Generalna diskusija Fantasy Premijer lige BiH
Re: Generalna diskusija Fantasy 20/21
Puno je sto uzimaju 4 boda po transakciji.
ovo je sustina i jos jednom, svaka cast momcima koji su se iscimali i napravili i ovo sto imamo. opet, ne znam da u srbiji ili hrvatskoj imaju fantasy?!
Sad pretesko kolo bar za mene,igrace imam iz 6 ekipa svi medjusobne utakmice imaju. Polomit cu se za kapitena dok se odlucim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Koliko znam Srbija ima, za Hrvatsku ne znam. Ali nije to ni vazno, ne moramo se mi komparirati s njima u svemu ili bilo cemu, radi svoje sta znas i umijes.
Ova je igrica planetarno popularna, Fapl, Lp itd.. To sve rade zvanicne stranice tih saveza, sto je i najlogicnije. E sad naravno ne mozemo ocekivati da kao kod engleza imas skaute i studijske emisije sa gostima samo oko fantasy, to mi nikad necemo imati, ali eto barem da se engine uradi koliko toliko priblizno njima. Ovo je basic, bas basic. Ali slazem se, svaka cast portalu pa je napravio i ovu verziju. Mozda ce kroz vrijeme biti i jos jaci upgrade.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Da nemas plave, samo bi ti iz 4 ekipe igrali medjusobno
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Jes Azmir okupio pravu ekipu 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kakva je situacija s Ericem?Hoce li braniti sljedecu tekmu?
On da je bio tu bio bi u puno boljoj situaciji s bodovima..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trebo biGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:50Kakva je situacija s Ericem?Hoce li braniti sljedecu tekmu?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvalairfo je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:51Trebo biGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:50Kakva je situacija s Ericem?Hoce li braniti sljedecu tekmu?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
REZIME KOLA
najviše poena 61
prosječno poena 29.91
ukupan broj transfera 3908
najčešći igrač koji je kupovan Đorđe Milojević
najčešći igrač koji je prodavan Ivan Brkić
najčešći kapiten Semir Štilić
Dream Team za 2.kolo

najviše poena 61
prosječno poena 29.91
ukupan broj transfera 3908
najčešći igrač koji je kupovan Đorđe Milojević
najčešći igrač koji je prodavan Ivan Brkić
najčešći kapiten Semir Štilić
Dream Team za 2.kolo

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:
Kada je u planu izmjena cijena igračima? Da možemo planirati transfere 
-
- Kontakt:
A ovo pivo sto se dijeli,jel to ko je nakon dva kola u prva 4 na tabeli ili 4 igraca koja su osvojila u drugom kolu najvise bodova?
Gdje prebacise temu SS.ba lige 

Za proslo kolo 3 najbolja igraca u tom kolu.worchester je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:24A ovo pivo sto se dijeli,jel to ko je nakon dva kola u prva 4 na tabeli ili 4 igraca koja su osvojila u drugom kolu najvise bodova?
Nagrade objavljujemo posebno za svako kolo, nisu uvijek iste
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel Barbariću bio treći žuti protiv Veleža, igral' kontra Radnika sutra?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kako ce biti treci, a drugo kolo bilo?BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:26Jel Barbariću bio treći žuti protiv Veleža, igral' kontra Radnika sutra?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kako ce u dvije tekme zaradit tri zutaBordoSarajevo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:26Jel Barbariću bio treći žuti protiv Veleža, igral' kontra Radnika sutra?

- BordoSarajevo
- Kontakt:
irfo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:28Kako ce u dvije tekme zaradit tri zutaBordoSarajevo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:26Jel Barbariću bio treći žuti protiv Veleža, igral' kontra Radnika sutra?![]()
Pa prenose se žuti kartoni iz prošle sezone valjda?LjoZee je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:27Kako ce biti treci, a drugo kolo bilo?BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:26Jel Barbariću bio treći žuti protiv Veleža, igral' kontra Radnika sutra?![]()
Rahmanović a i kod vas Alispahić nisu igrali prvo kolo zbog tri žuta iz prošle sezone.
FK Sarajevo
Prenosi se samo ako je igrac zaradio treci zuti tj. suspenziju, a ako je imao 1 ili 2 zuta to se ne prenosi. Ponistava se tad.BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:31irfo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:28Kako ce u dvije tekme zaradit tri zutaBordoSarajevo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:26Jel Barbariću bio treći žuti protiv Veleža, igral' kontra Radnika sutra?
Pa prenose se žuti kartoni iz prošle sezone valjda?LjoZee je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:27Kako ce biti treci, a drugo kolo bilo?BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 11:26Jel Barbariću bio treći žuti protiv Veleža, igral' kontra Radnika sutra?![]()
Rahmanović a i kod vas Alispahić nisu igrali prvo kolo zbog tri žuta iz prošle sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.