Jeste, ali koje su ambicije Zvezde, a kakve nase?
Treba se i to uzeti u obzir
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jeste, ali koje su ambicije Zvezde, a kakve nase?
Fkt mi nije jasno bgmi kako ste vi vidjeli da je Oremus tanak, los, nikakav... ??haris004 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:29Meni je Oremuš i dalje tanak igrač. Protiv Krupe u prvom poluvremenu u kadru nije bio. U drugom poluvremenu tek proigrao. Imao je dosta problema sa povredama i oslonit se na njeg dok ti se Adukor nudi je pucanje u nogu.
Sa takvim veznjakom mi smo mirni do sljedeceg prelaznog roka kad treba trazit napadača.
Ko ti je kriv sto ti to ne vidis! Ja bi Kovacevica isto otjerao, odigrao je skoro 100 utakmica a nije dao ni jedan gol!Zip je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:42Fkt mi nije jasno bgmi kako ste vi vidjeli da je Oremus tanak, los, nikakav... ??haris004 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:29Meni je Oremuš i dalje tanak igrač. Protiv Krupe u prvom poluvremenu u kadru nije bio. U drugom poluvremenu tek proigrao. Imao je dosta problema sa povredama i oslonit se na njeg dok ti se Adukor nudi je pucanje u nogu.
Sa takvim veznjakom mi smo mirni do sljedeceg prelaznog roka kad treba trazit napadača.
Sta vi ocekujete, da ce probijati, asistirati, davati golove??
Lik ba igro defanzivnog veznog, i medju tri igraca koja su najvise pretrcali... I on tanak...
Budite realni kad se kritikuje, nemojte neosnovsno pricati....
Igrac je tanak ako ne daje golove i ne asistiraZip je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:42Fkt mi nije jasno bgmi kako ste vi vidjeli da je Oremus tanak, los, nikakav... ??haris004 je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:29Meni je Oremuš i dalje tanak igrač. Protiv Krupe u prvom poluvremenu u kadru nije bio. U drugom poluvremenu tek proigrao. Imao je dosta problema sa povredama i oslonit se na njeg dok ti se Adukor nudi je pucanje u nogu.
Sta vi ocekujete, da ce probijati, asistirati, davati golove??
Lik ba igro defanzivnog veznog, i medju tri igraca koja su najvise pretrcali... I on tanak...
Budite realni kad se kritikuje, nemojte neosnovsno pricati....
Kakve ambicije?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:41Jeste, ali koje su ambicije Zvezde, a kakve nase?
NE MOZE igrati aduka hadzic pejovic itd prije dokanovic nikadHistoricar je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:38Od tog Đokanovića ste brzo napravili nezamjenjivog igrača.Krupa nije mjerilo, recite mi protiv kojeg je to jakog i teškog protivnika, Đokanović razvalio i pokidao na sredini terena.Za Evropu, ako razmišljamo o nekom iskoraku i za derbije u ligi, treba nam iskusni kapitalac na zadnjem veznom, a Đokanović ce svakako dobiti svoju minutažu.Svojevremeno se i za Kenana Handžića pisalo kao i sad za Đokanovića, još mu Varešanović dao i kapitensku traku, danas ne znam jel se taj Handžić više uopšte bavi fudbalom.Iako me napadate za spominjanje Crvene zvezde, ja moram navesti jedan primjer.Zvezda na poziciji zadnjeg veznog ima zlatni klupski projekat, Veljka Nikolića, a unatoč tome, trener Dejan Stanković je izričito tražio da mu se dovede kapitalac na zadnjem veznom i doveden mu je Seku Sanogo iz saudijskog Al Itihada za milion eura.Stanković je obrazložio, da se evropske kvalifikacije i važne utakmice, igraju sa iskusnim igračima, a da ce za mlade biti prilike i da im treba postepeno dozirati minutažu.
Svaka na mjestu Adukor je izabrao svoj put... I nek ide tim putem nek se nama ne vraća isto važi za Lazića i DuljevićaPantelija je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:47Kakve ambicije?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:41Jeste, ali koje su ambicije Zvezde, a kakve nase?
Imas andreja kojeg od 16. Godine prate bas dobre ekipe medju njima i jedna iz serije A. Kojem vidis na svakoj kretnji da je vanserijski talenat i da je zlatna koka, ovdje se pise kao bio je i kenan handzic dobar hahahaa. Daj ba ljudi sta vi pratite i sta gledate? Pa cimirot nije bio u ovim godinama ni blizu Andreja. Malca srbija oblijece da igta za repku njihovu mladu...
Zlocin je uzeti mu i minut, a adukor NIJE IGRAC kvaliteta koji je vrjedan da uzme andreju minute. Da je to igrac veceg levela od andreja tipa anela hadzica ili jos boljeg pa bih i proggledao kroz prste ali adukor nije level koji moze uzimati minute andreju
Kraj price.
