Slavko Petrović
Vlado Jagodić
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zayebali ih za igrača pitari, nisu im nikoga poslali, gdje im neće dva boda otkinutimohikanac12 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 18:53
Reci šta hoćeš meleku moj. Kako ih nasluti brat protiv raspale Mladosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Protiv Borca 2:0 ako ikako možeš i kvit smomohikanac12 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:08Raonffa je napisao/la: ↑08 avg 2020, 19:00Zayebali ih za igrača pitari, nisu im nikoga poslali, gdje im neće dva boda otkinutimohikanac12 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 18:53
Reci šta hoćeš meleku moj. Kako ih nasluti brat protiv raspale Mladosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hadžija se tali strašno, od para koje Musija uzeo 20 milja njegovo. Plus, trebao Sabanovic na posudbu i tu se malo preracunao jer su ovom braca nekakvi opasni decki pa je bilo tu tenzija.
Uglavnom, dođem ti šta poželiš za ovo. Kakav kralj![]()
Istina, baš smo o tome pričali prošle sezone kako dobijaju tekme gdje ne igraju nešto spektakularno i da se na tim utakmicama osvaja titula. Nadam se će ih, zaključno sa ovom tekmom, "stati" po tom pitanju.
Ma sta ti znas, nisi nas uspio pogledati vec tri sezone. @KANA javi seavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:00Uzimamo titulu sa rekordnim brojem bodova vjeruj bratu![]()
Auuu banuj me irfo, ovako nisko jos niko nije udaroMrkiMedo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:02Ma sta ti znas, nisi nas uspio pogledati vec tri sezone. @KANA javi seavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:00Uzimamo titulu sa rekordnim brojem bodova vjeruj bratu![]()
Spustite se malo ! 2 kola samo odigrana, jesmo najvise pokazali ali to ne treba nista da znaciMrkiMedo je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:02Ma sta ti znas, nisi nas uspio pogledati vec tri sezone. @KANA javi seavalPacidoroP je napisao/la: ↑08 avg 2020, 20:00Uzimamo titulu sa rekordnim brojem bodova vjeruj bratu![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.