Evo ti prilike da ucinis prvo dobro djelo na funkciji.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo ti prilike da ucinis prvo dobro djelo na funkciji.
( Kur´an / El-Bekare, 154 )„I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate“!
daj kakvu ljepoticu da nas oraspolozisjolicnikola je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:24jedno je sigurno, ovaj forum nakon ovog dana definitivno više neće biti isti
kraljttbvb je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:33Ispade da je alex posljednju stvar u životu koju je uradio je da je maznuo crnkinju
Kako lijepa smrt, umrijeti na crnkinji![]()
![]()
![]()
Neće te banovati, ne moraš se brinutijolicnikola je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:36ako me neko slučajno banuje, znači da sam se s Viki oženio
Jedno vrijeme sam visio u kafiću kod njih. Bila je jedna slatka konobarica u taj vakat, ne mogu se sjetiti imena.
Sve dok je majke i babe ne brine se to. Ako su ih oni već razmazili onda mi roditelja nije žao, ali kad tad će skontati da ne mogu stalno biti na grbači roditelja. E onda slijedi sex. 2 tablete, 1 vinjak.
Tačnije je ovo Osimovo
Evo sad prelistah. Dohak'o im Mancini Boga mi.feniksptica je napisao/la: ↑09 avg 2020, 21:56Zaginuse na Olimikovoj temu, pa ima l sta gore, zajeba ih covjek kojeg oni je.bu mjesecima.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo, samoposmatram i 15 gostiju.