FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Toliko o furioznom Borcu koji ne mogu dati gol Slobodi u prvom poluvremenu ne sekiram se bit ce jedan penal oko 65-75 minute
mosa lošmi stićko tit-ula!
- kontrasviju
- Kontakt:
Kako smo povecali broj igraca hrvatske nacionalnosti, postali smo kaznjenicka bojna.
Inace, ako ovako igraju bez plata, sta ce tek biti kada ih Ermin isplati.
Amar Amar Osim Osim!!!

Amar Amar Osim Osim!!!

Hocel biti kakva prijateljska sutra/prekosutra za ove sto su malo ili nimalo igrali? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hajdarevic otkrice sezone
I sa Bojinom povredom, toliko kvaliteta ima na poziciji centralnog veznog da Durakovic nazalost jos uvijek nece dobiti sansu 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Koliko ćemo procenata dobiti kad Šeha pređe u Manchester City
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gasal mi je za Frankfurta mjera, ne znam onda dalje jal PSG ili Bayern, vidjećemo gdje bude bolji ček.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Onaj trk Subašića kada je pored igrača Radnika ostavio loptu u terenu 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
U zadnjih par godina ovo nisam vidio a to je da smo TIM
I da svi disu kao jedan
Erić i Zec šalju podršku
Šalju podršku za Hajdara,Gasala,Šehu
Štila potpomaže mlade
Amar rješava utakmice lagano
Dobra stvar što kombinujemo sastave Vlado neće moći odrediti ko će igrati jer uvijek neko može uskočiti i zamijeniti nekog jer imamo širok roster
Samo da ovako ostanemo do kraja
I da svi disu kao jedan
Erić i Zec šalju podršku
Šalju podršku za Hajdara,Gasala,Šehu
Štila potpomaže mlade
Amar rješava utakmice lagano
Dobra stvar što kombinujemo sastave Vlado neće moći odrediti ko će igrati jer uvijek neko može uskočiti i zamijeniti nekog jer imamo širok roster
Samo da ovako ostanemo do kraja
mosa lošmi stićko tit-ula!
- MocMahale444
Daj im Ermine bar za kahve, zasluzili su
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Meni je draze bilo vrijeme megamixa, al dobro. Kako vi hocete ...
- plavanacija
- Kontakt:
Tesko je to izvodljivo, imas otprilike 1500 clanskih aktivnih, ako uduplas dobro je, nerealno je 5000, a pogotovo 10 000.Mahalac1987 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 19:16Stalno citam forum, ali rijetko kad sta pisem, smatrajuci da ovdje ima puno vise ljudi koji imaju puno zrelija razmisljanja i komentare... Nakon danasnje igre, potvrde onog iz prosle utakmice, te obzirom na to da nas Zeljo igra sezonu u kojoj docekuje stogodisnjicu, a mi trenutno nemamo puno nacina za pruzanje podrske, osjecam potrebu da ipak kazem ovo, sto svi zaboravljamo i bacamo za ledja... SRAMOTA ZA SVE NAS JE DA NEMAMO MINIMALNO 10.000 AKTIVNIH CLANSKIH KARTICA I MINIMALNO 1.000 PRODATIH GODISNJIH ULAZNICA!
Zar stvarno ne postoji nacin da mi navijaci pokrenemo neku akciju, barem putem drustvenih mreza, na fazon nominacija i tagovanja, gdje bi barem produzili trajanje clanske, a oni koji su u boljoj financiskoj situaciji potpomogli Klub i sa kupovinom sezonske ulaznice? Da ne bude kako sam jedan od onih koji samo pametuju i piskaraju, sezonsku ulaznicu za istocnu tribinu sam kupio jos prije pocetka sezone...
Akcija za karte je odlicna, 5KM recimo, to bi bila extra furka.
Ali ja bih predlozio i da se uradi album sa slicicama za 100 god, kluba, slicne projekte su imali klubovi u regionu.
Postanske markice, imas milione ljudi koji skupljaju iste.
Ali za sve treba marketing, reklama.prodaje.
- mohikanac12
- Kontakt:
Vidi krmetu izjave: kontrolisali smo igru, imali šanse.

Ko je nama bio trener, ubleha obična.

Ko je nama bio trener, ubleha obična.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Sad gledam golmanu slobodu ispala lotpa iz ruke bukvalno dodao ovom iz borca i zabili ahahhaahhaha kakav cirkus
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, Google [Bot], Jurica95, knoa, perun, SarajevoAC i 46 gostiju.