FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 08 avg 2020, 19:51

A neka smo se malo spustili..cujem ovdje da nam zeljo nije kandidat, hajd lijepo, blago nama onda
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 08 avg 2020, 19:51

Lik je napisao/la:
08 avg 2020, 19:48
Ne treba se nervirati.
Svi će kiksati, al što mi?
Majko, ako su sve žene iste, što je onda moja ružna? :rol: :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 08 avg 2020, 19:51

Ono što sam ja vidio, jako spor vezni red, imate velikih problema sa krilnim igračima, niko nije u stanju razvući protivnika. Čak vam je Handžić morao po strani ići da nešto razvuče.

Lijeva strana totalno paralizovana.

Alarmantno da ste iz dva prekida primili gol.

Sve u svemu, dobro ste igrali, niste imali ni sreće u završnicama.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 avg 2020, 19:53

Ljudi iz bolnice bez priprema nakon 6 komada u banjaluci dodju i zamalo i dobiju (cist penal).
O cemu pricamo ba?

Sta treba nista ne pisati glavu u pijesak? Dobro je?
10 milki buzet a nama krste i handzic u prvih 11 😂😂😂
Kae treba asukor a mi sanse napraviti ne mozemo

U krupi aautogo i nespostojeci penal ovdje dva gola ugurali
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 08 avg 2020, 19:54

hajde velež vadi nas iz govana...
FKS

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 08 avg 2020, 19:54

dobro je ovo, sutra cemo halaliti i ligu prvaka jer ce nam poslije ovog kiksa i Ararat izgledati kao nemoguca misija a to nam itekako daje dosta vece sanse u startu :D ...ma razumijem svakoga ko je kivan i na igrace i na strucni stab, kiks protiv ovakve ekipe Mladosti se nije smio dopustiti ali sta da se sad radi, **** ga, idemo dalje, tek je drugo kolo, treba malo podici rucnu, nista izgubljeno nije, ali da moramo poceti ozbiljnije igrati, moramo
Pyro is not a crime !

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 08 avg 2020, 19:54

Hodzica ostavit na naplatnim kućicama i ronalda handzica ostali jbg bice bolje 😉 :guz: :guz:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 avg 2020, 19:54

ajdohordas je napisao/la:
08 avg 2020, 19:42
midzuka je napisao/la:
08 avg 2020, 19:21
E cuj pljujte, e cuj pljujemo. Halo niko ovdje ne pljuje. Jestel vi normalni. Jel trebamo da im pushimo kite a remiizirali sa likovima koji su do prije 15 dana kuci u izolaciji bili.

Naucite razliku izmedju pljuvanja i kritikovanja.
Jel im treba glave skidat ako se kiksalo, rusit klub, jel smak svijeta mozda, jesmo titulu izgubili zbog ovog remija ?
Psovanje mrtvih igracima, tjeranje cijelog rostera, tjeranje Vinka, prizivanje Husrefa.... I sve to na momke i na trenera koji su do prije par dana ulijevali toliko samopouzdanje. Hoces da me ubjedis da to nije pljuvanje nego kritika ? Ako nije, ti si onda karinas kao i svi ovi ostali debili cije nickove vidim prvi puta ovdje i to bas cudno, poslije kiksa.
Znas se sta je kritika, nema potrebe da me ti učis, nwgo uci sebw kako se podnose kiksevi i porazi koji su sastavni dio sporta.
:salut:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 avg 2020, 19:56

Meni je igra dobra bila samo zavrsnica nije, osim Hareta, ni niko drugi nije bio precizan, moze biti da Hareta ne ide, ali da ne ide Krstu,Tatara,Hareta,Rahmana, niti bilo koga drugog nije slucajno, nije se treniralo na to, da se 8-10 kornera napravi bez opasnosti po protivnika nije slucajno nije se treniralo na to, da je svaki centarsut prejak osim onog sto je Hare preko prebacio s metar nije slucajno ne trenira se na to,....

Serbecic je individualno prelos bio, Pidro takodje uzasan faul napravio pre-pre-preglup, postaviti Fanima i Hodzica u onaj zid satro je pre-pre-preglupo od Kovacevica, bahato podcjenjivanje igraca kojeg ne znaju a vec je bio izveo opasan prekid dotad...i generalno nezgodan cjeli mec, istukao je Hodzica, Rahmana i Tatara, moras biti narocito glup kao ekipa pa dozvoliti to, kucnes ga svako po jednom....smirit ce se....

Preglup nacin da izgubis poene na startu pa sad ides odmah Cityju koji te mrze duplo vise nego ovi....pa opet za vikend...

