Privatno sam bas kratkog fitilja,iako se po forumu pravim fin,KANA me provalio,ali nekako u zivotu naucis da se kontrolises i da te ne doticu svakakvi debili,ako bas ne moraju da te natjeraju na reakciju. Ali imas posebnu sortu ljudi ,to je ona sorta koja nema ni stida ni obraza,a sa takvim ne mozes pricati niti vodit dijalog,za takve ima samo da mu **** sve po spisku i da ga pljunes.
Zato sto je seljak i sa takvim mozes samo tako.
Vedad Surkovic je jedan od njih. Ja sam se jednom zarekao da ako ga ikad sretnem u gradu da cu ga poslati u pm.Tacno mi mrak na oci padne kad ga slusam. Hajde sto si navijac,ali da si tako pristrasan i da tako pokusavas poniziti suparnicki klub i omalovaziti,da je to strasno. **** mu mater onaj ko ga drzi na televiziji. Takodjer ima jos jedan forumas kojem sa merakom isto ono sto bi i Surkovicu. Popularni djipke,isto zohar maloumni.
Tacno me podsjeca na jednog potrcka sto radi kod Runde u pekari. Glup ko zadojen pitar. Primitivna verzija Maija. Stvarno nemam namjeru vrijedjati pitare,imam tonu raje i familije koji navijaju za njih i naucio sam se postovanju,bez obrzira koliko ih fudbalski nepodnosio,ali ovakve bi sa merakom poslao u 3 pm one maloumne.