FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ovo da salem trci za janjetom ne bi ovako svirao kitarima 

ma **** bruda da su sad poveli mozda bi i iscupali bod ,ma **** nam je situacija dok ne budemo imali i mi ljude u savezu
Lobotomija ponovo jase. Po njihovom Lendric zivi od have cijelo ovo vrijeme u Sarajevu. Mozak bye byekerimatomic1921 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:16??????1921boy je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:50Počelo je lagano jučer se slavila pobjeda danas :
Lendrićev transfer iznosi 100.000 eura, a sam Lendrić nam je oprostio 8.000 eura, odnosno nije dobio nijednu platu otkad se vratio u klub. Znači koštao nas je sad 0 maraka, što svakako nije pohvalno jer se prema čovjeku napravio dug za kratko vrijeme, koji bi nam malo ko oprostio.
A prije utakmice sa Velezom na istom tom forumu se pisalo da je bila plata u tim danima. 10-ak dana kasnije pise se da Lendric nije primio nijednu platu. Sukob insajdera neki.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Po novim covid 19 pravilima kad igraju 5etari, kad protivnickog pogodi u prsa a ruke mu u zraku u onda je penal, kad igrača 5arajeva pogodi u ruku onda nema penala
moSa ljoŽe
ma jewbo njih , ismijavali sto je kamatar platio obestecenje za mujezinovica ,ismijavali i postavljali kako imamo najstariju ekipu ( odemo u Bijeljinu i vidimo da nije tako Sehic,Subasic,Gasal,Ikic,Juricic.hajdarevic abd ubrzo ce i durakovic ) da ne spominjem kako su ih Sadikovc ,Alispahic demantovali prosle sezone su 13 kola cekali kiks i omalovazavli nase pobjede bas me zanima koliko ce ove sezone cekati ?voltron30 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 18:03Lobotomija ponovo jase. Po njihovom Lendric zivi od have cijelo ovo vrijeme u Sarajevu. Mozak bye byekerimatomic1921 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 17:16??????1921boy je napisao/la: ↑08 avg 2020, 16:50Počelo je lagano jučer se slavila pobjeda danas :
Lendrićev transfer iznosi 100.000 eura, a sam Lendrić nam je oprostio 8.000 eura, odnosno nije dobio nijednu platu otkad se vratio u klub. Znači koštao nas je sad 0 maraka, što svakako nije pohvalno jer se prema čovjeku napravio dug za kratko vrijeme, koji bi nam malo ko oprostio.
Pa ti si veci debil od tih idiota.
Aaaaah zemljo otvori se. I ti nekom kazes lobotomac. Pa ti si vise zaostao od njih. Yebo te oni, kad im dajes paznju.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 08 avg 2020, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Ova Mladost je stvarno losa ekipa i njih se mora rijesiti kao sto je Borac u prvom kolu. Drago ki je sto ce napokon i ispasti, vrijeme im je
Mi cemo ove pregaziti kao i prosle godine, jos ne sumnjam u to da ce ih nahajcati zbog svega sto se izdesavalo.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Pavijanu bez kucnog odgoja, ovo nije tema za prepucavanja. Da znas citati sa razumijevanjem, vidio bi da sam objasnio o cemu se radi u postu koji je napisao kolega @1921. Jer su neki forumasi pitali. Haj' sad u kolibu da te ne tjeram bezveze u p.m.
Sljedeće tri utakmice moraju biti 9 bodova
Borac moramo dobiti,Sloboda i Mladost nikad lošiji to se mora iskoristiti i dati koji gol više
Borac moramo dobiti,Sloboda i Mladost nikad lošiji to se mora iskoristiti i dati koji gol više
Brko iz druge galaksije!
-
Chwila1921
- Kontakt:
Ma ne obracaj paznju to je njihovo pasce rex
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
Newgeneration1921
- Kontakt:
Pa munib usanovic je mala maca za begica i onog pitarskog dezinfekcijskog tunela,onog magarca pilava i kompaniju.Sto kaze irfo pa ovo i poslije rata je bilo smijesno raditi sta rade sad,od bandica do ovog sudenja ovim krimosima sa lavora.Fuj, sami smo i to je tacno,ali idemo svi zajedno kao jedan do kraja, protiv rezima i partija
Hajd za satak trk svi na 1921, opustite se i uzivajte malo 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ni Osmanović ni Mehić nisu u prvoj postavi Igmana u prvom kolu federalne
Trenutno korisnika/ca: boki86, Emindoks20 i 47 gostiju.