Ne znam Boga mi..Vinko najbolje znaPantelija je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:47Kakve ambicije?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:41Jeste, ali koje su ambicije Zvezde, a kakve nase?
Imas andreja kojeg od 16. Godine prate bas dobre ekipe medju njima i jedna iz serije A. Kojem vidis na svakoj kretnji da je vanserijski talenat i da je zlatna koka, ovdje se pise kao bio je i kenan handzic dobar hahahaa. Daj ba ljudi sta vi pratite i sta gledate? Pa cimirot nije bio u ovim godinama ni blizu Andreja. Malca srbija oblijece da igta za repku njihovu mladu...
Zlocin je uzeti mu i minut, a adukor NIJE IGRAC kvaliteta koji je vrjedan da uzme andreju minute. Da je to igrac veceg levela od andreja tipa anela hadzica ili jos boljeg pa bih i proggledao kroz prste ali adukor nije level koji moze uzimati minute andreju
Kraj price.
Prvo poluvrijeme katastrofa drugo dosta bolje uz sreću prvi gol greška golmana i klizeći nwkog igraća drugi gol autogol igrali su teški presing a sloboda se nije snašla...TheIvicnjak je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:49Kakav je danas bio bojac? skretnicare sam gledao, oni nam nisu konkurencija.
Skretnicu ce sudije pogurati do mjesta koje vodi u evropu, zrinjski ce nam biti konkurencija za titulu.hamsik je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:55Prvo poluvrijeme katastrofa drugo dosta bolje uz sreću prvi gol greška golmana i klizeći nwkog igraća drugi gol autogol igrali su teški presing a sloboda se nije snašla...TheIvicnjak je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:49Kakav je danas bio bojac? skretnicare sam gledao, oni nam nisu konkurencija.
Po meni željo borac tu su negdje najveći konkurent svinjski koji će opet igrati hinjski i biti veliki konkurent za 1 mjesto.
Isto razmišljanje imamo vrh ekipu još špic neki...TheIvicnjak je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:00Skretnicu ce sudije pogurati do mjesta koje vodi u evropu, zrinjski ce nam biti konkurencija za titulu.hamsik je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:55Prvo poluvrijeme katastrofa drugo dosta bolje uz sreću prvi gol greška golmana i klizeći nwkog igraća drugi gol autogol igrali su teški presing a sloboda se nije snašla...TheIvicnjak je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:49Kakav je danas bio bojac? skretnicare sam gledao, oni nam nisu konkurencija.
Po meni željo borac tu su negdje najveći konkurent svinjski koji će opet igrati hinjski i biti veliki konkurent za 1 mjesto.
Sve ispod duple krune za mene bi bilo razocarenje.
Pusti se ti ZvezdeHistoricar je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:38Od tog Đokanovića ste brzo napravili nezamjenjivog igrača.Krupa nije mjerilo, recite mi protiv kojeg je to jakog i teškog protivnika, Đokanović razvalio i pokidao na sredini terena.Za Evropu, ako razmišljamo o nekom iskoraku i za derbije u ligi, treba nam iskusni kapitalac na zadnjem veznom, a Đokanović ce svakako dobiti svoju minutažu.Svojevremeno se i za Kenana Handžića pisalo kao i sad za Đokanovića, još mu Varešanović dao i kapitensku traku, danas ne znam jel se taj Handžić više uopšte bavi fudbalom.Iako me napadate za spominjanje Crvene zvezde, ja moram navesti jedan primjer.Zvezda na poziciji zadnjeg veznog ima zlatni klupski projekat, Veljka Nikolića, a unatoč tome, trener Dejan Stanković je izričito tražio da mu se dovede kapitalac na zadnjem veznom i doveden mu je Seku Sanogo iz saudijskog Al Itihada za milion eura.Stanković je obrazložio, da se evropske kvalifikacije i važne utakmice, igraju sa iskusnim igračima, a da ce za mlade biti prilike i da im treba postepeno dozirati minutažu.
najmanje pola lige je cirkus zesci, itekako ce nam biti konkurenti za tituluTheIvicnjak je napisao/la: ↑07 avg 2020, 23:00Skretnicu ce sudije pogurati do mjesta koje vodi u evropu, zrinjski ce nam biti konkurencija za titulu.hamsik je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:55Prvo poluvrijeme katastrofa drugo dosta bolje uz sreću prvi gol greška golmana i klizeći nwkog igraća drugi gol autogol igrali su teški presing a sloboda se nije snašla...TheIvicnjak je napisao/la: ↑07 avg 2020, 22:49Kakav je danas bio bojac? skretnicare sam gledao, oni nam nisu konkurencija.
Sve ispod duple krune za mene bi bilo razocarenje.