nacina za pruzanje podrske, osjecam potrebu da ipak kazem ovo, sto svi zaboravljamo i bacamo za ledja... SRAMOTA ZA SVE NAS JE DA NEMAMO MINIMALNO 10.000 AKTIVNIH CLANSKIH KARTICA I MINIMALNO 1.000 PRODATIH GODISNJIH ULAZNICA!
Zar stvarno ne postoji nacin da mi navijaci pokrenemo neku akciju, barem putem drustvenih mreza, na fazon nominacija i tagovanja, gdje bi barem produzili trajanje clanske, a oni koji su u boljoj financiskoj situaciji potpomogli Klub i sa kupovinom sezonske ulaznice? Da ne bude kako sam jedan od onih koji samo pametuju i piskaraju, sezonsku ulaznicu za istocnu tribinu sam kupio jos prije pocetka sezone...

- Mahalac1987
- Kontakt:
Ideja za koju smo vidjeli da ima odziv na onome primjeru na pocetku pandemije. Prvi sam spreman podrzati akciju sa 2-3 kupljene ulaznice...lijevapolutka je napisao/la: ↑07 avg 2020, 19:29Mahalac1987 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 19:16Stalno citam forum, ali rijetko kad sta pisem, smatrajuci da ovdje ima puno vise ljudi koji imaju puno zrelija razmisljanja i komentare... Nakon danasnje igre, potvrde onog iz prosle utakmice, te obzirom na to da nas Zeljo igra sezonu u kojoj docekuje stogodisnjicu, a mi trenutno nemamo puno nacina za pruzanje podrske, osjecam potrebu da ipak kazem ovo, sto svi zaboravljamo i bacamo za ledja... SRAMOTA ZA SVE NAS JE DA NEMAMO MINIMALNO 10.000 AKTIVNIH CLANSKIH KARTICA I MINIMALNO 1.000 PRODATIH GODISNJIH ULAZNICA!
Hoćemo da klub izbaci karte protiv borca
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Takticki masterclass Amara vol.2
Kada bih krenuo hvaliti, ne bi zavrsio do Sabaha. Koncentracija, sprema, pozrtvovanost. Sve smo imali.
Ali ljudi moji, kakva je igracina naš Dadara. Sazrio, prikriva nedostatke, tačan kao švicarski sat. Ovdje su mi se smijali kada sam rekao da ga ne bi smjeli pustiti za manje od 400,500 hiljada eura. Kompletan veznjak, u svakom smislu. Ova "Pirlo" pozicija mu je baš sjela.
Kada bih krenuo hvaliti, ne bi zavrsio do Sabaha. Koncentracija, sprema, pozrtvovanost. Sve smo imali.
Ali ljudi moji, kakva je igracina naš Dadara. Sazrio, prikriva nedostatke, tačan kao švicarski sat. Ovdje su mi se smijali kada sam rekao da ga ne bi smjeli pustiti za manje od 400,500 hiljada eura. Kompletan veznjak, u svakom smislu. Ova "Pirlo" pozicija mu je baš sjela.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Amar Osim prokomentarisao pobjedu nad Radnikom: 'Ništa specijalno

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- mohikanac12
- Kontakt:
Teren njiva i nije košen sedmicama, naravno namjerno.
Sudija očajan, penal i crveni karton.
Hajc prije svake tekme, raspadamo se.
Samo naprijed Željo, nema stajanja!
Sudija očajan, penal i crveni karton.
Hajc prije svake tekme, raspadamo se.
Samo naprijed Željo, nema stajanja!

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pokosi travu spodobo masna. Poseremo ti se u kartoteku. I obrij pizdu poparom, klošaru.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.