FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 avg 2020, 22:41

Pantelija je napisao/la:
07 avg 2020, 22:40
Jedno je sanogo a drugo adukor. Prvo to nauci.
Jeste, ali koje su ambicije Zvezde, a kakve nase?
Treba se i to uzeti u obzir
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 07 avg 2020, 22:42

haris004 je napisao/la:
07 avg 2020, 22:29
Meni je Oremuš i dalje tanak igrač. Protiv Krupe u prvom poluvremenu u kadru nije bio. U drugom poluvremenu tek proigrao. Imao je dosta problema sa povredama i oslonit se na njeg dok ti se Adukor nudi je pucanje u nogu.
Sa takvim veznjakom mi smo mirni do sljedeceg prelaznog roka kad treba trazit napadača.
Fkt mi nije jasno bgmi kako ste vi vidjeli da je Oremus tanak, los, nikakav... ??

Sta vi ocekujete, da ce probijati, asistirati, davati golove??

Lik ba igro defanzivnog veznog, i medju tri igraca koja su najvise pretrcali... I on tanak...

Budite realni kad se kritikuje, nemojte neosnovsno pricati....

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 07 avg 2020, 22:44

Zip je napisao/la:
07 avg 2020, 22:42
haris004 je napisao/la:
Meni je Oremuš i dalje tanak igrač. Protiv Krupe u prvom poluvremenu u kadru nije bio. U drugom poluvremenu tek proigrao. Imao je dosta problema sa povredama i oslonit se na njeg dok ti se Adukor nudi je pucanje u nogu.
Sa takvim veznjakom mi smo mirni do sljedeceg prelaznog roka kad treba trazit napadača.
Fkt mi nije jasno bgmi kako ste vi vidjeli da je Oremus tanak, los, nikakav... ??

Lik ba igro defanzivnog veznog, i medju tri igraca koja su najvise pretrcali... I on tanak...

Ko ti je kriv sto ti to ne vidis! Ja bi Kovacevica isto otjerao, odigrao je skoro 100 utakmica a nije dao ni jedan gol!
1946~

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 avg 2020, 22:45

Zip je napisao/la:
07 avg 2020, 22:42
haris004 je napisao/la:

Igrac je tanak ako ne daje golove i ne asistira 😂😂
Posao koji obavlja DCM ne gleda se po tim parametrima nego po tome odakle je protivnik napadao (ako forsira krila znaci DCM radi svoj posao), onda pokriveni prostor, koliko je pretrcao itd itd
Oremus je odlican zasada samo ovako da nastsvi

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 07 avg 2020, 22:47

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
07 avg 2020, 22:41
Pantelija je napisao/la:
Kakve ambicije?
Imas andreja kojeg od 16. Godine prate bas dobre ekipe medju njima i jedna iz serije A. Kojem vidis na svakoj kretnji da je vanserijski talenat i da je zlatna koka, ovdje se pise kao bio je i kenan handzic dobar hahahaa. Daj ba ljudi sta vi pratite i sta gledate? Pa cimirot nije bio u ovim godinama ni blizu Andreja. Malca srbija oblijece da igta za repku njihovu mladu...

Zlocin je uzeti mu i minut, a adukor NIJE IGRAC kvaliteta koji je vrjedan da uzme andreju minute. Da je to igrac veceg levela od andreja tipa anela hadzica ili jos boljeg pa bih i proggledao kroz prste ali adukor nije level koji moze uzimati minute andreju
Kraj price.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 07 avg 2020, 22:47

Pa da i nama dovode Anela Hadžića ili Gnjatića, bilo bi mi svejedno. Ovako nam (navodno) vraćaju lika koji nije nikakva prevaga u odnosu na postojeći kadar, a posebno nije kapitalac. Ni Adukor se nije vidio protiv jakih protivnika (Atalanta, dva derbija u kojim nas je Željo jeo u sezoni 17/18) i njegov odlazak se nije osjetio na ekipi.
Kao što @GiS kaže, nek struka odluči, al za mene besmislen potez skroz.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 07 avg 2020, 22:48

