FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mlako, previše nonšalancije, individualne igre. Dobro mi stojimo i sve to, ali ako se želimo upoređivati sa Mladosti, a vjerujem da ne želimo.
Glupo je i ponavljati više na kojim pozicijama škripi i koji igrači kaskaju. Mora ovo bolje, nevezano za ovu utakmicu i Mladost.
Samo da se osvrnem na ovo pominjanje Adukora i njegov povratak. On ne bi bio nikakvo pojačanje u trenutnoj postavi Sarajeva, potpuno bespotreban transfer ako bi do njega i došlo, imamo mi prečih potreba, moje mišljenje.
Glupo je i ponavljati više na kojim pozicijama škripi i koji igrači kaskaju. Mora ovo bolje, nevezano za ovu utakmicu i Mladost.
Samo da se osvrnem na ovo pominjanje Adukora i njegov povratak. On ne bi bio nikakvo pojačanje u trenutnoj postavi Sarajeva, potpuno bespotreban transfer ako bi do njega i došlo, imamo mi prečih potreba, moje mišljenje.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
Prvi dio tekme nigdje veze sa vezom. Jes da je Trunto imo 3 dobre sanse i to je skoro sve.. bezplanska igra sa Makedoncem na celu koji je uzaaasssan evo vec duze vrijeme.. ja smo neznam cim je on to zasluzio da igra, pa u zadnje vrijeme je najgori skoro svaku tekmu...
Ps. Ono je bio Cist penal za Mladost
Ps. Ono je bio Cist penal za Mladost
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Ovo kako je on odigrao i kako igra inace u zadnje vrijeme bi isto mogao bilo koji igrac iz 1 federalne koji igra za 1000 km,,i covjek i dalje u prvoj ne kontam nikako...a Handza drugi Hebibovic,,mora imati 10 zicera da bi jedan dao,,pidro izvodi desne kornere a Velkoski lijeve

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koji vam je qurac ljudi. Opusteno uzimamo ovo.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Fatos faking Beciraj pristane da pregovara s nama i oni odustanu zbog 20-30k eura godišnje i onda ti Handžić sa stomacinom igra napadača i sudija te spasi da ne gubiš 1 0 na poluvremenu od doboja
Hajde Handžeta i mogu progutat jer nemamo drugog napadača očigledno al zašto Krste igra kad imaš na klupi i Jukića i Fanima koji su miljama bolji. Pozlije mi kad vidim kako se vuče ko prebijena mačka i oni prekidi pogotovo.
Vinko ne glumi Guardiolu i daj najbolje što imamo nismo mi Dinamo.
Rahmanović za ovih 45 minuta pokazao da mu pertle ne može svezat ni jedan drugi igrač
Hajde sad, reset, izmjene pa idemo ovo dobit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Dobit cemo mi ovo, al mora bolje ipak je mladost najlošiji tim premijer lige. Uskoro ce i LP treba biti puno bolji.
Handzić baš loš, ubacit Ahmeta i kupit špica podhitno.
Ostali ok, zabit pa još izmjena izvršit, jest bio penal, al jbg šta sad da se radi.
Ostali ok, zabit pa još izmjena izvršit, jest bio penal, al jbg šta sad da se radi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Potanko, protiv ovih amatera smo vec trebali rijesiti utakmicu, Handze je zreo za ispisnice.
Serbecic meni los danas previse respekta ima prema ovima , ono nije penal al neka budala iz nase lige bi ga svirala, napucana lopta...
Moze se i precjeniti protivnik...mi nesto gledamo ljepotu igre, kombinacije i dodavanje a zaboravili da treba zabit....zabij 3 pa vezi sta hos u pm...bice lakse...
Moze se i precjeniti protivnik...mi nesto gledamo ljepotu igre, kombinacije i dodavanje a zaboravili da treba zabit....zabij 3 pa vezi sta hos u pm...bice lakse...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ja, losa usporedba, a odlično je što zahvaljujući sudiji ne gubimo 1:0
-
- Kontakt:
Morteme, imamo li pravo na poluvremenu prepravljati one prognoze na nagradnoj igri?

-
- Kontakt:
Jos ako budemo sad cekali izmjene kao u krupi do 80 min onda 

Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 08 avg 2020, 18:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Sve dok nama igraju igraci zbog ranijih zasluga, satro zbog atmosfere u ekipi i vole klub vise od zivota, nema tu hajra. Trebaju igrat oni koji su spremni, pa nije 1999 jbte dan, valjda smo to prezvakali kad nas je uzeo Tan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trpaj sve na Mladost, izgidosmoTheIvicnjak je napisao/la: ↑08 avg 2020, 18:02Morteme, imamo li pravo na poluvremenu prepravljati one prognoze na nagradnoj igri?![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Samo voli Krle gurnuti loptu saigracu da izgine... 
Odmah se sjetim njegovog kornera i povredu Hebiba

Odmah se sjetim njegovog kornera i povredu Hebiba
Samo nam jos treba da ostanemo bez Hodzica
-
- Kontakt:
Kazu neki dobar zbog atmosfere u ekipi zato i igra