Forma se tempira za ligu, nikad za evropu, to je bonus takmicenje, trebalo bi to pojasnit deckima....

Hare je svoj posao odradio, zabio je, nije faul napravio na 16ercu, nije primio gol iz direktnog slobodnog, nije stavio liliputa u zid, nije izgubio duel u 16ercu na korneru od Covid pacijenta....

Hajmo malo odgovornost podjelit , nije sam igrao Hare...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 08 avg 2020, 19:56

ako vidim protiv tuzle velkovskog i hareta ja ću se upucati u nogu stvarno niđe veze je ovo bilo danas
FKS

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 08 avg 2020, 19:57

Meni je vezni red totalno okej bio nzm sta ocekujete da u njih Messi, Inijesta, Hazard uđu. Bilo je kombinatorike, cim je Rahman tu odmah se i kroz sredinu pokusava ( ne kao protiv krupe gdke sve preko krila islo). Vinko ce se valjda opametiti iducu i Krleta na klupu, i prosla i ova totalno neprimjetan (proslu ga izvuklo eto sto je gol dao). Nadam se da ce se i Hadzija opametiti pa napadca dovesti jer ne mozes dozvoliti da ti ekipa zavisi od covjeka koji je u srednjim tridesetim godinama.
Sve u svemu na vrijeme prizemljenje, bolje Mladost da nas je sada prizemljila nego za deset dana Florijana, Tirana ili neko drigi, ovdke bar imamo popravni

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 08 avg 2020, 19:58

Realno svi mi od navijača do igrača smo upisali prije utakmice 3 boda a to se vazda obije o glavu, po meni je to do trenera al nema veze bolje sad da nas opece, možda ovo i nije loše ovaj samar da se malo presaberemo i trznemo jer čekaju nas teze utakmice, na kraju svi ce negdje kiksat, nadat se da ćemo mi najmanje kiksat. Treba nam definitivno bolji igrač od oremusa na zadnjem veznom jer on je sad za sad kritičan, i napadač jedan drugaci tip od merse i hareta, ovaj mali Hadžić je zmija prava trebalo bi ga vratit

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 08 avg 2020, 19:58

:thumbup:
Denchi je napisao/la:
08 avg 2020, 19:56
Meni je igra dobra bila samo zavrsnica nije, osim Hareta, ni niko drugi nije bio precizan, moze biti da Hareta ne ide, ali da ne ide Krstu,Tatara,Hareta,Rahmana, niti bilo koga drugog nije slucajno, nije se treniralo na to, da se 8-10 kornera napravi bez opasnosti po protivnika nije slucajno nije se treniralo na to, da je svaki centarsut prejak osim onog sto je Hare preko prebacio s metar nije slucajno ne trenira se na to,....

Serbecic je individualno prelos bio, Pidro takodje uzasan faul napravio pre-pre-preglup, postaviti Fanima i Hodzica u onaj zid satro je pre-pre-preglupo od Kovacevica, bahato podcjenjivanje igraca kojeg ne znaju a vec je bio izveo opasan prekid dotad...i generalno nezgodan cjeli mec, istukao je Hodzica, Rahmana i Tatara, moras biti narocito glup kao ekipa pa dozvoliti to, kucnes ga svako po jednom....smirit ce se....

Preglup nacin da izgubis poene na startu pa sad ides odmah Cityju koji te mrze duplo vise nego ovi....pa opet za vikend...

Forma se tempira za ligu, nikad za evropu, to je bonus takmicenje, trebalo bi to pojasnit deckima....

Hare je svoj posao odradio, zabio je, nije faul napravio na 16ercu, nije primio gol iz direktnog slobodnog, nije stavio liliputa u zid, nije izgubio duel u 16ercu na korneru od Covid pacijenta....

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 08 avg 2020, 19:59

Denchi je napisao/la:
08 avg 2020, 19:56

Ali je zato fulio dvije ciste sanse u prvom poluvremenu za mirnih 2:0.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 08 avg 2020, 20:01

ajdohordas je napisao/la:
08 avg 2020, 19:42
midzuka je napisao/la:
08 avg 2020, 19:21
E cuj pljujte, e cuj pljujemo. Halo niko ovdje ne pljuje. Jestel vi normalni. Jel trebamo da im pushimo kite a remiizirali sa likovima koji su do prije 15 dana kuci u izolaciji bili.

