Jes vala nece lopta u gol a igramo fantasticno, sve sansa za sansom hahaha..cuj nece lopta u gol..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Vadi handzeta odmah
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- hordasDoboj
- Kontakt:
Vadi ga Husrefe, nek niko ne igra
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nije loše, ali moramo bolje u završnici.
Idemo bar 2 u drugom da ovo fino dobijemo

Idemo bar 2 u drugom da ovo fino dobijemo

Samo nije jasno na osnovu cega i koga onaj Velskoski igra!?
Puno bolja igra nego u Krupi.
Fali realizacija, al doci ce i do toga.
Drugo poluvrijeme je nama prednost, ima dosta kvalitetnijih igraca na klupi i nadam se pobjedi.
Nema potrebe yebavati sve, morali smo dati gol al ne igramo lose uopste.
Fali realizacija, al doci ce i do toga.
Drugo poluvrijeme je nama prednost, ima dosta kvalitetnijih igraca na klupi i nadam se pobjedi.
Nema potrebe yebavati sve, morali smo dati gol al ne igramo lose uopste.
-
- Kontakt:
Jebote sunce vise i Handzic... Čovjek se ponaša kao na terminu, Merso bi do sad hat trick imao.
Ko god kaže igra losa, ja ne znam sta gleda.... Na terenu samo jedna ekipa postoji. Mladost stavila 20 igrača iza lopte, i tu bi se sad kao trebala gledat neka ljepota od igre i kreacija.
Ko god kaže igra losa, ja ne znam sta gleda.... Na terenu samo jedna ekipa postoji. Mladost stavila 20 igrača iza lopte, i tu bi se sad kao trebala gledat neka ljepota od igre i kreacija.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobra igra, realizacija užasna. Handžić je igrač za zadnjih 20 minuta, još jednom potvrđeno. Nemojte mi samo prosipati priču kako je on i dalje babo za Irfana Hadžića, bio nekad, sad nije. Lik je jednostavno propao, niti ima motiva za nešto više, jer je svoje ostvario u toku karijere.
Velkoskog vaditi na poluvremenu, Fanimo ili Jukić umjesto njega. Tatar previše melja loptu standardno i to je glavni problem u ovih 45 minuta. Previše peglanja, jednostavnije to treba rješavati. Idemo dalje!
Velkoskog vaditi na poluvremenu, Fanimo ili Jukić umjesto njega. Tatar previše melja loptu standardno i to je glavni problem u ovih 45 minuta. Previše peglanja, jednostavnije to treba rješavati. Idemo dalje!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Zašto se potencijalna pojačanja porede sa Handzicem ?
Ovaj igra silom prilika, jer je Ahmetović povrijeđen.
Kako god Handžić OUT - bilo ko s klupe IN
Ovaj igra silom prilika, jer je Ahmetović povrijeđen.
Kako god Handžić OUT - bilo ko s klupe IN
Haris i velkovski nisu za FkS jedino ako ih hoćeš stavljati u prijateljskim utakmicama pričajte šta hoćete ali je tako evo vam dokaz ove dvije utakmice a ima ih još mnogo toliko od mene.Odbrana nam je opet na nivou ostalo sve tanko
FKS
Jbt 2020-a godina nama još Krste Velkoski u prvoj postavi
- Disperadun
- Kontakt:
Polako momci, bez srkleta i nervoze. Fina igra stvaramo prilike. Handžić je užasan iskreno zato i govorimo da nam treba napadač pojačanje. Sad na poluvremenu Fanimo i Ahmetović umjesto Velkoskog i Handžića i uzimamo ovo glat.
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ahmet i Jukić/Fanimo moraju odmah uć u drugom. Valjda uđe jedna, ovi će se odmah valjati i nabijati od 46'
Penal čist im nije sviran, treba priznat.
Penal čist im nije sviran, treba priznat.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dobro je ovo. Bice ovde dva tri sigurno..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Ja na jednoj svadbi, sad tek uđem, kontam 0:4, ne mogu da vjerujem, da ne vodimo 

ovu istu mladost samo sa drugim bekovskim parom je borac, kojeg mi ovdje ismijavamo i govorimo da nisu ni za top 5, uništio 6:0
J.baji ga i kada je malo rjeđa odbrana, naši se vuku ko prebijene mačke. Realizacija katastrofa, daje samo pobijediti bar 1-0.
2 poluvrijeme
- PeppermintSA
- Kontakt:
To je ono sto sam pisao danas. Upravi mora prvi cilj biti dovodjenje dobrog napadača jer svaka povreda ili suspenzija Ahmetovica nas ostavlja sa Handzicem koji naprosto ne može.