Zakuhalo se :mrgreen:

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 07 avg 2020, 22:48

Historicar je napisao/la:
07 avg 2020, 22:38
Od tog Đokanovića ste brzo napravili nezamjenjivog igrača.Krupa nije mjerilo, recite mi protiv kojeg je to jakog i teškog protivnika, Đokanović razvalio i pokidao na sredini terena.Za Evropu, ako razmišljamo o nekom iskoraku i za derbije u ligi, treba nam iskusni kapitalac na zadnjem veznom, a Đokanović ce svakako dobiti svoju minutažu.Svojevremeno se i za Kenana Handžića pisalo kao i sad za Đokanovića, još mu Varešanović dao i kapitensku traku, danas ne znam jel se taj Handžić više uopšte bavi fudbalom.Iako me napadate za spominjanje Crvene zvezde, ja moram navesti jedan primjer.Zvezda na poziciji zadnjeg veznog ima zlatni klupski projekat, Veljka Nikolića, a unatoč tome, trener Dejan Stanković je izričito tražio da mu se dovede kapitalac na zadnjem veznom i doveden mu je Seku Sanogo iz saudijskog Al Itihada za milion eura.Stanković je obrazložio, da se evropske kvalifikacije i važne utakmice, igraju sa iskusnim igračima, a da ce za mlade biti prilike i da im treba postepeno dozirati minutažu.
NE MOZE igrati aduka hadzic pejovic itd prije dokanovic nikad
ovo je drug fk sarajevo a ne cz
dosadan si vise sa crvenom zvezdom :puke: :puke:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 07 avg 2020, 22:49

Oremus je solidan. Nije odlican.
Barem mi imalo reference prijasnjih fantasticih zadnjih vezanih po kojima mozemo uporediti Oremusa. Nisu samo pretrcali kilometri ono sto krase odlicnog defanzivnog veznog.
- FKS -

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 07 avg 2020, 22:49

Kakav je danas bio bojac? skretnicare sam gledao, oni nam nisu konkurencija.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 07 avg 2020, 22:50

Pantelija je napisao/la:
07 avg 2020, 22:47
Pantelija je napisao/la:
Kakve ambicije?
Imas andreja kojeg od 16. Godine prate bas dobre ekipe medju njima i jedna iz serije A. Kojem vidis na svakoj kretnji da je vanserijski talenat i da je zlatna koka, ovdje se pise kao bio je i kenan handzic dobar hahahaa. Daj ba ljudi sta vi pratite i sta gledate? Pa cimirot nije bio u ovim godinama ni blizu Andreja. Malca srbija oblijece da igta za repku njihovu mladu...

Zlocin je uzeti mu i minut, a adukor NIJE IGRAC kvaliteta koji je vrjedan da uzme andreju minute. Da je to igrac veceg levela od andreja tipa anela hadzica ili jos boljeg pa bih i proggledao kroz prste ali adukor nije level koji moze uzimati minute andreju
Kraj price.
Svaka na mjestu Adukor je izabrao svoj put... I nek ide tim putem nek se nama ne vraća isto važi za Lazića i Duljevića
FKS

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 avg 2020, 22:52

Pantelija je napisao/la:
07 avg 2020, 22:47
Pantelija je napisao/la:
Kakve ambicije?