Naucite razliku izmedju pljuvanja i kritikovanja.
Jel im treba glave skidat ako se kiksalo, rusit klub, jel smak svijeta mozda, jesmo titulu izgubili zbog ovog remija ?
Psovanje mrtvih igracima, tjeranje cijelog rostera, tjeranje Vinka, prizivanje Husrefa.... I sve to na momke i na trenera koji su do prije par dana ulijevali toliko samopouzdanje. Hoces da me ubjedis da to nije pljuvanje nego kritika ? Ako nije, ti si onda karinas kao i svi ovi ostali debili cije nickove vidim prvi puta ovdje i to bas cudno, poslije kiksa.
Znas se sta je kritika, nema potrebe da me ti učis, nwgo uci sebw kako se podnose kiksevi i porazi koji su sastavni dio sporta.
Za ovo sve što si napisao citiraj i odgovaraj onima koji su to pisali, ja nisam.

A ti sebe nauci da kiksevi nisu normalna pojava i da uvijek treba ganjati pobjedu. Gubitnicki mentalitet je ono sto nam najmanje treba i ta parola moze se desiti kiks. Kiks se ne treba desiti pogotovo ne protiv jedne od najlosijij ekipa u ligi. Poraz ili reki nikad nisu zadovoljavajuci.

Moj nick se ovdje vrti od 2017. I komentarisan je u vise navrata zajedno sa mojim komentarima na samoj temi.
JURIŠ

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 08 avg 2020, 20:02

Želim da iskoristim ovu priliku da yebem sve žensko balavcu bosanskom Suarezu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 avg 2020, 20:03

Bravo ebem vas usta pogana smrdljiva, tooo udrite samo još jače. Ebiga morali ste čekati još sedam dana, kud nije ovako bilo protiv Krupe je li tako? Piičke one, vanago se uvijek pokažu kad treba, ebem i onog što im mrtve i boga psuje na poluvremenu. Fute futave, sad padnite u depresiju, kukajte malo niste odavno. Banuj Morto radi šta hoćeš, samo da ne gledam ove dvolične jadove i hajvane.

Loše drugo poluvrijeme, previše meljanja i komplikovanja uz prelošu realizaciju. Trebalo se ovo riješiti u prvom dijelu, tri zicera su bila, tako da to dovoljno govori o 'lošoj' igri u prvom dijelu. Vinku se ne smije dešavati da mu Krste počinje od početka, Handžić je tu samo dok Merso ne bude sto posto fit. Ogromna greška danas izbacivanje Rahmana i ostavljanje Tatara, koji po ko zna koji put forsira meljanje lopte dok je ne izgubi.
Idemo dalje, glavu gore.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 08 avg 2020, 20:03

Zundo je napisao/la:
08 avg 2020, 20:02
Želim da iskoristim ovu priliku da yebem sve žensko balavcu bosanskom Suarezu
+1
JURIŠ

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 08 avg 2020, 20:04

Da je igrao Ahmetovic, u prvom bi već imali sigurno vodstvo,i to bi bilo to vjerovatno. Mladost je dala dva gola iz dva prekida, i to je sve što su uspjeli. Ovih 2-2 je kao onih naših 2-2 protiv Atalante. Dva puta osutali, dva gola dali.
Razlika izmedju utakmice protiv Borca i ove, je sto se Mladost tamo otišla nadigravati. A danas su igrali bunker 90 minuta.
Nisam iznenadjen, uopste. Ne možeš svaku dobiti na guzove.
Jalovi smo dugo vremena, bezidejni. Jel ja vidim da se Besim i Milicevic dole dodaju,to ti je odma piši propalo i igra i taktika.
Suštinski problem sto je ekipa precijenjena. Rahmanovic i Ahmetovic se malo izdvajaju od prosjeka lige. Ovo ostalo bgm, sve se na silu gura, tj izvikano je. Jesmo mi jači od većine ekipa u ligi, ali ta razlika nije kao razlika izmedju Liverpoola i Burnleya, neko razlika kao izmedju West Hama i Burnleya.
Ne može se bunker probiti vinkovom pas igrom. Nego šalji duge lopte, radi visoki presing. Ljudi igraju bunker ti se dodaješ sa stoperima.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 08 avg 2020, 20:04

Kakav Hare @Denči, pa on i Krste su jedini krivci što nismo otišli sa 3 0 na poluvrijeme i u drugom ubacili Faruka Hodžića da se zajebava s ovim njihovim. Čuj dao gol, odradio posao, a prije gola fulao 3 čista zicera i unio nemir u ekipu. Ne trči, odnosno nema snage, saigrači mu nekoliko puta **** sve po spisku jer se ne nudi u prostor uopšte.

Nemojte ba na osnovu starih zasluga branit pojedince, Hare s onom stomačinom je igrač za 20 minuta kad treba privest utakmicu kraju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, bvsic, gh0stHZ, Hordas1990, hurem, riki46, skoJaa i 47 gostiju.