Aco-Ikic- iskreno mislio sam da Aco ne igra, toliko se Ikic ukazivao svugdje u odbrani, nazalost protiv Slobode sigurno nece igrati jer ce dobiti i sljedecu zuti karton

Sehic-maestralan, i ako je protiv veleza malo lutao u pojedinim trenucima, danas bez greske, zna je ubaciti fino
Sinisa- ove sezone mi je neprepoznatljiv, bukvalno bez greske danas, mozda protiv veleza malo u izbijanju grijesio, danas kapa dole, obje tekme
Sadikovic-kapa dole majstore
Hajdarevic- neko ko me odusevio, ocito mu je Amar objasnio neke stvari i vidi se da je opusteniji u igri nema vise straha, prekinuo je njihovih lopti bruku, mesa alispahic mladi

Stila-standardno njegovo

Mujezinovic-uz Hajdara me najvise iznenadio, kakvu mirnocu ima prilikom suta prema golu, i kakav okret ima u mjestu, kao leptir

Gasal-korektno, vidi se da zna, ovo je nasa zlatna koka podsjetio me na viscu u par navrata
Juricic- glupo ga je porediti sa nekim ali trkom i hodanjem me podsjeca na Emira obucu

Veseli- zahvaliti mu se jos danas i noga
Ostali korektno
2/2 Amar ubio taktikom, po prvi put u zadnjih ne znam koliko godina imamo tu sirinu koju nismo imali. Pa sad uvodimo Mesu, Lendrica... Kako bi legao jedan krilni jos ovoj ekipi i jedan spic za svaki slucaj
Idemo dalje ubiti bojca, korak po korak nadam se Zecu uskoro