Kraj price.
Ne znam Boga mi..Vinko najbolje zna
Mozda ce neko otici pa dolazi Adukor, sta znas..
Prvo sacekati da vidimo hoce li Adukor potpisati..
A nemoj meni mijesati to za Kenana Hadzica, to je rekao @historicar

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 07 avg 2020, 22:55

TheIvicnjak je napisao/la:
07 avg 2020, 22:49
Prvo poluvrijeme katastrofa drugo dosta bolje uz sreću prvi gol greška golmana i klizeći nwkog igraća drugi gol autogol igrali su teški presing a sloboda se nije snašla...
Po meni željo borac tu su negdje najveći konkurent svinjski koji će opet igrati hinjski i biti veliki konkurent za 1 mjesto.
FKS

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 07 avg 2020, 22:59

Po meni je ovo izmišljotina za adukora pa nama trebaju pojačanja a ne on neću da ga vrijeđam ali imamo dosta boljih u našem timu...
FKS

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 07 avg 2020, 23:00

hamsik je napisao/la:
07 avg 2020, 22:55
Prvo poluvrijeme katastrofa drugo dosta bolje uz sreću prvi gol greška golmana i klizeći nwkog igraća drugi gol autogol igrali su teški presing a sloboda se nije snašla...
Po meni željo borac tu su negdje najveći konkurent svinjski koji će opet igrati hinjski i biti veliki konkurent za 1 mjesto.
Skretnicu ce sudije pogurati do mjesta koje vodi u evropu, zrinjski ce nam biti konkurencija za titulu.
Sve ispod duple krune za mene bi bilo razocarenje.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 07 avg 2020, 23:02

07 avg 2020, 23:00
hamsik je napisao/la:
Skretnicu ce sudije pogurati do mjesta koje vodi u evropu, zrinjski ce nam biti konkurencija za titulu.
Isto razmišljanje imamo vrh ekipu još špic neki...💪🏻
FKS

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 07 avg 2020, 23:03

Historicar je napisao/la:
07 avg 2020, 22:38
Od tog Đokanovića ste brzo napravili nezamjenjivog igrača.Krupa nije mjerilo, recite mi protiv kojeg je to jakog i teškog protivnika, Đokanović razvalio i pokidao na sredini terena.Za Evropu, ako razmišljamo o nekom iskoraku i za derbije u ligi, treba nam iskusni kapitalac na zadnjem veznom, a Đokanović ce svakako dobiti svoju minutažu.Svojevremeno se i za Kenana Handžića pisalo kao i sad za Đokanovića, još mu Varešanović dao i kapitensku traku, danas ne znam jel se taj Handžić više uopšte bavi fudbalom.Iako me napadate za spominjanje Crvene zvezde, ja moram navesti jedan primjer.Zvezda na poziciji zadnjeg veznog ima zlatni klupski projekat, Veljka Nikolića, a unatoč tome, trener Dejan Stanković je izričito tražio da mu se dovede kapitalac na zadnjem veznom i doveden mu je Seku Sanogo iz saudijskog Al Itihada za milion eura.Stanković je obrazložio, da se evropske kvalifikacije i važne utakmice, igraju sa iskusnim igračima, a da ce za mlade biti prilike i da im treba postepeno dozirati minutažu.
Pusti se ti Zvezde
Nego,reci ti nama,treba li zadnji vezni?
Zadnja izmjena: michplatini, dana/u 07 avg 2020, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 07 avg 2020, 23:03

07 avg 2020, 23:00
hamsik je napisao/la:
najmanje pola lige je cirkus zesci, itekako ce nam biti konkurenti za titulu
Pyro is not a crime !

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 07 avg 2020, 23:07

Mozda i Djokanovic nece izgubiti na minutazi, sve zavisi od Vinka..ako dodje Adukor, pitanje je ko ce imati prednost, Oremus ili Djokanovic ?
Ako bi Djokanovic imao prednost, onda nemam nista protiv dolaska Adukora..

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 07 avg 2020, 23:09

Previse se lahko podcijenjuje Zeljeznicar.
Cak sta vise, oni su nam prvi konkurent za titulu. Jedino ih moze unakaziti ako im Stila ode u Emirate.
Imaju dobru ponudu za njega a i Stila bi krunisao karijeru dobrim novcima.

Sasvim fina ekipa sa realno najboljim trenerom u ligi.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.